Regisztráció  Belépés
Hiányzik több mint 220 alkotás a brit parlament műgyűjteményéből
... világháborús olajképe. Nem találják John Stanton Ward egy rajzát, amely egy ajtónállót ábrázol a Lordok Házában. A művész munkái rendre több ezer fontért cseréltek gazdát a múltban.
A parlamenti kurátorok az adatbázis hibáira hivatkoznak az ügyben, elismerték azonban, hogy nem tudják, ellopták-e a műveket. A szakemberek szerint a "hiányzik" megjelölés még az 1980-as évekből m...
2018-07-27 14:23:01
Érdekesség
... időbeosztásukat.

A szabadidő olyan luxus, amelyet rendszerint egyáltalán nem engedünk meg magunknak - s ennek a ténynek az ember és a természet látja a kárát. A 12. és 13. német parlamenti gyűlés vizsgálóbizottsága például felhívja a figyelmet az ember és környezetének védelmére, és rámutat, hogy a természeti környezetünkbe történő beavatkozás esetén össze kell hangolni...
2018-07-24 21:44:40
Alapító nyilatkozat tervezet és program
... arra, hogy kizárólag kormánypárti szavazatokkal hozzák létre a rendszerváltás utáni alkotmányt. A Mi Hazánk Mozgalom szerint elfogadhatatlan az Alaptörvény több pontja: pl. hogy még egy parlamenti képviselő vagy párt sem fordulhat az Alkotmánybírósághoz, illetve a népszavazáson feltehető kérdések körének durva korlátozása sem maradhat így.

Egyetért-e azzal, hogy...
2018-07-19 22:43:30
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
...
Csakúgy mint bizonyára a nagy többség, érezhették, láthatták a különbséget a két létező életforma között: a sorvadó egypártdiktatúra szocializmusa és a többpártrendszerű, sikeres és gazdag parlamenti demokráciák között.
A '80-as évek közepén a pártállam nyugati hitelekre szorult, gazdasági kapcsolatok nyíltak, és egy különleges politikai jelenség lépett színre, a szovj...
2018-07-05 23:38:14
LIBE-jelentés - Szijjártó: koncepciós eljárás zajlott Magyarországgal szemben
... nem rendelkeznek arra, hogy a magyar em...
2018-06-25 15:31:45
Novák Katalin: az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!
... országhatárnál, ezért támogatja a határon túli magyar családokat babakörvénnyel és anyasági támogatással - fűzte hozzá Novák Katalin.
Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője arról beszélt, hogy mindenkinek joga eldönteni, hogy vállal-e gyereket, a politikának azonban lehetőségeket kell teremtenie ehhez.
A legfontosabb feladatnak a...
2018-06-20 12:41:20
EU-csúcs - Elkészültek az EU továbbfejlesztéséről szóló német-francia javaslatok
... tagállamoknak példát kellene mutatniuk, hajlandónak kellene lenniük arra, hogy elfogadják, nincs folytonosan uniós biztos az adott országból.
Azt is javasolják, hogy a 2014-es európai parlamenti (EP-) választáson alkalmazott úgynevezett csúcsjelölti rendszer kiterjesztésével a 2024-es EP-választástól vezessék be a "transznacionális választási lista" intézményét.
Németo...
2018-06-19 20:33:29
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések)
... 1,7 millió vállalkozás és 60 ezer civil szervezet életét nehezítették meg és tízmilliárdos beruházásokat tettek kötelezővé.
Erre válaszul Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, nem lesznek a törvény elfogadásának, illetve életbe lépésének beláthatatlan következményei.
Alaptörvény-módosítás
Az alaptörvény hetedik módosításával kap...
2018-06-18 22:04:18
Krónika 1. rész (napirend előtt: MTA, kereszténység, migráció, családok)
... hogy a törvénymódosítási javaslatot úgy küldték el az MTA jogi osztályához, hogy csak 54 percük volt a véleményezésre.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára alaptalannak tartotta a képviselő által megfogalmazott félelmeket, amelyek az egységes innovációs stratégia megteremtését előkészítő intézkedéseket a tudomány függetlenségéne...
2018-06-18 15:32:21
Az olasz képviselőház is bizalmat szavazott Conte kormányának
... az alamizsnát kérő bevándorló jelent, és nem a migránsok bűne, ha az olasz fiatalok nem találnak munkát.
Mariastella Gelmini a FI frakcióvezetője szerint az olaszok a márciusi parlamenti választásokon nem az M5S-Liga kormányt megszületését akarták. Gelmini az M5S és a Liga bábjának nevezte a miniszterelnök Giuseppe Contét.
Az FdI elnöke Giorgia Meloni hangsúlyozta, pár...
2018-06-06 20:21:24
1 2 3 ................108 109 ........163 164 ........216 217 218 
Címkék: Csapó Endre, Novák Katalin, John Stanton Ward, Lordok Házában, Hazánk Mozgalom, Harrach Péter, Kereszténydemokrata Néppárt, Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, Mariastella Gelmini, Giuseppe Contét, Giorgia Meloni, brit parlament, nemzetellenes liberalizmus, élet minden, családközpontú gondolkodás, olasz képviselőház, ajtónállót ábrázol, művész munkái, parlamenti kurátorok, adatbázis hibáira, szakemberek szerint, 1980-as évekből, szabadidő olyan, természet látja, természeti környezetünkbe, rendszerváltás utáni, parlamenti képviselő, népszavazáson feltehető, nagy többség, sorvadó egypártdiktatúra, pártállam nyugati, különleges politikai, határon túli, politikának azonban, legfontosabb feladatnak, adott országból, 2014-es európai, 2024-es EP-választástól, törvény elfogadásának, alaptörvény hetedik, törvénymódosítási javaslatot, képviselő által, egységes innovációs, tudomány függetlenségéne, alamizsnát kérő, migránsok bűne, olasz fiatalok,
© 2013 TVN.HU Kft.