Belépés
Hiba szó jelentése
... fogyatkozás. Olyan körülmény, tényező vagy bekövetkezett eredmény, ami károsan hat egy fennálló állapotra.

̵...
2018-10-16 13:50:16
Szép napot mindenkinek!
... egoizmus. Csak egy dologban egoista, a szerelemben. Nehezen tud nemet mondani. Nagyon is tudja, mit akar, tud beszélni az emberekkel. Optimista. Ha rosszul is megy a sora, akkor sem panaszkodik, akkor is tud valaminek örülni.

Szeret uralkodni, de nem szeret szolgálni. Szereti a tisztaságot, főleg ha más végzi. A házasság a legfontosabb a számára, és a barátokban leli le...
2018-10-11 09:04:48
Fáj a feje
Móricka reggel panaszkodik anyukájának:
- Anyu, nagyon fáj a hasam.
- Nincs semmi baj, kisfiam - feleli anyukája -, csak azért fáj a hasad, mert üres.
Móricka tudomásul veszi és megnyugszik. Este aztán fontos vendégek jönnek, és a minisztériumi államtitkár így szól a háziasszonyhoz:
- Kedves asszonyom, ugye van valami fájdalomcsillapítója, mert borzalmasan fáj a...
2018-10-03 16:27:34
Szeresd.
... pontért?
Amikor azt mondod: nincsen elég időd, kapacitásod, hogy ellásd- gondolj arra hány éjszakát virrasztott veled, mikor beteg voltál!
Amikor nyomaszt a terhe, hogy folyton panaszkodik: jusson eszedbe az első szakításod- ő fogta a kezedet, ő segített elhinni, hogy az élet megy tovább, és erőt adott, hogy elhidd még nagyon boldog lehetsz.
Ha ólomsúlyk...
2018-10-02 23:31:34
Szeresd.
... pontért?
Amikor azt mondod: nincsen elég időd, kapacitásod, hogy ellásd- gondolj arra hány éjszakát virrasztott veled, mikor beteg voltál!
Amikor nyomaszt a terhe, hogy folyton panaszkodik: jusson eszedbe az első szakításod- ő fogta a kezedet, ő segített elhinni, hogy az élet megy tovább, és erőt adott, hogy elhidd még nagyon boldog lehetsz.
Ha ólomsúlyk...
2018-10-02 23:31:31
Több mint 40 ezer utast érint Európa-szerte a Ryanair-dolgozók részleges munkabeszüntetése
... közepén.
A munkabeszüntetést meghirdető szakszervezetek azt közölték, hogy havonta megismétlik az akciót, amíg nem teljesítik a követeléseiket.
A személyz...
2018-09-28 14:35:02
Közel kétszáz pénteki járatát törölte sztrájk miatt a Ryanair
... addig, amíg nem teljesítik a követeléseiket.
A Ryanairnél legutóbb augusztusban volt nagyszabású, több országra kiterjedő munkabeszüntetés.
A személyzet a munkakörülményekre panaszkodik. Állításuk szerint az ivóvízért is fizetniük kell a fedélzeten, betegszabadságra pedig kizárólag akkor mehetnek, ha személyesen jelennek meg az orvosi igazolással. Emiatt a személyzet 34 ...
2018-09-26 10:31:05
ITM: a szakképzés és a felnőttképzés a gazdaságot szolgálja
... előszobája, amit össze lehet kötni a felsőoktatással, és ez nagy előrelépést jelenthet.
Kitért arra is, hogy a szakképzés és a felnőttképzés a gazdaságot szolgálja. Ugyanakkor "sok cég panaszkodik arra, hogy nem engedik be az iskolákba, nem tud válogatni a gyerekek közül", mert nincs olyan oktatási rend, amely - a köznevelés kötelékében - lehetővé teszi a moduláris oktatást. ...
2018-09-19 18:23:25
Egy kis vidámság!
... "elbotlás".
A fiatal pap az első vasárnap után, a gyóntatás végeztével felkeresi a
polgármestert: - Uram, valamit tenni kellene a városban a járdákkal, mert
minden hívem arról panaszkodik, hogy állandóan elbotlanak. A polgármester
hallva ezt, hátradől a székében, és hahotázni kezd. - De kérem, - szól a
pap - mi ezen olyan mulatságos, hiszen az Ön felesége ...
2018-09-17 12:47:03
Iparkamara: demográfiai okai is vannak a munkaerőhiánynak
...
Szavai szerint nagyon sok befektető arra panaszkodik, hogy új beruházásaiknak, vagy éppen meglévő termelő kapacitásaik bővítésének egyre inkább a szakképzett munkaerő hiánya szab gátat, az állásbörzéken pedig ma már elsősorban a munkaadók keresnek, a jól képzett szakemberek pedig válogathatnak a felkínált munkalehetőségek közül.
Dunai Péter szerint a szülők fejében még m...
2018-09-11 13:42:11
1 2 3 ................204 205 ........307 308 ........408 409 410 
Címkék: Dunai Péter, gazdaságot szolgálja, fennálló állapotra, dologban egoista, barátokban leli, minisztériumi államtitkár, első szakításod&#8211, élet megy, munkabeszüntetést meghirdető, orvosi igazolással, gyerekek közül, köznevelés kötelékében, moduláris oktatást, első vasárnap, gyóntatás végeztével, szakképzett munkaerő, állásbörzéken pedig, munkaadók keresnek, felkínált munkalehetőségek, szülők fejében, betegszabadságra, munkalehetőségek, munkabeszüntetés, munkaerőhiánynak, beruházásaiknak, szakszervezetek, felsőoktatással, követeléseiket, háziasszonyhoz, bekövetkezett, állásbörzéken, válogathatnak, felnőttképzés, minisztériumi, polgármestert, kapacitásaik, polgármester, legfontosabb, augusztusban, előrelépést, szakemberek, megismétlik, kapacitásod, panaszkodik, demográfiai, mindenkinek, szerelemben, tisztaságot, virrasztott, bővítésének, államtitkár, nagyszabású, megnyugszik, anyukájának, igazolással, szakképzett, borzalmasan, személyesen, kötelékében, fogyatkozás, gazdaságot, köznevelés, szakképzés, előszobája,
© 2013 TVN.HU Kft.