Regisztráció  Belépés
Medvegyev: gazdasági háború meghirdetéséhez lesz hasonlítható az amerikai szankciók kiterjesztése
... alatt élt. Elismerte, hogy a gazdasági büntetőintézkedések hatást gyakorolnak a gazdaság közérzetére és a devizaárfolyam mozgására is.
Medvegyev a "rosszhiszemű gazdasági verseny" példájaként említette azt, hogy az Egyesült Államok megpróbálja korlátozni az Európába szállított orosz gáz mennyiségét, mert a saját cseppfolyósított földgázának (LNG) eladásában érdekelt. Rámutato...
2018-08-10 10:37:14
Trump-Kim csúcstalálkozó - Lengyel elnöki kabinetfőnök: az amerikai-észak-koreai nyilatkozat a diplomácia diada
... Trump által alkalmazott új külpolitikai modell, az amerikai elnök már néhány olyan lépést tett a nemzetközi színtéren, amelyek "szuverén játékossá teszik őt".
Az ilyen lépések példájaként Szczerski a szingapúri nyilatkozat mellett az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe való áthelyezését is említette, továbbá az iráni atomalku felmondását, az alumínium- és acélimportra kirótt ...
2018-06-12 15:52:44
Mert hát ilyen az élet, nincs mit tenni és ilyesmi
... Kiemelte, több olyan körzetben is nulla szavazat szerepel az ellenzéki pártok listája mellett, ahol ellenzéki egyéni jelöltek akár több száz voksot is kaptak. A csalások legtipikusabb példájaként említette, hogy újpesti jelöltjük, Varju László 244 egyéni szavazatot kapott, a DK listájára ugyanakkor nem érkezett szavazat.
Egyedül a Fideszt nem érintik az eltűnő szavazatok,...
2018-04-30 22:52:22
Aláírták a Felczak Alapról szóló lengyel-magyar memorandumot
...
A tárcavezető, a Fonó Budai Zeneházban tartott, "Együtt táncol, s issza borát" címet viselő lengyel-magyar gálán a magyar táncházat is a két nemzet közötti kapcsolat példájaként említette, hangsúlyozva, hogy az 1960-'70-es években mindkét ország lakói olyan területeket kerestek kultúrájukban, amellyel politikai célok nélkül tudták kifejezni ellenállásukat. A magyaroknak ez a ...
2018-03-21 23:02:59
Választás 2018 - Trócsányi: meg kell őrizni nemzetközi reputációnkat
... több mint triplája, 9 százalékos volt a költségvetési hiány, korrupció, az államfő és a kormányfő közötti küzdelem, valamint kormányzati bizonytalanság jellemezte a viszonyokat; utóbbi példájaként azt hozta fel, hogy nyolc év alatt három kormányfő és öt igazságügyi miniszter váltotta egymást.
Ezzel Trócsányi László azt állította szembe, hogy azóta "a gazdaságot sikerült rendb...
2018-03-19 20:52:47
Március 15. - Andrzej Duda: Az 1848-as forradalom a lengyel-magyar barátság máig eleven tanúsága
... európai történelemnek", és mely Európa számára kivételes példáját jelenti a két baráti nemzet közötti szolidáris kapcsolatoknak..
A 170 évvel ezelőtti események e kapcsolatok "eleven példájaként maradtak emlékezetünkben"- írta a lengyel államfő, utalva a magyar szabadságharcnak nyújtott lengyel segítségre.
Meggyőződését fejezte ki, hogy e különös kapcsolatok hangsúlyozás...
2018-03-15 19:52:49
Právo: nem volt olyan sikeres a kelet-európai átalakulás, mint amilyennek láttatják
... Romániában pedig tömegtüntetéseket tartottak a kormányzó szocialisták ellen.
"Magyarországot mesterségesen elszigetelték, és mindenkinek a szélsőjobboldali nacionalizmus elrettentő példájaként mutatják be" - olvasható a Sikeres átalakulás? című jegyzetben.
Jan Keller szerint Lengyelországban sem jobb a helyzet, s az Európai Unió a jogállami normák megsértése és a liberál...
2018-03-13 13:11:42
Semjén: meg kell őrizni a világ magyarságát
... magyar állam támogatást nyújt a külhoni magyarságnak, ami nemcsak nekik jó a jobb életlehetőségek miatt, hanem az ottani többségi nemzetnek is, hiszen fejlődik a gazdaság. Ennek legszebb példájaként a Vajdaságot említette: a szerbek szintén belátták, hogy kedvez nekik a magyar gazdaságfejlesztés.
Semjén Zsolt az állampolgárság biztosításának szükségességét is kiemelte. Úgy fo...
2018-03-12 18:57:26
Több mint 200 éves dokumentumot adott át Kósa Lajos a debreceni Déri Múzeumban
... Szabad Királyi Debrecen Városa" és Bethlen Gábor fejedelem címere között.
A páratlan debreceni dokumentum szerzői a főrésztől csillagokkal elválasztott utolsó mondatukban "hűségnek példájaként" említik a város ítélő bíráját.
Angi János, a múzeum igazgatója bejelentette: április 14-ig, a város napjáig a debreceniek ingyen tekinthetik meg a nekik szóló 200 éves üzenetet....
2018-03-12 17:27:06
Külföldi sajtó Magyarországról - Német és belga lap
... számára egyaránt".
"Az Orbán-kormány több alkalommal is a keményvonalas magyar menekültpolitika és az erős határvédelem, valamint az Európai Unióval folytatott jogállamisági harcok példájaként hozta fel az ügyet" - mutattak rá.
"Orbán kampánya szinte kizárólag azon állításon alapul, hogy külső erők - köztük az Európai Bizottság és Soros György magyar-amerikai üzletember ...
2018-03-06 13:54:03
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Felczak Alapról, Andrzej Duda, Kósa Lajos, Déri Múzeumban, Egyesült Államok, Varju László, Fonó Budai Zeneházban, Ezzel Trócsányi László, Európai Unió, Semjén Zsolt, Szabad Királyi Debrecen Városa, Bethlen Gábor, Angi János, Európai Unióval, Európai Bizottság, Soros György, amerikai szankciók, diplomácia diada, 1848-as forradalom, lengyel-magyar barátság, kelet-európai átalakulás, világ magyarságát, debreceni Déri, gazdaság közérzetére, devizaárfolyam mozgására, saját cseppfolyósított, amerikai elnök, nemzetközi színtéren, ilyen lépések, szingapúri nyilatkozat, amerikai nagykövetség, iráni atomalku, ellenzéki pártok, csalások legtipikusabb, eltűnő szavazatok, magyar táncházat, költségvetési hiány, kormányfő közötti, gazdaságot sikerült, lengyel államfő, magyar szabadságharcnak, kormányzó szocialisták, szélsőjobboldali nacionalizmus, jogállami normák, külhoni magyarságnak, jobb életlehetőségek, ottani többségi, szerbek szintén, állampolgárság biztosításának, páratlan debreceni, főrésztől csillagokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.