Belépés
Az ellenzék alternatív vizsgálóbizottságot alakított Elios-ügyben
... lesz, azt az elnökség vagy a választmány közölni fogja a nyilvánossággal.
Harangozó Tamás pedig az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének és az MSZP el...
2018-02-26 14:22:47
Mérföldkő az európai kisebbségvédelem terén
... vagy éppen Lengyelországban találkoztak az érintettek. Ezt követően kisebbségi témában aktív petíciós bizottsági képviselők javaslatot tettek a nyilvános meghallgatás tartalmának állásfoglalási indítványba történő összefoglalására. A tervezet elkészítésének koordinátora Csáky Pál volt. Így kerülhetett előbb a szakbizottság, majd azt követően az EP plénuma elé a most elfogadott hat...
2018-02-20 23:02:35
Lehetőleg ne az én nevemben! Kösz
... Amikor Kelemen Hunor mérhetetlen prosztósággal elutasítja a formális párbeszédet is Orbán Viktor és a Fidesz politikai ellenfeleivel ellenségeivel, akkor - sok évvel ezelőtti állásfoglalásai fényében - ez azt jelentheti, hogy szerinte csak annak van joga Erdélyben időt eltöltetni és energiát befektetni, aki ehhez anyagi támogatást is mellékel. Ha nekünk adja a pénzt, a...
2018-02-09 10:08:38
Brexit - Skót bíróság: nincs értelme megkérdezni az EU-bíróságot, hogy leálítható-e a Brexit-folyamat
... meghosszabbíthatók.
Hét skót parlamenti, illetve európai parlamenti képviselő azonban tavaly keresetet nyújtott be az edinburghi felsőbírósághoz, kérve annak kimondását, hogy a skót kormány kérjen állásfoglalást az Európai Unió bíróságától arról, hogy a Brexit-folyamat a többi 27 tagállam hozzájárulása nélkül leállítható-e.
Az eljáró bíró keddi végzésében elvetette a kez...
2018-02-06 13:21:54
Német kormányalakítás - Kedden is folytatódnak a koalíciós tárgyalások Berlinben
... szabályok átalakítása és a minisztériumok elosztása a három párt között.
Az SPD-ben az utóbbi üggyel kapcsolatban az ARD országos köztelevízió szerint egyre többen nyilvános állásfoglalást sürgetnek Martin Schulztól arról, hogy belépne-e a kormányba.
Ez azért fontos kérdés, mert a pártelnök a Bundestag-választás után kijelentette, hogy nem vállalna miniszteri tisztséget...
2018-02-05 20:33:43
Lengyel kormányfőhelyettes: Varsó törekedni fog a megegyezésre Izraellel a vitatott törvény ügyében
... "megvédjék a történelmileg teljesen igazságtalan támadásoktól", másfelől, hogy minél gyorsabban megegyezésre jusson Izraellel és a zsidó szervezetekkel világszerte.
Az amerikai állásfoglalást Varsó "tudomásul veszi" - mondta Gowin, hozzáfűzve: Lengyelország törekedni fog arra, hogy az ügyet a legközelebbi napokban, hetekben, legkésőbb hónapokban megoldják.
Stanislaw Karc...
2018-02-01 11:01:31
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: a kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
... születésnapján (előbbi április 14., utóbbi február 18.) tartsák, a szocialista politikus közölte, le kell ülni az érintettekkel, meg kell hallgatni a javaslatukat. Politikai vagy kormányzati állásfoglalásra nincs szükség, mert "Jókait, éppúgy mint Esterházyt nemcsak tiszteljük, hanem szeretjük is" - fogalmazott.
Arra a kérdésre, hogy a Magyar Nemzet című napilap szerint a kor...
2018-01-22 13:12:33
Megalakult az új katalán parlament, függetlenségpárti elnököt választott
...
A most kezdődő, 12. parlamenti ciklusban a katalán parlament házelnöke Roger Torrent lett, a függetlenségi Katalán Köztársasági Baloldal (ERC) 38 éves képviselője, aki egyben az eddigi legfiatalabb politikus ezen a poszton.

A képviselőt a szavazás második körében választották meg a tisztségre egyszerű többséggel, 65 igen szavazattal a 135 fős törvényhozásban.
...
2018-01-17 14:44:45
Németh Zsolt: Romániának el kell döntenie, részt kíván-e venni a térségi együttműködésben
... kijelentést Európában politikusok nem nagyon szoktak túlélni".
Németh Zsolt üdvözölte az erdélyi magyar pártok összefogását, és az autonómiaelképzelések összehangolásáról szóló közös állásfoglalás szövegét is tartalmasnak tartotta. Úgy vélte: az erdélyi magyarok számára is van tétje az áprilisi magyarországi parlamenti választásoknak. "Ha ki szeretnénk bontakoztatni az elkez...
2018-01-13 20:57:16
Katalán választás - Puigdemont újraválasztásáról állapodott meg a két legnagyobb függetlenségi párt
... például megbízhat egy képviselőt, hogy olvassa fel programbeszédét, de megtehetné azt saját maga is az internet segítségével, Skype-on keresztül.
AZ ERC mindennek jogszerűségéről állásfoglalást kér a katalán parlament jogászaitól.
A Ciudadanos, a Katalán Szocialista Párt (PSC) és a Spanyolországban kormányzó konzervatív Néppárt (PP) ellenzik ezt az elképzelést.
Carl...
2018-01-10 11:21:52
1 2 3 4 5 ...........42 43 ......63 64 ......84 85 
Címkék: Németh Zsolt, Harangozó Tamás, Csáky Pál, Amikor Kelemen Hunor, Orbán Viktor, Európai Unió, Martin Schulztól, Stanislaw Karc, Magyar Nemzet, Roger Torrent, Katalán Köztársasági Baloldal, Katalán Szocialista Párt, ellenzék alternatív, európai kisebbségvédelem, koalíciós tárgyalások, megegyezésre Izraellel, vitatott törvény, kulturális intézményeket, sokszínűség szolgálatába, térségi együttműködésben, elnökség vagy, választmány közölni, nyilvános meghallgatás, tervezet elkészítésének, most elfogadott, formális párbeszédet, edinburghi felsőbírósághoz, skót kormány, eljáró bíró, minisztériumok elosztása, három párt, utóbbi üggyel, történelmileg teljesen, zsidó szervezetekkel, amerikai állásfoglalást, legközelebbi napokban, szocialista politikus, most kezdődő, katalán parlament, függetlenségi Katalán, eddigi legfiatalabb, szavazás második, tisztségre egyszerű, erdélyi magyar, erdélyi magyarok, áprilisi magyarországi, internet segítségével, együttműködésben, összefoglalására, lengyelországban,
© 2013 TVN.HU Kft.