Regisztráció  Belépés
Közös állásfoglalást írt alá az autonómia-elképzelések összehangolásáról az RMDSZ, az MPP és az EMNP
...
Amint Kelemen Hunor RMDSZ-elnök, Biró Zsolt MPP-elnök és Szilágyi Zsolt EMNP-elnök közös sajtótájékoztatóján elmondta, az erdélyi magyarság autonómiaigényét először kimondó 1992-es kolozsvári nyilatkozat 25. évfordulója után szerették volna megerősíteni a magyar közösség autonómiaigényét.
Az aláírás után Kelemen Hunor kijelentette: az Erdély és Románia egyesülését kinyi...
2018-01-08 14:12:35
Elfogadta az orosz Központi Választási Bizottság a Putyin elnökjelölti bejegyzéséhez szükséges iratokat
... eszközök munkatársai esetében előírja, hogy a hivatalos jelöltként történő bejegyzésük és a választás között szabadságot vegyenek ki. Putyinra azonban a Központi Választási Bizottság állásfoglalása szerint a jogszabály ezen rendelkezése nem terjed ki, mivel állami hivatalt tölt be.
Vlagyimir Putyin Borisz Jelcin elnöknek a mandátumának lejárta előtti lemondását követően, 1991...
2017-12-27 13:12:04
Kelemen Hunor: az RMDSZ nem érdemel néppárti bírálatot az igazságszolgáltatási reform megszavazásáért
... korrekciókra szükség volt, azok nem csorbítják a korrupcióellenes harcot, és a kérdést nem szabad a jobb- és baloldal ideológiai szembenállása alapján kezelni. Úgy értékelte: Daul állásfoglalása az EPP Romániában ellenzékben lévő tagszervezeteit - a Nemzeti Liberális Pártot és a Népi Mozgalom Pártot - hivatott támogatni. Sajnálatosnak tartotta ugyanakkor, hogy Daul belekeverte az ...
2017-12-21 18:53:09
Lemondott Theresa May helyettese, aki letagadta, hogy tudott a hivatali számítógépén talált pornóról
... normákat.
Damian Greent mindemellett egy publicista szexuális zaklatással is megvádolta nemrégiben. A kabinetiroda vizsgálati jelentése ebben az ügyben - jóllehet nem tartalmaz konkrét állásfoglalást - úgy fogalmaz, hogy az írónő, Kate Maltby vádja "hihetőnek tűnik". Green a szexuális zaklatás vádját is tagadta.
Theresa Maynek küldött, szerda este nyilvánosságra hozott l...
2017-12-20 23:13:55
Brexit - Davis: a kormány nem készített átfogó gazdasági hatástanulmányt
... elemzéseket.
Hosszas vita után a képviselők végül egy erősen rövidített kivonatot kaptak kézhez, és azóta kiderült az is, hogy valójában nem készült 57 külön gazdasági szektorelemzés.
A kormány állásfoglalása szerint "félreértésen" alapult az 57 szektorelemzés parlamenti beterjesztését célzó alsóházi határozat.
Üzleti szervezetek ugyanakkor készítettek elemzéseket a...
2017-12-06 14:13:16
Fidesz: az Országgyűlés tárgyalja meg az EP Soros-tervet előrevetítő állásfoglalását!
... családegyesítés, a "Soros-féle NGO-k" bevonása a nemzetközi eljárásokba, a nemzeti hatáskörök szűkítése és a betelepítést elutasító országok megbüntetése - sorolta, hozzátéve: az állásfoglalás ezen elemei egy az egyben visszaköszönnek a Soros-tervben is.
A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozat...
2017-11-26 13:12:08
Nemzeti konzultáció - Dömötör Csaba: az a Guy Verhofstadt támadja a konzultációt, aki korábban a betelepítés me
... Felhívta a figyelmet arra: azóta az Európai Parlament megkezdte a betelepítési program végrehajtását.
Az államtitkár szerint a liberális vezető "minden tiszteletet nélkülöző" állásfoglalása szembemegy a véleménynyilvánítás szabadságával is. Minden magyar embernek joga van elmondani, hogy mit gondol "a teljesen ésszerűtlen és kockázatos betelepítési tervekről" - tette hozzá. ...
2017-11-08 18:11:55
Illegális bevándorlás - Nem tudni 30 ezer elutasított menedékkérő hollétéről Németországban
... rögzítették hivatalosan és ezért nem törölték őket a regiszterből, és az is előfordulhat, hogy azért nincsenek adatok valakiről, mert eltűnt a hatóságok látóteréből.
A lap szerint az állásfoglalás azt jelenti, hogy az AZR-ben még szereplő elutasított menedékkérők közül sokan nem is tartózkodnak Németországban, vagy még az országban vannak, de ismeretlen helyen.
A jelens...
2017-11-02 13:52:55
Megszavazta a román szenátus a közszolgálati hírügynökség parlamenti felügyeletének erősítését
... nemzetközi újságíró szervezet is tiltakozott a törvényjavaslat ellen, amelyet az Európa Tanács is a "szólásszabadságot fenyegető veszélyek" között kísér figyelemmel. A médiaszervezetek állásfoglalása szerint nem az Agerprest kellene "politizálni" a rádió és televízió mintájára, hanem az elektronikus közmédiát is ki kellene vonni a politikai befolyás alól.
A szenátusi vita sor...
2017-10-30 17:53:39
Katalán válság - A spanyol parlament felsőházának bizottsága megszavazta a 155-ös cikk alkalmazását Katalóniába
... szellemisége.
A szenátus levélben ajánlotta fel Carles Puigdemont katalán elnöknek, hogy személyesen vegyen részt a vitában, aki azonban nem élt ezzel a lehetőséggel. Délelőtt faxon juttatta el állásfoglalását, amelyben a spanyol kormányzati beavatkozás ellen érvelt.
Ebben bírálta a spanyol kormányt, amely szerinte jelentősen és indokolatlanul túllépte az alkotmány bizt...
2017-10-26 21:55:00
1 2 3 4 5 ............41 42 .......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Központi Választási Bizottság, Kelemen Hunor, Lemondott Theresa May, Dömötör Csaba, Amint Kelemen Hunor RMDSZ-elnök, Biró Zsolt MPP-elnök, Szilágyi Zsolt EMNP-elnök, Vlagyimir Putyin Borisz Jelcin, Nemzeti Liberális Pártot, Népi Mozgalom Pártot, Damian Greent, Kate Maltby, Theresa Maynek, Soros-féle NGO-k, Európai Parlament, Európa Tanács, Carles Puigdemont, orosz Központi, hivatali számítógépén, román szenátus, közszolgálati hírügynökség, spanyol parlament, 155-ös cikk, erdélyi magyarság, magyar közösség, aláírás után, hivatalos jelöltként, választás között, jogszabály ezen, mandátumának lejárta, korrupcióellenes harcot, publicista szexuális, kabinetiroda vizsgálati, szexuális zaklatás, képviselők végül, erősen rövidített, kormány állásfoglalása, nemzetközi eljárásokba, nemzeti hatáskörök, betelepítést elutasító, állásfoglalás ezen, brüsszeli döntéshozat, figyelmet arra, betelepítési program, államtitkár szerint, liberális vezető, teljesen ésszerűtlen, hatóságok látóteréből, országban vannak,
© 2013 TVN.HU Kft.