Regisztráció  Belépés
Egészségügyi államtitkár: az e-szolgáltatási rendszerben recept nélkül lehet felírni a gyógyszert
...
Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta: ez egy újdonság, amit a betegeknek, de még az orvosoknak is meg kell szokniuk, az elektronikus rendszer ugyanis kiválthatja a papíralapú kommunikációt, a betegek pedig megfelelő okmányok birtokában a gyógyszertárban kiválthatják a gyógyszerüket.
A felhőalapú alkalmazást jelenleg több mint tíz kórház, húsz háziorvos és patika használja teszt ...
2017-06-13 08:01:02
Mit tegyünk, ha baj van a mérőórával? -
... Igyekeztünk elkerülni az elméletieskedést, gyakorlati oldalról közelítjük meg a problémákat - mondta. - Minden fogyasztó érintettje lehet egy ilyen ellenőrzésnek. Hiteles kommunikációt szeretnénk folytatni, tudatosítani, hogy az ellenőrzés a szolgáltató részéről nem túlkapás, hiszen a mérőeszköz a társaság tulajdonában van, ezért bármikor jogosult ellenőrizni.
Dr....
2016-08-03 20:37:59
1 
Címkék: Ónodi-Szűcs Zoltán, e-szolgáltatási rendszerben, elektronikus rendszer, papíralapú kommunikációt, betegek pedig, gyógyszertárban kiválthatják, felhőalapú alkalmazást, problémákat &#8211, ilyen ellenőrzésnek, szolgáltató részéről, társaság tulajdonában, elméletieskedést, gyógyszertárban, gyógyszerüket, kommunikációt, ellenőrzésnek, szolgáltatási, elektronikus, egészségügyi, tudatosítani, tulajdonában, kiválthatják, kiválthatja, problémákat, rendszerben, szolgáltató, alkalmazást, államtitkár, ellenőrizni, igyekeztünk, birtokában, papíralapú, érintettje, betegeknek, szeretnénk, mérőórával, ellenőrzés, orvosoknak, felhőalapú, gyógyszert, gyakorlati, mérőeszköz, közelítjük, háziorvos, használja, elkerülni, folytatni, megfelelő, fogyasztó, jelenleg, okmányok, rendszer, oldalról, szokniuk, újdonság, túlkapás, elmondta, társaság, részéről, bármikor, jogosult, felírni, hiteles, ugyanis, tegyünk, betegek, recept, nélkül, kórház, patika, mondta,
© 2013 TVN.HU Kft.