Regisztráció  Belépés
Rétvári Bence Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat köszöntött
... is sok támogatást kaptak - tette hozzá az államtitkár.
Rétvári Bence kiemelte: a magyarok számára különösen megtisztelő és örömteli, hogy olyan Kárpátalján élők vesznek részt a programban, akik azt feltételezik, hogy a felmenőik magyarok voltak. A táborban bővülnek ismereteik a magyar nyelvről - mondta.
Hangsúlyozta: a magyar kormány mindig a segítségére lesz azoknak, ak...
2018-08-10 16:47:58
Rétvári Bence: sikeres a mai magyar nemzetpolitika
... anyanyelvi oktatásra, illetve minél több magyar tulajdon, valamint magyar vállalkozás és munkahely legyen a határokon túl is.
Az államtitkár szólt arról is, hogy a Határtalanul programban - melynek az a célja, hogy minél több magyar fiatal ismerjen meg határon túli magyar közösségeket - az induláskori tizenegynéhány ezerrel szemben 2017-ben már az 55 ezret közelítette meg a ...
2018-08-07 23:06:11
Cselgáncs-vk - Karakas Hedvig bronzérmes Zágrábban
... az izraeli Timna Nelson Levyt, majd a bronzmeccsen hosszabbítás után, 8 és fél perces küzdelemben bizonyult jobbnak az olimpiai és világbajnok brazil Rafaela Silvánál...
2018-07-27 19:03:56
Triatlon Eb - Tóth Tamás hatodik, Bragmayer Zsanett tizedik
...
A pénteki programban 750 méter úszás, 20 kilométer kerékpározás és 5 km futás szerepelt. A kontinensbajnokságot a férfiaknál a szlovákiai Varga Richárd, a nőknél a brit Sophie Coldwell nyerte.
A juniorok mezőnyben Lehmann Csongor bronzérmes lett a 250 méter úszást, 7 kilométer kerékpározást és 1700 méter futást követően.
Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapjáró...
2018-07-21 15:33:03
Évadzáró társulati ülést tartott a Nemzeti Színház
... produkció és a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM) 23 vendégprodukció volt látható.
Az igazgató hozzátette: több befogadott előadás és kevesebb utazás szerepelt az idei programban, de jövőre több vidéki és külföldi vendégjátékot terveznek.
Mint mondta, idén eddig több mint 120 ezer néző látogatta előadásaikat, a nyári produkciókkal együtt ez a szám 130 ezer föl...
2018-06-08 19:56:56
Art Capital - Yoko Ono, Mohau Modisakeng és Zarko Baseski munkái Szentendrén
... videoinstallációját, amely most a Szentendrei Képtárban lesz látható.
Az Art Capitalra számos új mű készül; köztéri munkák, önálló művészeti projektek, kurátori kiállítások ugyanúgy szerepelnek a programban, mint az ezekhez kapcsolódó irodalmi és zenei programok, filmvetítések, múzeumpedagógiai foglalkozások - hangsúlyozta az FMC vezetője.
A másik idei sztárművész Gulyás...
2018-06-08 16:06:51
Tojásfestő-versennyel indulnak a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum húsvéti programjai
... nap tartanak tojásdíszítő bemutatókat: idén a fémrátétes díszítés, közismert nevén a tojáspatkolás hétfőtől szerdáig, a magrátétes díszítés pedig csütörtökön és péntek szerepel a napi programban.
A múzeum ünnepi rendezvényinek látogatói megismerkedhetnek a hímestojás-minták felhasználásával készített játékokkal és hagyományos locsolóverseket is tanulhatnak.
Nienhaus Rózs...
2018-03-19 13:11:29
Fesztiválakadémia - Hét hangverseny, matinékoncertek és mesterkurzusok az idei programban
...
A Fesztiválakadémia vendége lesz mások mellett Shlomo Mintz hegedűművész, Natalie Clein és Danjulo Ishizaka csellóművész, az Infusion Trio, valamint Sárközi Lajos prímás és zenekara - mondta el Kelemen Barnabás a rendezvényt bemutató pénteki sajtótájékoztatón Budapesten.
A fellépők között szerepel még többek között Yuri Zhislin (hegedű, brácsa), Kokas Katalin (hegedű, br...
2018-02-23 17:32:56
Phjongcshang 2018 - A rövidpályás gyorskorcsolyázók edzenek a megnyitó helyett
... "pótágyon".
A harmadik olimpiájára készülő sportoló beszélt arról is, hogy próbálják különféle módon oldani a bennük lévő feszültséget, így kedden például közös filmnézés is szerepelt a programban, de voltak, akik asztalitenisszel múlatták szabadidejüket, a férfi váltó tagjai pedig városnézést iktattak a programjukba.
"Mindennek örülünk, aminek ők örülnek és jobban érzik...
2018-02-06 15:43:23
Több mint 350 vajdasági család nyert támogatást falusi ház vásárlására
... szánt, később azonban növelték a keretösszeget, így a hitelek és a vissza nem térítendő támogatások összege már meghaladja a 65 milliárd forintot. A 2016-2018-as időszakra vonatkozó programban a legnagyobb hangsúlyt a mezőgazdaságra, az idegenforgalomra, valamint a kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére helyezik, a cél pedig a fiatalok külföldre vándorlásának megállítása, ill...
2018-02-02 14:23:26
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Rétvári Bence Erzsébet-táborban, Rétvári Bence, Karakas Hedvig, Triatlon Eb, Tóth Tamás, Bragmayer Zsanett, Nemzeti Színház, Yoko Ono, Mohau Modisakeng, Zarko Baseski, Míves Tojás Múzeum, Timna Nelson Levyt, Rafaela Silvánál, Varga Richárd, Sophie Coldwell, Lehmann Csongor, Madách Nemzetközi Színházi Találkozón, Szentendrei Képtárban, Nienhaus Rózs, Shlomo Mintz, Natalie Clein, Danjulo Ishizaka, Infusion Trio, Sárközi Lajos, Kelemen Barnabás, Yuri Zhislin, Kokas Katalin, zengővárkonyi Míves, idei programban, rövidpályás gyorskorcsolyázók, megnyitó helyett, magyarok számára, felmenőik magyarok, táborban bővülnek, magyar nyelvről, magyar kormány, segítségére lesz, államtitkár szólt, induláskori tizenegynéhány, izraeli Timna, bronzmeccsen hosszabbítás, pénteki programban, szlovákiai Varga, brit Sophie, juniorok mezőnyben, nemzetközi szövetség, igazgató hozzátette, nyári produkciókkal, ezekhez kapcsolódó, másik idei, fémrátétes díszítés, tojáspatkolás hétfőtől, magrátétes díszítés, napi programban,
© 2013 TVN.HU Kft.