Regisztráció  Belépés
Phjongcshang 2018 - Putyin bocsánatot kért az orosz olimpikonoktól
... sportközösség és a világ törvényhozásának tagjai "leállítják a sporthivatalnoko...
2018-01-31 19:13:13
Gyermekprostitúciós ügyben ítéltek el egy paralimpiai sportolót Keszthelyen
...
Miután a 30 éves férfi - aki a tárgyaláson védőjével együtt beszámolt arról, hogy állami elismeréssel is kitüntetett paralimpiai sportoló - mindvégig együttműködő volt a hatóságokkal, továbbá beismerő vallomást tett, a Keszthelyi Járási Ügyészséggel megállapodást kötött, így tárgyalásról lemondással kerülhetett ügye a bíróság elé.
A férfi tavaly februárban egy közösségi ...
2018-01-30 15:45:16
Phjongcshang 2018 - Letette az esküt a magyar csapat
... nyitóbeszédben Kulcsár Krisztián.
"A lényeg a lelkedben, a hitedben van. A legszebb reményeitek váljanak valóra a téli olimpián és paralimpián" - szólt a sportolókhoz Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.
A sportvezető beszélt a paralimpián induló három magyar versenyzőről. Elmondta, a látássérült Balogh Zsolt csak árnyakat lát, s így száguld a lejtőkön 60...
2018-01-22 12:42:26
Szekeres Pál miniszteri biztosként felügyeli a szociális intézmények kiváltási programját
... támogassa. A kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékos emberek aktív, látható, egyenrangú állampolgárai legyenek a magyar társadalomnak - hangsúlyozták a közleményben.
Szekeres Pál paralimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok tőr- és kardvívó. 1999-2003-ban az Ifjúsági és Sportminisztérium fogyatékos sportjával foglalkozó helyettes államtitkára, 2010 és 2014 között a Nem...
2018-01-11 16:10:42
M4 Sport-Az Év sportolója gála - Baji, Liu Shaolin Sándor és Szatmári a legjobb három között a férfiaknál
... cél volt, és természetesen mindegyik műsorszámnak lesz valamilyen köze a sporthoz" - ismertette, hozzátéve, egy népszerű művész ezen a gálán tér majd vissza a színpadra.
A Magyar Paralimpiai Bizottság elnökeként örömét fejezte ki, hogy a fogyatékos sportolókat "pontosan olyan tisztelettel és megbecsüléssel fogadják, mint ahogy az illik, s ahogy az elmúlt években is volt"....
2018-01-04 12:42:30
Ötpárti határozat a magyar sport ünnepnapjairól
... Földváry Tibor nyerte és azt is kiemelte, hogy a nyári olimpia után az 1912-ben indult Siketlimpia a második legnagyobb múltú nagy nemzetközi sportesemény.
Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke úgy fogalmazott: "az Országgyűlés döntése fényes bizonyítéka annak, hogy most már több van, ami összeköt bennünket, mint ami szétválaszt". Felidézte, hogy a magyar paras...
2017-12-14 16:33:28
Pap Bianka aranyérmes a paraúszó-világbajnokságon
... Igazán különleges érzés. Nehéz felkészülésen vagyunk túl, de megérte a kemény munka! A verseny folytatódik, úgy tervezem, ezen a világbajnokságon is nyerek még érmet!" - idézte a Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye a 17 éves friss világbajnokot, aki a tavalyi, riói paralimpián ezüst- és bronzérmes volt.
A mexikói földrengés miatt a parasportolók úszó- és fekenyomó vb-jét ...
2017-12-03 07:19:10
Kopogós pingpong Eb - Orosz és német aranyérem, két magyar páros a dobogón
... Vlad Farcas és a lengyel Przemyslaw Salacinski is részvételi jogot szerzett a január 27-28-i londoni világbajnokságra, melynek összdíjazása 100 ezer dollár lesz.
Magyar részről a paralimpiai bajnok Pálos Péter, valamint Barassó Máté szerepelt a legjobban, mindketten a legjobb nyolc között búcsúztak.
Párosban viszont volt magyar érmes, kettő is: a Szakál Béla, Zakar Krist...
2017-11-27 08:11:09
Krónika 7. rész (magyar sport napja, napirend után)
... megköszönte a támogató hozzászólásokat. Jelezte, hogy Tapolczai Gergely felvetése még az előterjesztők közötti egyeztetést igényel, Varga László jutalmazásra vonatkozó észrevétele pedig már a Paralimpiai Bizottságban is felmerült, itt is konszenzusra törekszenek.


Napirend után

Dúró Dóra (Jobbik) a magyar nyelv napja apropóján kért szót és további intézk...
2017-11-16 18:01:38
Egyesül két pécsi úszószakosztály
... Tamás és Pásztory Dóra.
A PSN Zrt. Sportiskolájában számos korosztályos magyar bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok, Kenderesi Tamás révén olimpiai, Konkoly Zsófia jóvoltából pedig paralimpiai bronzérmes sajátította el a sportág alapjait - idézte fel az összegzés.
A klubok vezetősége "a még eredményesebb jövő érdekében" úgy döntött, hogy egyesíti a két szakosztályt, amely a...
2017-11-16 15:31:13
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Szekeres Pál, Sport-Az Év, Shaolin Sándor, Keszthelyi Járási Ügyészséggel, Kulcsár Krisztián, Szabó László, Magyar Paralimpiai Bizottság, Balogh Zsolt, Földváry Tibor, Vlad Farcas, Przemyslaw Salacinski, Pálos Péter, Barassó Máté, Szakál Béla, Zakar Krist, Tapolczai Gergely, Varga László, Paralimpiai Bizottságban, Dúró Dóra, Pásztory Dóra, Kenderesi Tamás, Konkoly Zsófia, orosz olimpikonoktól, paralimpiai sportolót, magyar csapat, szociális intézmények, legjobb három, magyar sport, világ törvényhozásának, tárgyaláson védőjével, férfi tavaly, legszebb reményeitek, téli olimpián, sportolókhoz Szabó, sportvezető beszélt, paralimpián induló, látássérült Balogh, kormány fontosnak, fogyatékos emberek, magyar társadalomnak, népszerű művész, fogyatékos sportolókat, elmúlt években, nyári olimpia, 1912-ben indult, második legnagyobb, magyar paras, kemény munka, verseny folytatódik, mexikói földrengés, parasportolók úszó-, lengyel Przemyslaw, január 27-28-i, paralimpiai bajnok, legjobb nyolc, támogató hozzászólásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.