Belépés
Erdogan Budapesten - Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
... magyarok együttműködése Gül Baba eszmei árnyékában ver gyökeret, a türbe pedig áldást és szerencsét hoz a magyar népnek, továbbá erősíti a két nép barátságát.
Varga Mihály pénzügyminiszter, országgyűlési képviselő a megnyitón arról beszélt, hogy Gül Baba türbéje egyedülálló történelmi és építészeti műemlék, jelentős szakrális és művészettörténeti érték, amely kiemelt szerepet...
2018-10-09 14:21:59
Varga: több mint 1000 milliárd forintból fejlődnek a megyei jogú városok
... maguk a városok javasolhatták a saját fejlődési irányaikat, ami a helyi adottságokat a lehetőségekkel párosítja, így a lehető legcélzottabb fejlesztések valósulhatnak meg.
A pénzügyminiszter hangsúlyozta, a nagyobb lélekszámú városok fejlesztése az ország fejlődésének, a magyar vidék népességmegtartó képességének, ezáltal a területi különbségek csökkentésének a kulcsa.
S...
2018-10-09 14:01:42
Varga: közösen lépnek föl a V4-ek az uniós befizetések ügyében
...
A tárcavezető közölte, hogy vitára számít az évente Szlovákiában tartott rendezvény pénzügyminiszteri találkozóján, ahol a V4-államok tárcavezetői Franciaország és Németország, valamint az EU soros elnöki tisztét betöltő Ausztria pénzügyminisztereivel egyeztetnek.
Varga Mihály a megbeszélés egyik legfontosabb kérdésének nevezte a 2021 és 2027 közötti időszak többéves pé...
2018-10-05 18:13:06
PM-államtitkár: folytatódik a munkát, jövedelmet terhelő adók csökkentése
... több mint 60 adónem van Magyarországon. Hozzátette, egy átlagos vállalkozás csak 10-12-vel találkozik, de ez is jelentős költség számukra.
A fejlődési irányokról elmondta: a pénzügyminiszter elvárása, hogy az adóhatóság digitálisan jól szervezett, az elektronikus ügyintézésre fókuszáló hatóság legyen. Szeretnék elérni, hogy az adóhivatal ne csak a magánszemélyeknek, hanem a v...
2018-10-04 23:36:01
Varga: Kelet-Közép-Európa az unió egyik leggyorsabban növekvő régiója
...
A Pénzügyminisztérium kedden az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az Ecofin ülésén egyeztettek a pénzmosás elleni felügyeletközi együttműködésről is, illetve a pénzügyminiszterek megállapodása alapján csökkenhet az e-könyvek áfája is.
Az Európai Unó országainak növekedési kilátásai összességében kedvezőek, mind az idei, mind a következő évben két százalék feletti nö...
2018-10-02 12:51:39
Varga: az előzetesen mértnél is jobban nőtt a gazdaság, és nagyobb mértékben csökkent az államadósság tavaly
... a...
2018-10-02 10:41:30
Varga: 4,5 milliárd forinttal újabb bölcsődefejlesztési pályázat indult
... hangsúlyozva, hogy az elmúlt nyolc évben bővültek a családtámogatásra elköltött források is. Míg 2010-ben erre GDP 3,5 százalékát, addig 2018-ban 4,7 százalékot fordítottak.
A pénzügyminiszter hangsúlyozta: bíznak abban, hogy a gazdaság jó teljesítménye a következő években is lehetőséget ad a kormánynak ezekre a fejlesztésekre.
Novák Katalin család és ifjúságügyért fele...
2018-09-28 14:33:31
Varga: az eddigi legalacsonyabb kamat mellett bocsátott ki eurókötvényt Magyarország
...
A pénzügyminiszter a szaktárca közleménye szerint kiemelte: a kötvény alacsony kamatozása és a magas befektetői érdeklődés egyértelműen mutatja, hogy a befektetők megbíznak Magyarországban.
A tárcavezető hangsúlyozta: a piacra lépés megfelelő ütemezésének, a befektetők magas érdeklődésének köszönhetően a tranzakció során a várakozásokat meghaladó, négyszeres kereslet al...
2018-09-26 10:33:57
Varga: fenntartható a gazdaság növekedése
... k...
2018-09-05 09:51:06
Varga: inkább az új uniós bizottsággal lesz érdemes az EU költségvetésről egyeztetni
...
A pénzügyminiszter erről az Origo portálon szombaton megjelent interjújában beszélt, kifejtve, hogy az új összetételű EB-nek meg kell adni a jogot, hogy ő állítsa össze a hivatali idejét érintő büdzsét.
Furcsa helyzet a mostani, amikor egy olyan testület akar költségvetési sarokszámokat áterőltetni, amelyet már nem fog érinteni, és a végrehajtására nem lesz módja.
...
2018-09-02 10:04:12
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Erdogan Budapesten, Varga Mihály, Európai Unó, Novák Katalin, megyei jogú, uniós befizetések, unió egyik, előzetesen mértnél, államadósság tavaly, eddigi legalacsonyabb, gazdaság növekedése, türbe pedig, magyar népnek, megnyitón arról, városok javasolhatták, saját fejlődési, helyi adottságokat, lehetőségekkel párosítja, lehető legcélzottabb, pénzügyminiszter hangsúlyozta, nagyobb lélekszámú, ország fejlődésének, magyar vidék, területi különbségek, tárcavezető közölte, évente Szlovákiában, megbeszélés egyik, átlagos vállalkozás, fejlődési irányokról, pénzügyminiszter elvárása, adóhatóság digitálisan, elektronikus ügyintézésre, pénzmosás elleni, e-könyvek áfája, következő évben, elmúlt nyolc, családtámogatásra elköltött, következő években, kormánynak ezekre, szaktárca közleménye, kötvény alacsony, magas befektetői, befektetők megbíznak, tárcavezető hangsúlyozta, piacra lépés, befektetők magas, tranzakció során, várakozásokat meghaladó, pénzügyminiszter erről, hivatali idejét, olyan testület,
© 2013 TVN.HU Kft.