Belépés
Fehércsokis parfé
... hozzávalók 4 főre

* 30 dkg fehér csokoládé
* 3 dl habtejszín
* 5 ek víz
* 2 ek cukor
* 3 tojássárgája
elkészítés

1. Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal.
2. A vizet és a cukrot folyamatos kevergetés mellet...
2010-08-18 09:49:08
Dióparfé eperpürével


A parféhoz:

* 160 g cukor
* 120 g durvára vágott dió
* 4 tojássárgája
* ½ rúd vanília
* 50 g méz
* 200 ml tej
* 300 ml tejszín

Az eperpüréhez:

* 250 g eper
* 60 g cukor
* 60 ml nar...
2010-07-22 12:29:33
Ribizlis túróparfé
...* 50 dkg túró
* 30 dkg ribizli
* 2 dl tej
* 2,5 dl tejszín
* 5 ek cukor
* 1/2 citrom héja

elkészítés

1. Összekeverjük a túrót a tejjel, hozzáadjuk a cukrot és a citromhéjat, majd botmixerrel krémesítsük.
2. A tejszínt kemény habbá verjük, és a megmosott, leszemezett ribizlivel együtt óvatosan a krémes túróhoz keverjük.
3. Kb...
2010-07-11 14:56:00
Ribizlis túróparfé


* 50 dkg túró
* 30 dkg ribizli
* 2 dl tej
* 2,5 dl tejszín
* 5 ek cukor
* 1/2 citrom héja

elkészítés

1. Összekeverjük a túrót a tejjel, hozzáadjuk a cukrot és a citromhéjat, majd botmixerrel krémesítsük....
2010-07-07 21:53:15
Ribizlis túróparfé
... hozzávalók 6 főre

* 50 dkg túró
* 30 dkg ribizli
* 2 dl tej
* 2,5 dl tejszín
* 5 ek cukor
* 1/2 citrom héja

elkészítés

1. Összekeverjük a túrót a tejjel, hozzáadjuk a cukrot és a citromhéjat, majd botmixerr...
2010-07-07 13:18:50
Mézes-diós parfétálka


* 2-2,5 dl tejszín
* 1 ek porcukor
* 2 ek méz
* 4 ek őrölt (vagy durvára vágott) dió

tálaláshoz

* méz és pörkölt dió ízlés szerint

elkészítés

1. A parféhoz a tejszínt habbá verjük, közben ho...
2010-06-21 19:24:39
Fehércsokis parfé


* 30 dkg fehér csokoládé
* 3 dl habtejszín
* 5 ek víz
* 2 ek cukor
* 3 tojássárgája

elkészítés

1. Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal.
2. A vizet és a cukrot folyamatos kevergetés mellett 3-4 perc alatt szirup...
2010-06-21 19:14:55
F.Ági képe
...
2010-05-03 22:19:04
F.Ági képe

...
2010-05-03 15:10:08
Federico Mahora Parfümök
...

...
2009-10-01 09:41:20
1 2 3 
Címkék: Federico Mahora Parfümök, őzgerinc formát, cukrot folyamatos, tejszínt kemény, krémes túróhoz, tejszínt habbá, összekeverjük, tojássárgája, vzirrfwqwqna, citromhéjat, eperpürével, ztdaxcfiyql, botmixerrel, eperpüréhez, krémesítsük, leszemezett, fehércsokis, tálaláshoz, elkészítés, hozzáadjuk, ribizlivel, habtejszín, kibélelünk, folpackkal, kevergetés, hozzávalók, folyamatos, parfétálka, utrsymnepd, túróparfé, csokoládé, abbcenter, megmosott, botmixerr, ribizlis, keverjük, fmosszes, tejszínt, parféhoz, őzgerinc, federico, óvatosan, parfümök, nzjizrpw, dióparfé, veronika, porcukor, ribizli, tejszín, durvára, mellett, nosalty, szerint, hyhwmms, ulsnksw, pörkölt, túróhoz, vanília, kemény, cukrot, verjük, mellet, recept, mahora, rcsoki, tejjel, krémes, vágott, együtt, formát, citrom,
© 2013 TVN.HU Kft.