Regisztráció  Belépés
Novák Katalin: az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!
... országhatárnál, ezért támogatja a határon túli magyar családokat babakörvénnyel és anyasági támogatással - fűzte hozzá Novák Katalin.
Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője arról beszélt, hogy mindenkinek joga eldönteni, hogy vállal-e gyereket, a politikának azonban lehetőségeket kell teremtenie ehhez.
A legfontosabb feladatnak a...
2018-06-20 12:41:20
EU-csúcs - Elkészültek az EU továbbfejlesztéséről szóló német-francia javaslatok
... tagállamoknak példát kellene mutatniuk, hajlandónak kellene lenniük arra, hogy elfogadják, nincs folytonosan uniós biztos az adott országból.
Azt is javasolják, hogy a 2014-es európai parlamenti (EP-) választáson alkalmazott úgynevezett csúcsjelölti rendszer kiterjesztésével a 2024-es EP-választástól vezessék be a "transznacionális választási lista" intézményét.
Németo...
2018-06-19 20:33:29
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések)
... 1,7 millió vállalkozás és 60 ezer civil szervezet életét nehezítették meg és tízmilliárdos beruházásokat tettek kötelezővé.
Erre válaszul Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, nem lesznek a törvény elfogadásának, illetve életbe lépésének beláthatatlan következményei.
Alaptörvény-módosítás
Az alaptörvény hetedik módosításával kap...
2018-06-18 22:04:18
Krónika 1. rész (napirend előtt: MTA, kereszténység, migráció, családok)
... hogy a törvénymódosítási javaslatot úgy küldték el az MTA jogi osztályához, hogy csak 54 percük volt a véleményezésre.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára alaptalannak tartotta a képviselő által megfogalmazott félelmeket, amelyek az egységes innovációs stratégia megteremtését előkészítő intézkedéseket a tudomány függetlenségéne...
2018-06-18 15:32:21
Az olasz képviselőház is bizalmat szavazott Conte kormányának
... az alamizsnát kérő bevándorló jelent, és nem a migránsok bűne, ha az olasz fiatalok nem találnak munkát.
Mariastella Gelmini a FI frakcióvezetője szerint az olaszok a márciusi parlamenti választásokon nem az M5S-Liga kormányt megszületését akarták. Gelmini az M5S és a Liga bábjának nevezte a miniszterelnök Giuseppe Contét.
Az FdI elnöke Giorgia Meloni hangsúlyozta, pár...
2018-06-06 20:21:24
Kurz: védelmező Európára van szükség
... júliustól esedékes soros uniós elnökségének ideje alatt a legtöbb nyitott kérdésre megoldás fog keresni és áttörést jelentő eredményeket kíván elérni már a jövő év tavaszán esedékes európai parlamenti választások előtt. Reményét fejezte ki, hogy az év évégére csökkenteni sikerül az unión belüli feszültségeket az eredményes közös munka és kompromisszumok megtalálása által.
Jea...
2018-06-06 17:30:33
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... szexuális indíték esetén. Azt kérte a jobbikos képviselő, ezeket a kérdéseket újra tűzzék napirendre, a prevenció ugyanis nem valósult meg.
Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára közölte: 2010 óta a Btk. több alkalommal szigorodott a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények vonatkozásában. A szabályok lényegesen nagyobb védelmet biztosítanak, min...
2018-06-04 17:50:49
Stop Soros, néhai Rozgonyi Ernő és Vesszen Trianon!
... felszólalásokat követően Hadházy Ákos (LMP) képviselői esküt tesz, miután azt az alakuló ülésen nem tette meg.

Kedden 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik a parlamenti munka, majd a Trócsányi László igazságügyi miniszter által benyújtott alaptörvény-módosítás vitája kezdődik meg.

Az alaptörvény hetedik módosításának vitájában először csak az elő...
2018-06-01 23:42:36
Illegális bevándorlás - Dömötör: az ország biztonsága az elsődleges
... arra, hogy az önfeladás útját válasszuk" - fogalmazott az államtitkár.
Kitért arra is, hogy Brüsszelben minél előbb véglegesíteni akarják a betelepítési terveket, a 2019-es európai parlamenti választások után ugyanis már nem biztos, hogy többséget szereznek a kvótapártiak.
Az államtitkár a Helsinki Bizottság azon felvetésére, miszerint a kormány nem hallgatja meg őket, ú...
2018-05-30 09:42:01
Családügyi díjakat adtak át
... elismerni azoknak a munkáját, akik a családi harmóniáért, a családok javáért tesznek a mindennapokban.
Pro Familiis díjban részesült Anna Záborská szlovák kereszténydemokrata európai parlamenti képviselő; Görög Norbert, az Emmi főosztályvezetője, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) egyik kidolgozója; Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NO...
2018-05-29 12:21:39
1 2 3 ................108 109 ........163 164 ........216 217 218 
Címkék: Novák Katalin, Stop Soros, Rozgonyi Ernő, Vesszen Trianon, Harrach Péter, Kereszténydemokrata Néppárt, Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, Mariastella Gelmini, Giuseppe Contét, Giorgia Meloni, Hadházy Ákos, Trócsányi László, Helsinki Bizottság, Anna Záborská, Görög Norbert, Kardosné Gyurkó Katalin, Nagycsaládosok Országos Egyesületének, élet minden, családközpontú gondolkodás, olasz képviselőház, ország biztonsága, határon túli, politikának azonban, legfontosabb feladatnak, adott országból, 2014-es európai, 2024-es EP-választástól, törvény elfogadásának, alaptörvény hetedik, törvénymódosítási javaslatot, képviselő által, egységes innovációs, tudomány függetlenségéne, alamizsnát kérő, migránsok bűne, olasz fiatalok, márciusi parlamenti, miniszterelnök Giuseppe, legtöbb nyitott, unión belüli, eredményes közös, jobbikos képviselő, kérdéseket újra, prevenció ugyanis, gyermekek sérelmére, szabályok lényegesen, alakuló ülésen, parlamenti munka,
© 2013 TVN.HU Kft.