Belépés
Jó ötletek, konyhai turpisságok
... tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.

Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.


Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le,
és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer...
2012-12-04 19:51:10
Konyhai turpisságok
... viszont a tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.

Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe tökéletes ízt adó komponensek lehetnek.

Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi sz...
2012-12-04 18:07:34
Konyhai turpisságok
... is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük vízzel, és a fedele nélkül néhány percre a mikróba, a legmagasabb fokozatra betesszük.


Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szénsa...
2012-12-03 23:24:50
Tallóztam...
... a tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.

Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.

Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le,
és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer ann...
2012-11-16 15:02:11
Konyhai turpisságok otthonról
... tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.

Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.


Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le,
és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétsze...
2012-11-15 08:53:58
Konyhai turpisságok
... tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.

Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.


Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad
le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétsze...
2012-11-09 20:12:59
Konyhai turpisságok
... eláll, viszont a tésztája gyorsabban öregszik.

*Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe tökéletes ízadó komponensek lehetnek.

*Ha a palacsinta tésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szénsa...
2012-11-06 01:15:01
Takarékosság a konyhában, ügyeskedéssel
...
Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés közben

Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem és lefagyasztom. Süteményekhez kiváló. A levét kifacsarom, és jégkockakészítőbe téve lefagyasztom. Bár...
2012-11-03 10:50:19
Konyhai turpisságok
... hisszük, sokáig eláll, viszont a tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik. Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe tökéletes ízadó komponensek lehetnek. Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szé...
2012-11-02 10:42:57
Mátyás király húslevese
... csak az ideillő dolgokat részletezni.

Azt kell mondanom, szokásos hetünk volt: ettünk a sok tésztát (majonézes-halast és töltött tésztát paradicsomszósszal), borsólevest, és palacsintát, csőben sült, zöldséges disznóságokat (ismét), almás pitét, kapros párolt halat rizzsel, "szokásos húslevest" és szokásos gesztenyés tekercset.

Az utolsó két szelet almás pit...
2012-11-01 15:14:05
1 2 3 ......23 24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: befőttek vagy, palacsintatésztát szénsavas, tésztája gyorsabban, fedele nélkül, legmagasabb fokozatra, palacsinta tésztát, csirkemájat sütés, levét kifacsarom, ideillő dolgokat, ügyeskedéssel, megszurkáljuk, disznóságokat, süteményekhez, ásványvízzel, utolsósorban, süteményekbe, takarékosság, lefagyasztom, összekeverve, turpisságok, előállítása, szódavízzel, komponensek, részletezni, legmagasabb, palacsintát, bevásárolok, borsólevest, csirkemájat, gyorsabban, szívósodik, palacsinta, gesztenyés, lereszelem, megtöltjük, kifacsarom, citromhoz, szénsavas, tökéletes, készítjük, majonézes, fokozatra, betesszük, salátákba, konzervek, tekercset, tallóztam, konyhában, húslevest, húslevese, otthonról, megmosott, zöldséges, szokásos, tésztája, öregszik, lehetnek, dolgokat, befőttek, cukorral, könnyebb, mondanom, villával, gyümölcs, műanyag, konyhai, kétszer, olcsóbb, hisszük, zárható, viszont,
© 2013 TVN.HU Kft.