Regisztráció  Belépés
Külföldi sajtó Magyarországról - Financial Times, Die Welt, Newsweek
... amely közel háromszor annyi, mint amennyit a Magyar Szocialista Párt szerezne.
A Newsweek amerikai hírmagazin online kiadásán megjelent írás szerzője, Alexander Nazaryan, a Newsweek vezető szemleírója felidézi, hogy Orbán Viktort nevezték már diktátornak és despotának, és Nyugat-Európában sokan gondolják úgy, hogy a "nemzeti alapokon nyugvó új illiberális államról" alkotott e...
2017-07-25 13:23:39
Lengyel bíróságok - Andrzej Dudával egyeztettek a kormányzó Jog és Igazságosság vezető politikusai
... csupán annyit mondott az újságíróknak, a megbeszélés "nagyon jó légkörben zajlott".
A PiS vezetése, ezen belül Jaroslaw Kaczynski pártelnök ezt követően egyeztetésre ült össze. A párt vezetői hétfő délelőtt, az elnöki vétók váratlan bejelentését követően is tárgyaltak. A tanácskozások során a PiS varsói székhelye előtt több tucat tüntető gyűlt össze.
Andrzej Duda hétfő d...
2017-07-24 18:44:29
Illegális bevándorlás - Helyeselné az osztrák-olasz határ lezárását az osztrákok többsége
... menekültáradat megállítására vonatkozó javaslatok közül a megkérdezettek 57 százaléka szerint a néppárti külügyminiszter, Sebastian Kurz terve a megfelelő, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője, Heinz-Christian Strache elképzeléseit a válaszadók 53 százaléka helyesli, Christian Kern osztrák kancellár, a nagyobbik koalíciós párt, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) vezetőjének...
2017-07-24 13:42:33
Lengyel bíróságok - A lengyel elnök megvétózza a legfelsőbb bíróságról és az országos igazságszolgáltatási taná
... megváltoztatja a bíróságok elnökei kinevezésének és visszahívásának eddigi gyakorlatát úgy, hogy ebbe nagyobb beleszólása lesz az igazságügyi miniszternek, emellett a jövőben az egyes pereket vezető bírákat nem kinevezés, hanem sorsolás útján fogják kijelölni.
Az első lengyel sajtókommentárok meglepőnek nevezik az államfő lépését. Jacek Karnowski, a WSieci konzervatív hetila...
2017-07-24 12:02:04
Brexit - Corbyn: a Munkáspárt véget vetne az olcsó közép-európai munkaerő "nagybani importjának"
... európai munkavállalók, csakúgy, mint brit munkavállalók az Európai Unió tagországaiban, véget érne viszont "az alulfizetett munkások nagybani importja Közép-Európából".
A Munkáspárt vezetője és miniszterelnök-jelöltje szerint ez a jelenség - elsősorban a brit építőiparban - pusztító hatást gyakorol a foglalkoztatási kondíciókra, mivel az alacsony bérért dolgoztatott külföldie...
2017-07-23 13:22:07
DK: a BKK-nak le kell állítania online értékesítési rendszerét
... kellene gondolkodnia azon, hogy azt a stílust, amellyel ő az emberek felé kommunikált, meg lehet-e engedni. Mint mondta, a vezérigazgató közpénzből kapja...
2017-07-22 10:51:40
Tusványos - Először folytatott nyilvános vitát egymással az RMDSZ és az EMNP ügyvezető elnöke
... hozzon létre, és közös munkát végezzen. Példaként a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés támogató aláírásainak az összegyűjtésében kívánatos összefogást említette. Az RMDSZ ügyvezető elnöke szerint a partneri együttműködéshez arra is szükség lenne, hogy az EMNP politikusai tegyék félre a sérelmeiket, és kerüljék az RMDSZ politikusait megbélyegző kijelentéseket.
Po...
2017-07-21 16:12:58
Tusványos - A nemzetpolitika és Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei magy
... számára.
A választási regisztrációra és a választási részvételre történő mozgósítást nevezte pártja jelenlegi legfontosabb feladatának Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) vezetője is, ugyanakkor bírálta az RMDSZ-t, amiért csak választási kampányokban tűzi zászlajára az autonómiát, de az erről szóló törvénytervezet beterjesztését halogatja.
Brenzovics László,...
2017-07-21 14:22:59
Illegális bevándorlás - Orbán: a határ megvédése nemzeti feladat
... európai menekültügynökségre, abból csak káosz, baj és szenvedés lesz" - jelentette ki.
Értékelése szerint Brüsszelben "papírízű", nem működő javaslatokat dolgoznak ki, a leghumánusabb vezető szerepében tűnnek fel, miközben százával fulladnak a vízbe az emberek, nő a terrorveszély és az antiszemitizmus Európában.
Példaként beszélt arról, hogy Magyarország három hónapot vá...
2017-07-21 09:32:19
Új vezető a brit Liberális Demokraták élén: "ki kellene hátrálni a Brexitből"
... legtekintélyesebb veteránja, aki a 2010-2015 közötti konzervatív-liberális kormánykoalícióban az üzleti ügyek miniszteri tisztségét töltötte be.
Ő volt az egyetlen jelölt a Liberális Demokraták vezetői posztjára - amely egyben miniszterelnök-jelölti tisztséget is jelent -, miután az előző vezető, Tim Farron a múlt havi előrehozott parlamenti választások után lemondott.
C...
2017-07-20 19:04:09
1 2 3 ................598 599 ........897 898 .........1195 1196 1197 
Címkék: Financial Times, Andrzej Dudával, Liberális Demokraták, Magyar Szocialista Párt, Alexander Nazaryan, Orbán Viktort, Jaroslaw Kaczynski, Andrzej Duda, Sebastian Kurz, Osztrák Szabadságpárt, Heinz-Christian Strache, Christian Kern, Osztrák Szociáldemokrata Párt, Jacek Karnowski, Európai Unió, Minority SafePack, Szilágyi Zsolt, Erdélyi Magyar Néppárt, Brenzovics László, osztrák-olasz határ, osztrákok többsége, lengyel elnök, legfelsőbb bíróságról, olcsó közép-európai, határ megvédése, brit Liberális, párt vezetői, elnöki vétók, tanácskozások során, néppárti külügyminiszter, nagyobbik koalíciós, bíróságok elnökei, igazságügyi miniszternek, egyes pereket, első lengyel, államfő lépését, alulfizetett munkások, brit építőiparban, foglalkoztatási kondíciókra, alacsony bérért, emberek felé, vezérigazgató közpénzből, összegyűjtésében kívánatos, partneri együttműködéshez, választási regisztrációra, választási részvételre, erről szóló, leghumánusabb vezető, antiszemitizmus Európában, 2010-2015 közötti,
© 2013 TVN.HU Kft.