Regisztráció  Belépés
Krónika 7. rész (magyar sport napja, napirend után)
... megköszönte a támogató hozzászólásokat. Jelezte, hogy Tapolczai Gergely felvetése még az előterjesztők közötti egyeztetést igényel, Varga László jutalmazásra vonatkozó észrevétele pedig már a Paralimpiai Bizottságban is felmerült, itt is konszenzusra törekszenek.


Napirend után

Dúró Dóra (Jobbik) a magyar nyelv napja apropóján kért szót és további intézk...
2017-11-16 18:01:38
Egyesül két pécsi úszószakosztály
... Tamás és Pásztory Dóra.
A PSN Zrt. Sportiskolájában számos korosztályos magyar bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok, Kenderesi Tamás révén olimpiai, Konkoly Zsófia jóvoltából pedig paralimpiai bronzérmes sajátította el a sportág alapjait - idézte fel az összegzés.
A klubok vezetősége "a még eredményesebb jövő érdekében" úgy döntött, hogy egyesíti a két szakosztályt, amely a...
2017-11-16 15:31:13
Ilyen durva lehet a 7-es busz a jövőben
... alapuló sorozatgyártású autóbusz forgalmazását: az első széria várhatóan több mint 100 járműből áll majd, amelyek a japán fővárosban állnak szolgálatba a 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékokon.

A Toyota két cél szem előtt tartásával fejleszte...
2017-11-15 14:37:11
Újszerű együttműködés a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Vívó Szövetség között
... kerekesszékes vívás rendkívül eredményes, sportolóink a világ élvonalába tartoznak. Ahhoz, hogy ilyen kimagasló eredmények születhessenek, elengedhetetlen a Magyar Vívó Szövetség és a Magyar Paralimpiai Bizottság stratégiai együttműködése, összehangolt támogatása és az utánpótlás biztosítása" - fogalmazott Szabó Tünde.
Hozzátette: a fogyatékkal élők számára esélyegyenlőséget ...
2017-11-14 16:23:14
Kerekesszékes vívó-vb - Krajnyák ismételt, egy arany és két ezüst a második napon
... negyeddöntőben. A fináléért az orosz Alena Jevdokimova ellen nyert 15-13-ra, a döntőben pedig csapattársát, Hajmási Évát múlta felül 15-7-re. Utóbbi az ezüstéremig dél-koreai, ukrán és többszörös paralimpiai bajnok hongkongi vívót győzött le - a viadal honlapja szerint.
A paralimpiai ezüst- és bronzérmes, 38 éves Krajnyák előzőleg 2002-ben és 2011-ben volt egyéniben világbajn...
2017-11-08 19:01:57
A K&H a tokiói paralimpiáig támogatja a Magyar Paralimpiai Bizottságot
... K&H csoport vezérigazgatója kiemelte, számukra rendkívül fontos a társadalmi felelősségérzet, ezért támogatják a rászorultakat, hogy teljes életet éljenek. Bejelentette, hogy a magyar paralimpiai bizottsággal 2006-ban kötött együttműködési szerződésüket, illetve a kártyaprogramot meghosszabbítják a tokiói paralimpiáig, ami nemcsak a banknak, hanem az ügyfeleknek is köszönhető....
2017-11-08 17:53:35
A magyar sport napja lehet május 6.
... évfordulójára utal. Utóbbival összefüggésben jelzik: az egyesület munkája alapozta meg a jelenkor hazai parasportját, az alapítók munkájának köszönhetően jutott el számos sportoló a paralimpiai játékokra. A nap az első magyar paralimpiai érem, az első magyar paralimpiai aranyérem, Halassy Olivér és a fogyatékos sport iránt elkötelezett tanárok, edzők, sportolók és segítők előtti t...
2017-11-06 16:23:29
Krónika 10. rész (kampányköltségek, olimpikonok járadéka)
... elismerésre méltónak nevezte a kimagasló sporteredményeket. A képviselő azt is helyesnek tartotta, hogy az elmúlt húsz évben bővült a jogosultak köre.
Nem szabad, hogy az olimpiai és a paralimpiai eredmények megítélése elváljon egymástól - folytatta. Méltatlan, hogy egyes sportolók díjazása eltér egymástól, ezért ennek a gyakorlatán is változtatni kell - szögezte le.
Job...
2017-10-31 18:35:14
Para-asztalitenisz Eb - Pálos Péter arany-, Arlóy Zsófia bronzérmes
... szetthátrányból fordítva verte meg a francia Lucas Creange-ot, így ő állhatott a dobogó felső fokára.
A magyar szövetség honlapján olvasható beszámoló szerint Arlóy Zsófia a kétsze...
2017-10-01 17:43:03
Kajak-kenu vb - A parakajakos Suba Róbert újabb ezüstérme
...
A 37 éves, paralimpiai második magyar versenyzőt csak az olasz Esteban Gabriel Farias előzte meg a fináléban, amelyben 200 métert teljesítettek a résztvevők. A döntő másik magyarja, Juhász Tamás hetedik lett.
Varga Katalin hatodikként ért célba a KL2-es sérültségi kategória fináléjában.
Suba Róbertnek ez a második ezüstérme a mostani vb-n, szerdán parakenuban, a VL...
2017-08-25 16:12:18
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Magyar Paralimpiai Bizottság, Magyar Vívó Szövetség, Magyar Paralimpiai Bizottságot, Para-asztalitenisz Eb, Pálos Péter, Arlóy Zsófia, Suba Róbert, Tapolczai Gergely, Varga László, Paralimpiai Bizottságban, Dúró Dóra, Pásztory Dóra, Kenderesi Tamás, Konkoly Zsófia, Szabó Tünde, Alena Jevdokimova, Hajmási Évát, Halassy Olivér, Lucas Creange-ot, Esteban Gabriel Farias, Juhász Tamás, Varga Katalin, Suba Róbertnek, 7-es busz, második napon, tokiói paralimpiáig, magyar sport, parakajakos Suba, támogató hozzászólásokat, előterjesztők közötti, magyar nyelv, sportág alapjait, klubok vezetősége, első széria, japán fővárosban, 2020-as tokiói, világ élvonalába, utánpótlás biztosítása, fogyatékkal élők, orosz Alena, döntőben pedig, ezüstéremig dél-koreai, viadal honlapja, paralimpiai ezüst-, társadalmi felelősségérzet, magyar paralimpiai, kártyaprogramot meghosszabbítják, egyesület munkája, jelenkor hazai, alapítók munkájának, paralimpiai játékokra, első magyar, fogyatékos sport, kimagasló sporteredményeket,
© 2013 TVN.HU Kft.