|
|
|
... belőle
Fűszeres félig aszalt paradicsom
Kellemesen fűszeres, puha paradicsomgerezdek
Hozzávalók:
1 kg lucullus vagy San Marzano paradicsom
cca. 1 evőkanál tengeri só
ízlés szerint: frissen őrölt bors, szárított bazsalikom, oregánó
... |
2015-09-19 23:49:47 |
|
|
|
|
|
|
... belőle
Fűszeres félig aszalt paradicsom
Kellemesen fűszeres, puha paradicsomgerezdek
Hozzávalók:
1 kg lucullus vagy San Marzano paradicsom
cca. 1 evőkanál tengeri só
ízlés szerint: frissen őrölt bors, szárított bazsalikom, oregánó
... |
|
2014-08-27 23:58:50 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsomokat nagyedeljük, sütőparírra helyezzük őket, kakukkfűvel megszórjuk, alaposan sózzuk, olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk. Kb. 1,5 óra alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a paradicsomgerezdek teteje kezd kicsit megfeketedni.
A hagymát nagyon finomra vágjuk, ecettel meglocsoljuk és lesózzuk, egy tálban félretesszük puhulni.
A lencsét forrásb... |
2012-12-18 17:51:51 |
|
|
|
|
|
|
... zöldborsó 1 zöldpaprika, 20 dkg sampinyongomba-konzerv csipetnyi só, frissen őrölt bors 6 evőkanál fehér borecet 6 evőkanál olívaolaj, egy kevés Worcestershire-szósz, salátalevelek és paradicsomgerezdek a díszítéshez
Előkészítés: A gépsonkát 1 cm széles csíkokra vágjuk; a hagymát megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk; a borsót tésztaszűrőbe téve néhány pillanatra forrásban... |
|
2010-12-15 05:56:27 |
|
|
|
|
|
|
... vágott kapor és petrezselyem
4 evőkanál liszt
3 tojás
olívaolaj
só
őrölt bors
A díszítéshez
kaporlevél
petrezselyemlevél
paradicsomgerezdek
Elkészítés:
A nagyon finomra vágott hagymákat 1 evőkanál olajban megpirítjuk.
A cukkiniket lereszeljük, és kinyomkodjuk a levüket.
Hozzáadjuk a pirított... |
|
2010-05-14 12:01:49 |
|
|
|
|
|
|
... sajt, 2 fej vöröshagyma, 3-3 evőkanál finomra vágott kapor és petrezselyem, 4 evőkanál liszt, 3 tojás, olívaolaj, só, őrölt bors. A díszítéshez: kaporlevél, petrezselyemlevél, paradicsomgerezdek
Elkészítése
A nagyon finomra vágott hagymákat 1 evőkanál olajban megpirítjuk. A cukkiniket lereszeljük, és kinyomkodjuk a levüket. Hozzáadjuk a pirított hagym... |
2010-04-20 07:30:04 |
|
|
|
|