Regisztráció  Belépés
Ime Európa vezetője...
...

ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn,

mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.

Juncker furcsa járása és viselkedése még a Soros György által is támogatott Euronewsnak is feltűnt. A ...
2018-07-13 17:45:43
Krónika 2. rész (napirend előtt: 2019-es költségvetés, Brüsszel)
... pillére van: a biztonság megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése.
Véleménye szerint a költségvetés megadja azt a stabilitást, amelyre a következő években szükség lesz. Indoklásként hozzátette: két válság terjed a világban, a migrációs és a gazdasági válság.
Úgy értékelt, 2010 óta nagy utat tett meg Magyaror...
2018-06-25 16:02:10
Volt honnan tanulni a valósághajlítást ennek a kivénhedt, il
... évekre börtönbe, mert sértően beszélnek a mindenható nemzetvezetőről. Szóval miközben engem a hányinger és a kétségbeesés kerülget, toporzékolásaink feje ilyeneket mesél: Törökország stabilitásához olyan vezetőre van szükség, akivel meg lehet állapodni, és aki betartja a megállapodásokat. Magyarországnak duplán érdeke, hogy Törökországban stabilitás legyen, mivel ha ott elveszik a...
2018-06-25 12:50:55
A születésünk dátuma a teljes sorsunkat meghatározza!
... nem meglepő, hogy ezek az emberek gyakran mély érzelmi kapcsolatot ápolnak szüleikkel, akiknek erkölcsi támogatása és bátorítása nagyon fontos számukra.

19. Jelmondatuk: a stabilitás mindenek felett!

Gyakran megfigyelhető jelenség, hogy a hónap tizenkilencedik napján születettekre jellemző egyfajta konzervatív megközelítési mód minden újra és ismeretlenre, bá...
2018-06-24 18:02:15
Az iráni külügyminiszter bizonyos feltételek mellett nem zárta ki az együttműködést Washingtonnal
... politikáról, akkor véget ér a globális elszigeteltsége, és egy újfajta kép alakul ki róla a világban és Iránban is, ami megnyitja az utat a közös erőfeszítések előtt, amelyek a biztonság, stabilitás és a mindenki számára fenntartható fejlődés megteremtését szolgálják" - írta Zaríf, majd mindjárt meg is jegyezte, hogy aligha lehet reménykedni az amerikai politikai ilyesfajta megvál...
2018-06-21 11:23:31
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
... középpontjában a biztonság megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése van - mutatott rá, hozzátéve: meg kell őrizni az ország pénzügyi stabilitását, emellett az emberek akaratát érvényesítve garantálni kell Magyarország biztonságát, a határvédelmet és az illegális migráció elleni küzdelmet.
Szerinte az EU következő k...
2018-06-18 16:02:45
Matolcsy: az innovációk kiteljesedésének korát éljük, de válság kopogtat
... bankok is prociklikusan tevékenykednek. A kérdés az, hogy ennek mértéke a mekkora, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a folyamatnak lehet káros hatása is. A kilengéseket a pénzügyi stabilitás érdekében keretek közé kell szorítani, a hatásokat tompítani szükséges, erre jó példa volt a jegybank növekedési hitelprogramja - jelezte Nagy Márton.
Az MNB alelnöke szerint a ba...
2018-06-14 14:52:18
Költségvetés - A jövő évi büdzsé 70,3 százalékos államadóssággal tervez
... devizakötvény kibocsátás is lehet. Ugyancsak szerepel a tervek között nagyobb összegű hitelfelvétel nemzetközi fejlesztési intézményektől.
A központi költségvetés nominális adósságaa stabilitási törvény szerintszámítva 29 888 milliárd forint, GDP-hez viszonyított aránya az idei év végi várható 69,6 százalékról 68 százalékra csökken. A devizaadósság részaránya a 2018 végére vá...
2018-06-13 19:52:20
Költségvetés - Puskás: A biztonságos növekedés költségvetése erősen eltér a 2010 előtti költségvetésektől
... munkanélküliség, és csúcson van a foglalkoztatási mutató is, folyamatosan nőnek a bérek, csökkennek az adók- mondta.
2019-ben is meg kell őrizni Magyarország pénzügyi és gazdasági stabilitását, és garantálni kell Magyarország biztonságát. Folytatni kell az adócsökkentést, a családok támogatást, ezt szolgálja a jövő évi büdzsé - összegzett.
Szerinte ha az ellenzék nem tám...
2018-06-13 17:12:05
Költségvetés - Halász: a Fidesz támogatja a biztonságos növekedés költségvetését
... foglalkoztatás, miközben a bérek hosszú évek óta nem látott ütemben nőnek - tette hozzá.
A frakciószóvivő hangsúlyozta: 2019-ben is meg kell őrizni Magyarország pénzügyi és gaz...
2018-06-13 16:21:58
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: Soros György, Nagy Márton, valósághajlítást ennek, születésünk dátuma, teljes sorsunkat, iráni külügyminiszter, együttműködést Washingtonnal, innovációk kiteljesedésének, biztonságos növekedés, 2010 előtti, kollégái kísérték, biztonság megőrzése, gazdasági növekedés, családok támogatása, teljes foglalkoztatás, költségvetés megadja, következő években, gazdasági válság, mindenható nemzetvezetőről, kétségbeesés kerülget, emberek gyakran, stabilitás mindenek, hónap tizenkilencedik, globális elszigeteltsége, közös erőfeszítések, mindenki számára, amerikai politikai, ország pénzügyi, emberek akaratát, illegális migráció, folyamatnak lehet, pénzügyi stabilitás, hatásokat tompítani, jegybank növekedési, tervek között, központi költségvetés, devizaadósság részaránya, 2018 végére, foglalkoztatási mutató, adók- mondta, családok támogatást, bérek hosszú, frakciószóvivő hangsúlyozta, kiteljesedésének, megállapodásokat, valósághajlítást, toporzékolásaink, államadóssággal, elszigeteltsége, tizenkilencedik,
© 2013 TVN.HU Kft.