Belépés
Brexit - Blair: újabb népszavazást kell tartani az EU-tagságról
... - a választók most már látják, hogy a Brexit-tárgyalások kudarcba fulladtak, és látják azt is, hogy milyen egyéb opciók közül lehet választani.
Gordon Brown, Blair egykori pénzügyminisztere és közvetlen hivatali utódja, aki 2010-ig volt miniszterelnök, egy edinburghi politikai rendezvényen felszólalva kijelentette: meggyőződése, hogy lesz újabb népszavazás a brit EU-tagságról...
2018-10-11 13:12:43
Erdogan Budapesten - Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
... magyarok együttműködése Gül Baba eszmei árnyékában ver gyökeret, a türbe pedig áldást és szerencsét hoz a magyar népnek, továbbá erősíti a két nép barátságát.
Varga Mihály pénzügyminiszter, országgyűlési képviselő a megnyitón arról beszélt, hogy Gül Baba türbéje egyedülálló történelmi és építészeti műemlék, jelentős szakrális és művészettörténeti érték, amely kiemelt szerepet...
2018-10-09 14:21:59
Varga: több mint 1000 milliárd forintból fejlődnek a megyei jogú városok
... maguk a városok javasolhatták a saját fejlődési irányaikat, ami a helyi adottságokat a lehetőségekkel párosítja, így a lehető legcélzottabb fejlesztések valósulhatnak meg.
A pénzügyminiszter hangsúlyozta, a nagyobb lélekszámú városok fejlesztése az ország fejlődésének, a magyar vidék népességmegtartó képességének, ezáltal a területi különbségek csökkentésének a kulcsa.
S...
2018-10-09 14:01:42
PM: hamarosan a kormány elé kerül a nemzeti versenyképességi stratégia
...
A tárca közleménye szerint a pénzügyminiszter elmondta: elkészítették a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Magyar Kereskedelmi és Ipari Kamara (MKIK), valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) korábbi versenyképességi javaslatait figyelembe véve azt a munkaanyagot, amely alapján konkrét intézkedésekre tehetnek javaslatot Magyarország helyzetének javításáért.
Va...
2018-10-08 14:43:17
Emlékeztetőt írtak alá visegrádi országok az EU következő keretköltségvetésének finanszírozásáról
... arról, hogy költsék el a pénzt. Fontos téma volt a költségvetés hatékonysága is - mondta el Peter Kazimír a TASR közszolgálati szlovák hírügynökség szerint.
"A Visegrádi Négyek pénzügyminisztereinek a maga nemében történelmi találkozójáról van szó. A jelentősége abban rejlik, hogy nyilatkozatot fogadtunk el saját forrásainkról. Igyekezetünk arra irányul, hogy a nemzeti pozíci...
2018-10-05 19:02:14
Varga: közösen lépnek föl a V4-ek az uniós befizetések ügyében
...
A tárcavezető közölte, hogy vitára számít az évente Szlovákiában tartott rendezvény pénzügyminiszteri találkozóján, ahol a V4-államok tárcavezetői Franciaország és Németország, valamint az EU soros elnöki tisztét betöltő Ausztria pénzügyminisztereivel egyeztetnek.
Varga Mihály a megbeszélés egyik legfontosabb kérdésének nevezte a 2021 és 2027 közötti időszak többéves pé...
2018-10-05 18:13:06
PM-államtitkár: folytatódik a munkát, jövedelmet terhelő adók csökkentése
... több mint 60 adónem van Magyarországon. Hozzátette, egy átlagos vállalkozás csak 10-12-vel találkozik, de ez is jelentős költség számukra.
A fejlődési irányokról elmondta: a pénzügyminiszter elvárása, hogy az adóhatóság digitálisan jól szervezett, az elektronikus ügyintézésre fókuszáló hatóság legyen. Szeretnék elérni, hogy az adóhivatal ne csak a magánszemélyeknek, hanem a v...
2018-10-04 23:36:01
Varga: Kelet-Közép-Európa az unió egyik leggyorsabban növekvő régiója
...
A Pénzügyminisztérium kedden az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az Ecofin ülésén egyeztettek a pénzmosás elleni felügyeletközi együttműködésről is, illetve a pénzügyminiszterek megállapodása alapján csökkenhet az e-könyvek áfája is.
Az Európai Unó országainak növekedési kilátásai összességében kedvezőek, mind az idei, mind a következő évben két százalék feletti nö...
2018-10-02 12:51:39
Varga: az előzetesen mértnél is jobban nőtt a gazdaság, és nagyobb mértékben csökkent az államadósság tavaly
... a...
2018-10-02 10:41:30
Brexit - Brit pénzügyminiszter: lesz "elégséges költségvetési muníció" a megállapodás elmaradása esetére
... tízezer tonna áruval megrakva, és ez a forgalom jelenleg semmivel sem szenved nagyobb határellenőrzési késedelmet, mint például az Anglia és Wales közötti áruforgalom - mutatott rá a pénzügyminiszter.
Hangsúlyozta: a brit üzleti szektor és az általa foglalkoztatott alkalmazotti gárda számára szükségszerű a súrlódásmentes forgalom fenntartása.
Hammond szerint azonban a Br...
2018-10-01 19:54:28
1 2 3 .....................267 268 ...........401 402 ...........534 535 
Címkék: Erdogan Budapesten, Gordon Brown, Varga Mihály, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Kereskedelmi, Ipari Kamara, Technológiai Minisztérium, Peter Kazimír, Visegrádi Négyek, Európai Unó, megyei jogú, nemzeti versenyképességi, uniós befizetések, unió egyik, előzetesen mértnél, államadósság tavaly, megállapodás elmaradása, választók most, edinburghi politikai, brit EU-tagságról, türbe pedig, magyar népnek, megnyitón arról, városok javasolhatták, saját fejlődési, helyi adottságokat, lehetőségekkel párosítja, lehető legcélzottabb, pénzügyminiszter hangsúlyozta, nagyobb lélekszámú, ország fejlődésének, magyar vidék, területi különbségek, tárca közleménye, pénzügyminiszter elmondta, költségvetés hatékonysága, maga nemében, jelentősége abban, nemzeti pozíci, tárcavezető közölte, évente Szlovákiában, megbeszélés egyik, átlagos vállalkozás, fejlődési irányokról, pénzügyminiszter elvárása, adóhatóság digitálisan, elektronikus ügyintézésre, pénzmosás elleni, e-könyvek áfája, következő évben, forgalom jelenleg,
© 2013 TVN.HU Kft.