|
|
|
... petrezselyem
2-3 gerezd fokhagyma
még egy fej hagyma
500 gr csemege szalámi, vagy enyhén füstölt sütnivaló kolbász
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
Mossuk meg a paradicsomokat, vágjunk le egy kis "kalapkát", óvatosan kaparjuk ki a belsejét és tegyük félre egy kis tálba. Az üres paradicsomokat enyhén sózzuk meg, és állítsuk fejre, úgy hogy a le... |
2010-08-13 04:31:10 |
|
|
|
|
|
|
... nagy hagyma,
paprika,
paradicsom,
egy alma,
fűszerek.
Egy jénai tálat kiolajozunk, a hagymákat belekarikázzuk, erre a paprikát, majd a paradicsomokat. A tarjaszeleteket ráhelyezzük, nagy fűszerezés nem kell neki, mivel a lecsó megadja az ízt. Egy kis só, bors, én meglocsoltam szójaszósszal. Az almaszeleteket közé helyezzük, nem árt egy k... |
|
2010-08-12 14:02:51 |
|
|
|
|
|
|
... olívaolaj
* só
* bors
* csili
* friss bazsalikom
elkészítés
1. A paradicsomokat leforrázzuk, és lehámozzuk. Közben meghámozzuk az uborkát, és kockára vágjuk.
2. Hozzáadjuk az olívaolajjal leöntött kenyeret, bazsalikomot, chilit, sót, borsot, fokha... |
2010-08-10 17:27:19 |
|
|
|
|
|
|
... tök-, napraforgómag)
A salátát és az uborkát megtisztítjuk, majd felszeleteljük. Ezután megmossuk és csíkokra vágjuk a paprikát. Miután megtisztítottuk, kettészeljük a paradicsomokat. A sárgarépát meghámozzuk, majd finomra reszeljük. Megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk az avokádót. Az előkészített zöldségeket összekeverjük, tálaláskor pedig a tetejére szórjuk a magk... |
|
2010-08-10 11:24:28 |
|
|
|
|
|
|
... sütni kezdem. A rácsra, a serpenyő mellé beteszek egy alufólialapot, ráteszem a 2 képiapaprikát. Amíg a zöldségek sülnek, apró kockákra vágom a hagymát, leforrázom és meghámozom a paradicsomokat, melyeket nagyobb kockákra vágok. A sütőből 15 perc után kiveszem a padlizsánt és cukkinit, a paprikákat akkor veszem ki, ha a héjuk foltokban megfeketedett (kb. 20 perc). A paprikákat azo... |
|
2010-08-10 09:21:22 |
|
|
|
|
|
|
... szerint
Elkészítés:
A padlizsánokat és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben egy jókora alufólialapon megsütöm. A paprikáknak 20 perc, a padlizsánoknak kb. 40 perc szükséges. Amíg sülnek, a paradicsomokat leforrázom, meghámozom, nagyobb kockákra vágom. ... |
2010-08-10 09:20:10 |
|
|
|
|
|
|
... só
* bors
* chili
* friss bazsalikom
elkészítés
1. A paradicsomokat leforrázzuk, és lehámozzuk. Közben meghámozzuk az uborkát, és kockára vágjuk.
2. Hozzáadjuk az olívaolajjal leöntött kenyeret, bazsalikomot, chilit, sót, borsot, fokhagymákat, és az... |
2010-08-10 08:23:47 |
|
|
|
|
|
|
... reszelt sajt
* só
* bors
* bazsalikom
* 5 dkg vaj
elkészítés
1. A (nyers) krumplit vékony karikákra vágjuk.
2. A paradicsomokat is felszeleteljük.
3. Kivajazott tepsibe felváltva paradicsom- és krumplikarikákat teszünk.
4. A tetejét megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben, közepes lángon 15... |
2010-08-09 22:14:21 |
|
|
|
|
|
|
... reszelt sajt
* só
* bors
* bazsalikom
* 5 dkg vaj
elkészítés
1. A (nyers) krumplit vékony karikákra vágjuk.
2. A paradicsomokat is felszeleteljük.
3. Kivajazott tepsibe felváltva paradicsom- és krumplikarikákat teszünk.
4. A tetejét megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben, közepes lángon 15 perci... |
2010-08-09 21:17:27 |
|
|
|
|
|
|
... vaj
elkészítés
1. A (nyers) krumplit vékony karikákra vágjuk.
2. A paradicsomokat is felszeleteljük.
3. Kivajazott tepsibe felváltva paradicsom- és krumplikarikákat teszünk.
4. A tetejét megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben, közepes lángon 1... |
2010-08-09 18:19:37 |
|
|
|
|