Belépés
A tartósítás
... savanyú káposzta, kovászos, valamint a sós-vizes uborka. Más zöldségek ecet, esetleg alkohol hozzáadásával tehetők el: a csemege uborka, zöldparadicsom, csalamádé, karfiol, káposztával töltött paprika, cékla, gyöngyhagyma, cukkini, patisszon.

A zöld levélfűszerek petrezselyem, lestyán, zeller zöldje, kapor üvegben, sózással tartósíthatók. A lecsó áttört paradicsomléb...
2008-11-29 16:53:53
1 
Címkék: sós-vizes uborka, csemege uborka, zöld levélfűszerek, lecsó áttört, zöldparadicsom, hozzáadásával, tartósíthatók, levélfűszerek, paradicsomléb, gyöngyhagyma, petrezselyem, káposztával, tartósítás, patisszon, zöldségek, csalamádé, káposzta, valamint, sózással, kovászos, töltött, cukkini, lestyán, savanyú, üvegben, karfiol, paprika, csemege, tehetők, alkohol, esetleg, zeller, uborka, áttört, zöldje, kapor, lecsó, cékla, vizes,
© 2013 TVN.HU Kft.