Belépés
"CSŐRÜLET" (Csőben sült palacs
... paradicsomokat.
5. Finomra vágjuk a hagymát, fokhagymát és vékony csíkokra szeleteljük a finom sonkaszeleteket.
6. Az olívaolajban megfonnyasztjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, a sonkát és 5 percig mérsékelt lángon pároljuk.
7. A besamelhez az olvasztott vajban nagyon világosra pirítjuk a lisztet, állandóan kevergetve felengedjük tejjel,...
2010-08-16 20:13:30
Trikolor palacsintatorony
... tortaformába (aminek mérete nagyjából megegyezik a palacsintáéval) teszünk egy palacsintát, amit megkenünk a tejföllel, majd a spenótos-szalonnás raguval, majd ráteszünk pár karika paradicsomot, amit picit sózhatunk-borsozhatunk.
7. Addig ismételjük a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Az utolsó palacsinta tetejét már csak tejfölel kenjük meg, és helyezünk rá pá...
2010-08-16 20:11:55
Muszaka
... a nádcukrot. Átforgatjuk.
7. Ráöntjük a bort, nagyobb lángon sütjük kb. 4-5 percig, hogy az alkohol illanjon el. Mikor ez megtörtént, hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot, és mérsékeljük a lángot, valamint lefedjük. Így pároljuk kb. 15-20 percig, menet közben néha átkavarjuk. A 15. perc környékén levesszük a fedőt, és elpárologtatjuk a felesleges vizet, majd...
2010-08-16 20:06:59
Olasz Pizza....
... Savoyai Margit olasz királyné (Margherita) Nápolyba látogatott az egyik vendéglős olyan pizzát készített neki, amin az olasz nemzeti színeknek megfelelő feltéteket tette a pizzára, piros paradicsomot, fehér mozzarelát és zöld bazsalikomot.

A vendéglő falán egy vers is hirdeti a legegyszerűbb és egyben legfinomabb pizza dicséretét, mondván a kevés feltét kíméletesebb min...
2010-08-16 19:06:26
Csirkés fajita
... sajt
* paradicsom, kígyóuborka, saláta (ízlés szerint)
* tejföl

elkészítés

1. A paradicsomot kisebb kockára vágjuk, az uborkát gyufaszálra, a salátát apró darabokra tépkedjük. A sajtot a reszelő nagyobbik lyukán lereszeljük. Félretesszük.
2. A tejfölt elkeverjük pici ...
2010-08-16 17:41:51
Receptek!
... majd megszórom pirospaprikával és felöntöm egy kevés vízzel. Ebbe az alapba teszem a földarabolt csirkét és fedő alatt p...
2010-08-16 16:21:26
Csirkés fajita 3
... sajt

tálaláshoz:

* fejenként 5 dkg reszelt cheddar sajt
* paradicsom, kígyóuborka, saláta (ízlés szerint)
* tejföl

elkészítés

1. A paradicsomot kisebb kockára vágjuk, az uborkát gyufaszálra, a salátát apró darabokra tépkedjük. A sajtot a reszelő nagyobbik lyukán lereszeljük. Félretesszük.
2. A tejfölt e...
2010-08-16 14:47:05
20 tökéletes trükk fogyáshoz..
... ételeidhez. Az őrölt pirospaprika hatszor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a paradicsom, a C-vitamin pedig kulcsfontosságú a zsírok energiává alakításában.

20. Ha paradicsomot teszel a szendvicsbe, tovább elkerülheted az éhségérzetet és nem veted rá magad a desszertekre. A paradicsom gátolja a ghrelin hormon képződését, amely az éhségrohamokért felelős....
2010-08-16 13:30:49
Csirkezúza pörkölt
... paradicsom
* 1 ek pirospaprika
* 3 ek zsír (sertés vagy liba)

elkészítés

1. A paradicsomot meghámozzuk, magjait kikaparjuk, majd kis kockára vágjuk. (Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor összepöndörödött paradicsomhéjakat kell kiköpködni, jobb esetben a tányér szél...
2010-08-16 10:47:05
Olajbogyós zöldbabsaláta
... dkg fekete olíva

Elkészítés:

Főzzük meg a megtisztított, 2-3 centis darabokra vágott zöldbabot sós vízben. Csepegtessük le és hagyjuk kihűlni. Vágjuk kockára a paradicsomot, és keverjük össze a babbal. Az olajból, ecetből, valamint a fűszerekből készítsünk salátaöntetet, keverjük össze a zöldségekkel, majd szórjuk rá a snidlinget és az olajbogyót. Azonnal tál...
2010-08-16 10:20:29
1 2 3 ...............571 572 ........849 850 851 856 857 ........1141 1142 1143 
Címkék: Olasz Pizza, Savoyai Margit, finom sonkaszeleteket, olívaolajban megfonnyasztjuk, olvasztott vajban, utolsó palacsinta, alkohol illanjon, felesleges vizet, egyik vendéglős, olasz nemzeti, vendéglő falán, kevés feltét, paradicsomot kisebb, uborkát gyufaszálra, salátát apró, reszelő nagyobbik, tejfölt elkeverjük, kevés vízzel, alapba teszem, földarabolt csirkét, őrölt pirospaprika, zsírok energiává, paradicsom gátolja, ghrelin hormon, éhségrohamokért felelős, paradicsomot meghámozzuk, tányér szél, fűszerekből készítsünk, palacsintatorony, összepöndörödött, elpárologtatjuk, megfonnyasztjuk, kulcsfontosságú, sonkaszeleteket, éhségrohamokért, pirospaprikával, paradicsomokat, palacsintáéval, legegyszerűbb, salátaöntetet, zöldbabsaláta, megtisztított, kiábrándítóbb, paradicsomot, csepegtessük, borsozhatunk, tortaformába, pirospaprika, bazsalikomot, alakításában, desszertekre, félretesszük, felkockázott, éhségérzetet, elkerülheted, kíméletesebb, olívaolajban, zöldségekkel, felengedjük, legfinomabb, átforgatjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.