Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... november 7-én javította az addigi "Ba1"-ről egy fokozattal az azóta is érvényes "Baa3"-ra Budapest önálló adósosztályzatát. Az osztályzat besorolása azóta is stabil.
Budapest akkori felminősítésének közvetlen előzményeként a Moody's néhány nappal korábban a magyar államadós-besorolást is ugyanilyen mértékben, "Ba1" szintről egy fokozattal stabil kilátású "Baa3"-ra javította, ...
2018-06-09 07:04:00
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósság-kötelezettségeinek "BBB mínusz/A-3" szintű, befektetési ajánlású besorolását, és érvényben hagyta az osztályzaton a felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást is.
A Standard & Poor's 2018-ra szintén két vizsgálati időpontot jelölt ki: a februári értékelés után augusztus 17-én veszi napirendre ismét a magy...
2018-03-05 07:09:06
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... bejelentette, hogy a devizában fennálló hosszú és rövid lejáratú orosz szuverén adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét...
2018-02-24 07:03:52
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő minde...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... államadósság minősítését. A Standard & Poor's tavaly szeptemberben, a Moody's tavaly novemberben emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
A Standard & Poor's és a Fitch korábbi felminősítései nyomán az intézményi befektetők szempontjából Magyarország már a Moody's tavaly novemberi hasonló döntése előtt is befektetésre ajánlott szuverén adósnak számított. A nemzetközi g...
2017-12-24 14:12:16
BÉT - Emelkedést várnak a tőzsdén az elemzők
... Értékpapír Zrt. elemzője közölte, bár a nemzetközi piaci hangulat negatív, a magyar piacon megfigyelhetők pozitív fejlemények, amelyek a BÉT mutatóit fölfelé húzhatják.
A Richter felminősítését és a Mol-papírok értékében bekövetkezett kedvező csütörtöki fordulatot emelte ki az elemző. Szerinte folytatódhat az OTP-részvények erősödése is.
Kiss Mónika, az Equilor Befekteté...
2017-12-15 08:41:11
Moody's: jelentősen csökkent a magyar gazdaság külső sérülékenysége
... végén mért 73,9 százalékról.
Hasonló államadósság-pályát valószínűsített minapi elemzésében egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings is.
A Fitch múlt pénteken felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az addigi stabilról a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság "BBB mínusz" szintű - a Moody's és a harmadik nagy hi...
2017-11-16 23:22:24
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... szerint a szektorszintű nem teljesítő kinnlevőség-ráta a teljes hitelportfolió 9 százaléka körüli szintre csökken 2018 végéig a tavalyi év végén mért 14,7 százalékról.
A K&H pénteki felminősítéséhez fűzött indoklásában a Moody's hangsúlyozta, hogy a bank nem teljesítő kinnlevőség-rátája júniusig 8,6 százalékra csökkent a tavalyi év végén mért 9,8 százalékról, illetve a 2015 v...
2017-10-20 14:32:57
Varga Mihály: a kormány új tőkealapok indításáról döntött
... is magasabb, 4 százalék feletti bővülésre. Az eddig elért teljesítményt ismerte el a Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítő azzal, hogy pénteki döntésével az eddigi stabilról a felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar államadósság osztályzatának kilátását - emlékeztetett a nemzetgazdasági miniszter.
Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európa...
2017-08-28 13:43:12
Hitelminősítés - Pozitívra javította a magyar államadós-besorolás kilátását a Standard & Poor's
... lejáratú államadósságát.
A Fitch és Moody's a magyar adósbesorolásra továbbra is stabil kilátást tart érvényben.
A Standard & Poor's a magyar államadós-osztályzat legutóbbi két felminősítését - köztük Magyarország tavaly szeptemberi visszaemelését a befektetési ajánlású kategóriába - úgy hajtotta végre, hogy előtte nem javította pozitívra a besorolás kilátását. Ez valame...
2017-08-25 23:54:02
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Fitch Ratings, Felminősítette Horvátországot, Varga Mihály, Global Ratings, Értékpapír Zrt, Kiss Mónika, Equilor Befekteté, Rákossy Balázs, Nemzetgazdasági Minisztérium, jövő héten, magyar adósosztályzatot, befektetői kategóriába, magyar gazdaság, osztályzat besorolása, fokozattal stabil, felminősítés lehetőségére, februári értékelés, devizában fennálló, felminősítés nyomán, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, pénteki felminősítés, magas hozamú, befektetésre ajánlott, három piacvezető, magyar besorolást, intézményi befektetők, nemzetközi piaci, magyar piacon, másik nagy, addigi stabilról, hosszú futamidejű, harmadik nagy, teljes hitelportfolió, eddig elért, eddigi stabilról, magyar államadósság, nemzetgazdasági miniszter, magyar adósbesorolásra, befektetési ajánlású, besorolás kilátását, adósosztályzatot, adósosztályzatok, felminősítésének, államadósságának, felminősítéséhez, adósosztályzatát, nemzetgazdasági, valószínűsített, adósbesorolásra, magyarországot, hitelminősítés, felminősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.