Regisztráció  Belépés
Női kosárlabda Euroliga - Kiesett a nyolcaddöntőben a Sopron
... Sopron mindössze 8 pontra volt képes. A hajrára így már nem maradtak nyitott kérdések, s a három nappal ezelőtti 38 után a Szpartak ezúttal 15 ponttal győzött.
A párharcot tehát a papírformának megfelelően az oroszok nyerték 2-0-ra, így ők jutottak be a nyolcas döntőbe. Az április 7. és 13. közötti tornán a hét párharc győztese mellett a rendező és címvédő orosz Jekatyerinbur...
2014-03-14 20:35:44
Adria Liga - Kikapott Montenegróban a Szolnok
... 11-22)------------------------------ ------------------------------------ -
A Szolnok 7/14-es győzelem/vereség mutatóval a 12., míg a Buducsnoszt 13/8-cal az ötödik helyen állt a meccs előtt a 14 csapatos Adria Ligában. Az első negyedben a papírformának megfelelően a hazaiak voltak valamivel jobbak, ötpontos előnyre tettek szert, de a második 10 percben a magyar együttes fordít...
2014-03-01 22:46:47
Bocskai István emlékverseny - Harcsa és Darányi győzött, három magyar aranyérmes
... Harcsa Zoltán mellett szóltak Bugyik Imre ellenében. Szántó Imre tanítványa nem is okozott csalódást és simán, 3-0-ra nyert.
A viadal utolsó döntőjében aztán Bernáth István a papírformának megfelelően kikapott az orosz Szergej Jegorovtól. A magyar csapat így három arany-, négy ezüst- és négy bronzéremmel zárta a versenyt, melynek legjobb hazai bokszolója Harcsa Zoltán, legjob...
2014-02-08 20:13:40
Asztalitenisz World Tour - Póta és Lovas a 16 között
... továbbjutnak, egymással mérkőznek a legjobb nyolc között.
A női verseny harmadik, még állva maradt magyarja, a selejtezőből induló Ambrus Krisztina kiesett a második körben, miután a papírformának megfelelően kikapott a második helyen kiemelt román Elizabeta Samarától.Eredmények (a viadal honlapja alapján):
női egyes, 2. forduló (a 16 közé jutásért):Póta Georgina-Viktori...
2014-01-31 12:23:01
Férfi kézilabda Eb - Szoros meccsen nyertek a spanyolok
...
I. csoport (Herning):Spanyolország-Ausztria 28-27 (14-12)----------------------------- -------
A papírformának megfelelően magabiztosan kezdett a spanyol csapat, de ez nem törte meg az osztrák válogatottat, és fokozatosan felzárkózott. Néhány perccel a szünet előtt még döntetlen volt az állás, az utolsó pillanatokban azonban kétgólos előnyt szereztek a spanyolok.
A f...
2014-01-20 20:07:07
Férfi kézilabda Eb - Mocsai felszabadult játékot vár a dánok ellen
... hazai csapat, végig ugyanazon a színhelyen, s belakva ezt a területet rendkívül magabiztos, igazi örömkézilabdát játszik" - nyilatkozta a tréner.
Mocsai hozzátette: amennyiben a papírformának megfelelően az izlandiak legyőzik a macedónokat, szinte biztos, hogy a magyar csapat a nyolcadik helynél hátrébb nem végezhet, márpedig ez volt a torna előtt a szövetség hivatalos célkit...
2014-01-20 13:03:46
Asztalitenisz Top 12 - Madarász és Fazekas a győztes
...
A Marczibányi téri Ormai László Csarnokban rendezett tornán a papírformának megfelelően Madarász Pergel Szandrával vívta a finálét, s meglepően simán, 4-1-re győzött.
A férfiaknál Fazekas Péter és Jakab János találkozott az aranycsatában, s ez a döntő sem tartogatott komolyabb izgalmakat, mivel Jakab is csak egy szett megnyerésére volt képes riválisával szemben.
Ere...
2013-12-13 18:57:33
Asztalitenisz Top 12 - Nyeretlenül esett ki a kétszeres címvédő Nagy Krisztián
... téri Ormai László Csarnokban zajló tornán a férfiaknál az első csoportból Jakab János és Pattantyús Ádám, a másodikból Fazekas Péter és Lakatos Tamás jutott az elődöntőbe. A nőknél a papírformának megfelelően Madarász Dóra és Pergel Szandra, illetve Ambrus Krisztina és Braun Éva került a legjobb négy közé.
A szokásoknak megfelelően a résztvevők két hatos csoportban körmérkőzé...
2013-12-12 20:05:54
Chris Christie-t újraválasztották New Jersey kormányzójának
...
Christie, aki 2016-ban nagy valószínűséggel a Republikánus Párt egyik elnökjelölt-aspiránsa lesz, a papírformának megfelelően, könnyedén győzte le kihívóját, Barbara Buono New Jersey-i demokrata állami szenátort. Az inkább a demokratákhoz húzó államban immár második ciklusra is megválasztott, mérsékeltként ismert, és az állam demokrata szavazatainak is legkevesebb egynegyedér...
2013-11-06 07:04:12
Torna mesterfokú bajnokság - Mihók Ádám és Makra Noémi a győztes
... legjobbnak.
A magyar szövetség (MATSZ) tájékoztatása szerint az olimpiai bajnok Berki Krisztián a lólengés selejtezőjében a 6,7-es kiinduló pontú gyakorlatát mutatta be, és a papírformának megfelelően az első helyen került be a szer döntőjébe.
A szerenkénti finálékat jövő kedden és szerdán rendezik Békéscsabán.
Eredmények:
mesterfokú bajnokság, egyéni összetett...
2013-10-11 20:25:18
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 12 
Címkék: Adria Liga, Kikapott Montenegróban, Bocskai István, Asztalitenisz World Tour, Asztalitenisz Top, Nagy Krisztián, Chris Christie-t, Mihók Ádám, Makra Noémi, Adria Ligában, Harcsa Zoltán, Bugyik Imre, Szántó Imre, Bernáth István, Szergej Jegorovtól, Ambrus Krisztina, Elizabeta Samarától, Póta Georgina-Viktori, Ormai László Csarnokban, Madarász Pergel Szandrával, Fazekas Péter, Jakab János, Pattantyús Ádám, Lakatos Tamás, Madarász Dóra, Pergel Szandra, Braun Éva, Republikánus Párt, Barbara Buono New Jersey-i, Berki Krisztián, dánok ellen, kétszeres címvédő, három nappal, párharcot tehát, papírformának megfelelően, oroszok nyerték, nyolcas döntőbe, ötödik helyen, meccs előtt, első negyedben, hazaiak voltak, magyar együttes, viadal utolsó, orosz Szergej, magyar csapat, legjobb nyolc, selejtezőből induló, második körben, második helyen, viadal honlapja, spanyol csapat, osztrák válogatottat, szünet előtt, utolsó pillanatokban, területet rendkívül, izlandiak legyőzik, nyolcadik helynél, torna előtt, szövetség hivatalos,
© 2013 TVN.HU Kft.