Regisztráció  Belépés
Évadzáró társulati ülést tartott a Nemzeti Színház
... produkció és a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM) 23 vendégprodukció volt látható.
Az igazgató hozzátette: több befogadott előadás és kevesebb utazás szerepelt az idei programban, de jövőre több vidéki és külföldi vendégjátékot terveznek.
Mint mondta, idén eddig több mint 120 ezer néző látogatta előadásaikat, a nyári produkciókkal együtt ez a szám 130 ezer föl...
2018-06-08 19:56:56
Art Capital - Yoko Ono, Mohau Modisakeng és Zarko Baseski munkái Szentendrén
... videoinstallációját, amely most a Szentendrei Képtárban lesz látható.
Az Art Capitalra számos új mű készül; köztéri munkák, önálló művészeti projektek, kurátori kiállítások ugyanúgy szerepelnek a programban, mint az ezekhez kapcsolódó irodalmi és zenei programok, filmvetítések, múzeumpedagógiai foglalkozások - hangsúlyozta az FMC vezetője.
A másik idei sztárművész Gulyás...
2018-06-08 16:06:51
Tojásfestő-versennyel indulnak a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum húsvéti programjai
... nap tartanak tojásdíszítő bemutatókat: idén a fémrátétes díszítés, közismert nevén a tojáspatkolás hétfőtől szerdáig, a magrátétes díszítés pedig csütörtökön és péntek szerepel a napi programban.
A múzeum ünnepi rendezvényinek látogatói megismerkedhetnek a hímestojás-minták felhasználásával készített játékokkal és hagyományos locsolóverseket is tanulhatnak.
Nienhaus Rózs...
2018-03-19 13:11:29
Fesztiválakadémia - Hét hangverseny, matinékoncertek és mesterkurzusok az idei programban
...
A Fesztiválakadémia vendége lesz mások mellett Shlomo Mintz hegedűművész, Natalie Clein és Danjulo Ishizaka csellóművész, az Infusion Trio, valamint Sárközi Lajos prímás és zenekara - mondta el Kelemen Barnabás a rendezvényt bemutató pénteki sajtótájékoztatón Budapesten.
A fellépők között szerepel még többek között Yuri Zhislin (hegedű, brácsa), Kokas Katalin (hegedű, br...
2018-02-23 17:32:56
Phjongcshang 2018 - A rövidpályás gyorskorcsolyázók edzenek a megnyitó helyett
... "pótágyon".
A harmadik olimpiájára készülő sportoló beszélt arról is, hogy próbálják különféle módon oldani a bennük lévő feszültséget, így kedden például közös filmnézés is szerepelt a programban, de voltak, akik asztalitenisszel múlatták szabadidejüket, a férfi váltó tagjai pedig városnézést iktattak a programjukba.
"Mindennek örülünk, aminek ők örülnek és jobban érzik...
2018-02-06 15:43:23
Több mint 350 vajdasági család nyert támogatást falusi ház vásárlására
... szánt, később azonban növelték a keretösszeget, így a hitelek és a vissza nem térítendő támogatások összege már meghaladja a 65 milliárd forintot. A 2016-2018-as időszakra vonatkozó programban a legnagyobb hangsúlyt a mezőgazdaságra, az idegenforgalomra, valamint a kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére helyezik, a cél pedig a fiatalok külföldre vándorlásának megállítása, ill...
2018-02-02 14:23:26
FACT - Filmes minifesztivál az SZFE-n
... eljuttatott közleményében.
Csütörtökön az SZFE hallgatóinak dokumentumfilmjei - a Bajnok, az Első lecke: a paplanos, a Hosszú vágás, az Utósok és a Miyu című filmek - láthatók. A pénteki programban a diákok rövidfilmjei szerepelnek: a Láthatatlanul, a Nem történt semmi, A csatárnő bal lába életveszélyes, az Enyhén sós és a Földiek című alkotást vetítik.
A szombati oktatá...
2018-02-01 13:43:28
Cirkuszfesztivál - Az ifjú tehetségek mutatkoztak be a pénteki programban
...
Az eseményen megjelent Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is, aki beszédében emlékeztetett arra, hogy 2018 a családok éve, és ennek az évnek a legfontosabb üzenetei kiemelten megjelennek a manézson kívül és belül egyaránt. Mint mondta, a közönség soraiban leginkább három generáció tagjai vesznek részt egy közös programon, a manézsban pedig cirkuszdinas...
2018-01-12 16:22:52
Nemzeti konzultáció - A kormány köszönetet mond a demokratikus párbeszédért
... látszik, mire lehet számítani.
Dömötör Csaba szerint már jól látszik, hogy politikai célkeresztbe kerülnek azok az országok, amelyek nem akarnak részt venni ebben a betelepítési programban, így Magyarország is monstre támadások kereszttüzében van.
Erről szól a jövő heti európai parlamenti meghallgatás, az uniós forrásokkal való fenyegetések, valamint "Soros György pár n...
2017-12-02 10:17:24
Nemzeti konzultáció - Tuzson: eddig több mint 2,2 millióan mondtak véleményt
... ezt a megoldást támogatja - jegyezte meg.
Hozzátette: az EP-döntés alapján csökkentenék azoknak a tagállamoknak az uniós forrásait, amelyek nem akarnak részt venni a betelepítési programban, ami különösen az ellenálló visegrádi országokat érintené hátrányosan.
Az államtitkár megemlítette, hogy az EP a betelepítési eljárásokba az NGO-kat is bevonná. Soros György pont ezt ...
2017-11-29 11:12:07
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Nemzeti Színház, Yoko Ono, Mohau Modisakeng, Zarko Baseski, Míves Tojás Múzeum, Madách Nemzetközi Színházi Találkozón, Szentendrei Képtárban, Nienhaus Rózs, Shlomo Mintz, Natalie Clein, Danjulo Ishizaka, Infusion Trio, Sárközi Lajos, Kelemen Barnabás, Yuri Zhislin, Kokas Katalin, Novák Katalin, Dömötör Csaba, Soros György, zengővárkonyi Míves, idei programban, rövidpályás gyorskorcsolyázók, megnyitó helyett, ifjú tehetségek, pénteki programban, kormány köszönetet, demokratikus párbeszédért, igazgató hozzátette, nyári produkciókkal, ezekhez kapcsolódó, másik idei, fémrátétes díszítés, tojáspatkolás hétfőtől, magrátétes díszítés, napi programban, múzeum ünnepi, hímestojás-minták felhasználásával, rendezvényt bemutató, fellépők között, harmadik olimpiájára, bennük lévő, férfi váltó, 2016-2018-as időszakra, legnagyobb hangsúlyt, fiatalok külföldre, diákok rövidfilmjei, szombati oktatá, eseményen megjelent, legfontosabb üzenetei, manézson kívül, közönség soraiban, közös programon, manézsban pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.