|
|
|
... süteményekbe tökéletes, ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer a... |
2012-10-14 17:59:51 |
|
|
|
|
|
|
... tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe tökéletes ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi sz... |
|
2012-09-29 20:03:58 |
|
|
|
|
|
|
... a magoknak enyhe vizelethajtó hatása van. Közkedvelt még a túlérett csipkebogyób... |
2012-09-28 18:05:47 |
|
|
|
|
|
|
... készen van holnapra a fél ebéd, gondolnom kell ilyenekre, hiszen holnap munka van, holnap után pedig menni kell....bablevest csináltam jó nagy adagot, hogy két ebédre elég legyen, és palacsintát sütök hozzá. Most simát, mert lehet ha sok sikerül, másnap csinálok hortobágyi palacsintát, nagyon szeretik, és én úgy csinálom, ahogyan szeretem :-)
Elkészült az új névjegykártyám ..... |
|
2012-09-05 20:59:12 |
|
|
|
|
|
|
... eláll, viszont a tésztája gyorsabban öregszik.
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba,
süteményekbe tökéletes ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem
ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is.
... |
|
2012-08-31 19:06:28 |
|
|
|
|
|
|
... öregszik, szívóskodik.
28.
- Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét, salátákba,
süteményekbe tökéletes íz adó komponensek lehetnek.
29.
- Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú
lesz, nem ragad le,
és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is.|... |
2012-08-11 18:30:29 |
|
|
|
|
|
|
... a tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe tökéletes ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szénsa... |
2012-08-10 05:48:13 |
|
|
|
|
|
|
... a tésztája gyorsabban öregszik, szívósodik.
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad
le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer ann... |
2012-08-07 17:31:18 |
|
|
|
|
|
|
... gyorsabban**öregszik, szívósodik.
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét**salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.
Ha a palacsintatésztát szénsavas**ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal**könnyebb állagú lesz, nem ragad
le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása**is. Kétsz... |
2012-08-06 07:48:15 |
|
|
|
|
|
|
... hűtőbe, mert nagyon hamar megfonnyad,*
*
Ne öntsük ki a befőttek vagy konzervek levét salátákba, süteményekbe
tökéletes ízadó komponensek lehetnek.*
Ha a palacsintatésztát szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel
készítjük cukor és tej nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad
le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer ... |
2012-07-10 08:18:46 |
|
|
|
|