Belépés
Mediterrán csirkés penne
... dkg penne tészta
• só
• bors

Elkészítés:
A csirkét serpenyőben vagy grillen átsütjük, csíkokra vágjuk. A tésztát forró sós vízben ki főzzük. A paradicsomot apróra vágjuk, felaprítjuk a szárított paradicsomot, a kapribogyót és a fűszernövényeket is. A főtt tésztát és az előkészített zöldségeket, fűszereket egy serpenyőbe pakoljuk, majd kevés ol...
2007-06-30 10:46:14
Töltött cukkinivirág
... felét, sózom, borsozom. A cukkinivirágokat megmosom és megtöltöm a parmezános pürével, majd olajjal kikent tepsibe teszem. Előmelegített sütőben, 180 fokon készre sütöm. Kockára vágom a paradicsomot, forró olajon pár percig pirítom, majd az apróra vágott bazsalikom másik felét és kevéske cukrot hozzáadva 20 percig főzöm. A paradicsomszószt tányérra öntöm, ráhelyezem a virágokat, b...
2007-06-30 10:44:15
Juhsajtos fasírt salátával
... tojással, a sóval, a pirospaprikával és a köménnyel összegyúrjuk. A masszából fasírtokat formálunk, a közepébe illesztjük a felkockázott juhsajtot, majd olajban megsütjük. A salátát, a paradicsomot, az uborkát, a paprikát és a hagymát feldaraboljuk, az ecetet a sóval és a borssal ízesítjük, majd olajat és kakukkfüvet adunk hozzá. A saláta hozzávalóit összekeverjük a mártással, tál...
2007-06-29 00:38:03
Réteskosár
... hozzá a kis kockákra felvágott paprikát. Lassú lángon, állandóan kevergetve süssük körülbelül 5-6 percig, majd adjuk hozzá a kis darabokra felszeletelt padlizsánt és a napon szárított paradicsomot is. Fűszerezzük bazsalikommal, darált borssal, és sóval. Állandóan kevergetve pároljuk 10 percig, addig, amíg a padlizsán megpuhul. Vágjuk 10x10 centis kockákra a réteslapot, majd tegyün...
2007-06-28 01:05:48
Rizsleves diéta
... folyamatos keverés mellett, pároljuk. Felöntjük 2,25 l vízzel, felforraljuk, és hozzáadjuk a leveskockát. Beleszórjuk a rizst,( amit elötte megfőztünk kb. 15 percig ), majd hozzá adjuk a paradicsomot. A levest borssal ízesítjük. Só nem kell bele!! Alacsony lángon 15 percig főzzük, majd beletesszük a brokkolit, a babérlevelet, és a kakukkfüvet és további nyolc percig főzzük.
N...
2007-06-27 16:34:52
1000 kalóriás levesdiéta
... teáskanál olajban. Adj hozzá 1 kis felszeletelt cukkínit. 2 perc párolás után adj hozzá 1 kis doboz (40 dkg), hideg vízzel leöblített konzerv fehérbabot és 1 kis doboz (40 dkg) hámozott paradicsomot a levével együtt. Öntsd fel 2 dl zöldségerőlevessel (kockából is készülhet). Friss bazsalkikomlevéllel díszítve tálald.
228 kcal
Plusz: vacsorára megszórhatod 2 dkg reszelt p...
2007-06-27 16:22:41
A demokratúrós
... szart, paprikázd fel és flambírozd meg (hadd lobbanjon) majd mindezt fogd rá a tepsi szélsőjobb fülére. A borzalmas masszába belegyúrhatod az időközben feléd repített tojásokat és paradicsomot, a titokban számodra tartogatott kristálycukrot is, és az összes falra hányt borsót, de mindez opcionális.

4) Végül készítsd el a diktatúróst a hagyományos receptek szerint és tör...
2007-06-26 09:06:16
Rafinált főzési tippek
... hogy ne pattanjanak meg a hirtelen hőmérsékletváltozáskor. Töltsük tele, ha csavaros tetejű az üveg. Ha celofánnal kötjük le, ne legyen színültig tele.

Ha télen veszünk paradicsomot és paprikát, úgy tudjuk eltárolni sokáig a hűtőben, hogy darabonként szalvétába csomagoljuk, és egy papírdobozba helyezve tesszük a hűtőszekrénybe. Hetekig eláll!

Ha túl erősre si...
2007-06-24 22:03:42
Nyári székelygulyás
... meghámozzuk, az elobbit felaprózzuk. A savanyú káposztát kissé kiöblítjük, lecsepegtetjük. A fehér káposztát torzsája nélkül vékonyra gyaluljuk. A paprikákat kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, és gerezdekre szeljük. A szalonnát apróra felkockázzuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, folpackkal letakarva kissé elvékonyítjuk-kiverjük, s meghintjük sóval és ...
2007-06-24 00:45:28
Francia paprikás csirke
... citromlevet az összepréselt fokhagymával, a kakukkfűvel, sóval, borssal összekeverjük, ebbe a páclébe tesszük a húsdarabokat. Két óráig állni hagyjuk. Közben meghámozzuk, kockákra vágjuk a paradicsomot. A paprikát megmossuk, a csumáját kivesszük, felkarikázzuk. A megtisztított hagymát és a zöldfűszereket felaprítjuk. A csirkét lecsöpögtetjük, papírtörlővel leitatjuk róla a nedvess...
2007-06-24 00:39:02
1 2 3 ...............571 572 ........856 857 ........1122 1123 1124 1141 1142 1143 
Címkék: csirkét serpenyőben, tésztát forró, paradicsomot apróra, szárított paradicsomot, főtt tésztát, előkészített zöldségeket, serpenyőbe pakoljuk, cukkinivirágokat megmosom, parmezános pürével, apróra vágott, paradicsomszószt tányérra, köménnyel összegyúrjuk, masszából fasírtokat, közepébe illesztjük, felkockázott juhsajtot, hagymát feldaraboljuk, borssal ízesítjük, saláta hozzávalóit, napon szárított, padlizsán megpuhul, levest borssal, levével együtt, tepsi szélsőjobb, borzalmas masszába, időközben feléd, titokban számodra, összes falra, hagyományos receptek, papírdobozba helyezve, elobbit felaprózzuk, savanyú káposztát, fehér káposztát, paprikákat kicsumázzuk, paradicsomot meghámozzuk, szalonnát apróra, húst leöblítjük, összepréselt fokhagymával, páclébe tesszük, paprikát megmossuk, csumáját kivesszük, megtisztított hagymát, zöldfűszereket felaprítjuk, csirkét lecsöpögtetjük, fűszernövényeket, cukkinivirágokat, paradicsomszószt, pirospaprikával, lecsepegtetjük, lecsöpögtetjük, kristálycukrot,
© 2013 TVN.HU Kft.