Regisztráció  Belépés
Új kormányszóvivő és kisebb kormányátalakítás Franciaországban
... választotta meg vezetőjének az államfő pártja, a Köztársaság lendületben (LREM), ezért kénytelen volt távozni a kormányszóvivői székből. A politikus ugyanakkor a kormány tagja marad a parlamenti kapcsolatokért felelős államtitkárság vezetőjeként, amely tisztséget eddig is betöltötte.
Az államfővel egyidős Benjamin Griveaux (mindketten decemberben ünneplik a negyvenedik szület...
2017-11-24 20:24:13
Erdogan kártérítési pert kezdeményezett a legfőbb török ellenzéki vezető ellen
...
Erdogan egyik ügyvédje, Ahmet Özel, úgy találta, hogy Kilicdaroglu a CHP keddi parlamenti frakcióülésén "megalázó kijelentésekkel" és "valótlan vádakkal" illette az államfőt, annak gyermekeit és családját.
"Kedves Erdogan, tudsz róla, hogy gyermekeid, családtagjaid dollármilliókat küldenek egy vállalatnak külföldi adóparadicsomokban?" - fogalmazott kedden Kilicdaroglu....
2017-11-24 16:52:47
Bizalmatlansági indítvány az ír miniszterelnök-helyettes ellen
... a felmerült vitás kérdésben addig nem sikerül megoldást találni - mindenekelőtt úgy, hogy Frances Fitzgerald lemond tisztségéről -, akkor nagy valószínűséggel még az idén előrehozott parlamenti választásokat tartanak Írországban.
Az ügy 2006-ig nyúlik vissza, amikor egy ír rendőrtiszt, Maurice McCabe először panaszt tett a rendőrségi ügykezelési eljárásokban általa vélelmezet...
2017-11-24 15:52:48
Fidesz: Soros példátlan támadást indított Magyarország ellen
... igazgató szerint ebből az összegből fogja finanszírozni Soros György a Magyarország lejáratásáról szóló kampányát.
Elmondta, az is kiderült, hogy az üzletember már a 2014-es európai parlamenti (EP-) választási kampányba is beszállt 6 millió dollárral, és ennek harmadát, kétmillió dollárt a magyar választás befolyásolására használta.
Hidvéghi Balázs szerint a mostani Magy...
2017-11-24 14:32:21
Megválasztották a cseh képviselőház új alelnökeit és létrehozták a szakbizottságokat
... alakuló ülés kezdetén Radek Vondráceket, az októberi választáson győztes ANO mozgalom képviselőjét választották. A képviselőházban jelen lévő kilenc párt ezután megegyezett abban, hogy a parlamenti alsóháznak a következő négyéves időszakban öt alelnöke és 18 szakbizottsága lesz.
Az alelnökök közül négyet pénteken már megválasztottak. Képviselőházi alelnök lett Vojtech Pikal (...
2017-11-24 13:32:34
A lengyel szejm jóváhagyta a nagyboltok vasárnapi nyitvatartását korlátozó törvényt
... időszak nélkül. Ezt a követelést szavazást követő sajtóértekezleténa szakszervezet képviselője fenntartotta, mindazonáltal elégedettséget fejezett ki a tervezet jóváhagyása felett.
A parlamenti vita során több ellenzéki képviselők ideológikusnak minősítette a törvényt, érveltek azzal is, hogy ez negatív hatással lehet az ország gazdasági helyzetére. Többen utaltak arra, hogy ...
2017-11-24 13:22:22
Csepreghy: a növekedés Budapest és a vidék fejlődését egyaránt szolgálja
... költségvetési forrásokhoz jutottak a megyei jogú városok - Nagykanizsa és Zalaegerszeg térsége például 50 milliárd forint fejlesztési forrást kapott - tette hozzá a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.
Csepreghy Nándor szerint mindez azt szolgálta, hogy a kormány annak a 80 százaléknyi közösségnek is bizonyítsa elkötelezettségét, aki nem Budapesten él.
Csepreghy Ná...
2017-11-24 12:52:03
EU-keleti partnerség - Tajani: világos politikai elképzelésre van szükség a keleti partnerségi együttműködés jö
... kiváló alapot nyújtanak a csúcstalálkozón folytatott megbeszélésekhez, és arra is bátorítanak, hogy az unió nagyratörő elképzeléseket fogalmazzon meg a jövőbeli együttműködésre - mondta a parlamenti elnök.
Kiemelte: biztosítani kell, hogy a közösen kitűzött célok gyakorlati eredményekké váljanak úgy az EU-ban, mint minden keleti partnerországban minden polgár számára.
Az...
2017-11-24 12:21:54
Nemkívánatos a twitterezés és a szelfizés a német parlamentben
...
A parlamenti elnök a képviselőknek írt levelében kiemelte, hogy a fényképezésre, Twitter-bejegyzések írására vagy a plenáris vitákról szóló egyéb típusú hírek terjesztésére szolgáló készülékek használata az ülésteremben nem méltó a Bundestaghoz.
Az ilyen tevékenység "illetlen, és ezért nemkívánatos" - írta Wolfgang Schäuble, aki valószínűleg azért írt levelet az ügyben ...
2017-11-24 11:52:02
Kövér: az identitás olyan, mint a szabadság
... László kiemelte: a kulturális autonómia, a területhez kötött közösségi jogok és a nemzeti kisebbségi jogok rögzítésével Szlovénia az európai kisebbségvédelem élén jár. Kitért a magyar parlamenti hely biztosítására a nemzetgyűlésben, illetve a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség számára garantált jogkörök meghatározására is.
Hozzátette, Magyarország törvényei has...
2017-11-24 11:02:58
1 2 3 .................1712 1713 ........2568 2569 .........3424 3425 3426 
Címkék: Benjamin Griveaux, Ahmet Özel, Kedves Erdogan, Frances Fitzgerald, Maurice McCabe, Soros György, Hidvéghi Balázs, Radek Vondráceket, Vojtech Pikal, Csepreghy Nándor, Csepreghy Ná, Wolfgang Schäuble, Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség, legfőbb török, cseh képviselőház, lengyel szejm, nagyboltok vasárnapi, növekedés Budapest, vidék fejlődését, keleti partnerségi, német parlamentben, identitás olyan, államfő pártja, kormányszóvivői székből, politikus ugyanakkor, kormány tagja, parlamenti kapcsolatokért, államfővel egyidős, negyvenedik szület, vállalatnak külföldi, felmerült vitás, idén előrehozott, rendőrségi ügykezelési, összegből fogja, 2014-es európai, magyar választás, mostani Magy, októberi választáson, képviselőházban jelen, parlamenti alsóháznak, következő négyéves, alelnökök közül, követelést szavazást, tervezet jóváhagyása, parlamenti vita, ország gazdasági, megyei jogú, kormány annak, csúcstalálkozón folytatott, unió nagyratörő, jövőbeli együttműködésre, parlamenti elnök,
© 2013 TVN.HU Kft.