Belépés
Turpiszságok a konyhában
... forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát
ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön.
Szeletelem, mint a bagettet.

2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így
teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom
(fasírozott, töltött paprika, töltöt...
2011-04-28 18:34:58
Kapros hússaláta gyöngy
... gyöngyhagymával

Hozzávalók 4 személyre:

1 kg mexikói vegyes zöldség
20 dkg párizsi
Fél üveg gyöngyhagyma
4 kemény tojás
1 citrom
1 cs petrezselyem
1 pohár joghurt
Fél tubus kapros majonéz
Só, Bors, Saláta-fűszerkeverék ízlés szerint

Elkészítés:

A joghurtot és a kapros majonézt egy mély tálban simá...
2011-04-28 13:30:26
Tészta saláta
... tésztát kifőzöm,kissé olajos vízbe,hogy ne álljon össze. Minden hozzávaló...
2011-04-27 20:36:08
Holdhoroszkóp mára.
... egész testre nagyon megfelelő.

Táplálkozás/diéta: A mai napon a szervezetünk jobban visszatartja a vizet, érdemes ezt táplálkozásunkkal ellensúlyoznunk. Egy kis petrezselyem, frissen belemorzsolva az elkészült ételbe, csodákra képes, és még díszítésként is kiváló, étvágygerjesztő.

Szépség: Ma a szépítő fürdők napja van, melyeket gyógynövényekbő...
2011-04-27 08:01:33
Karaj uborkával és tojással
... db
zsemlemorzsa 0,10 kg
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
vöröshagyma 0,05 kg
csemege uborka 0,20 kg
burgonya 0,80 kg
petrezselyem zöld fél csomó
friss zöldség a díszítéshez
Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Kiklopfol...
2011-04-27 07:34:10
Csontleves tésztával
... dkg
fehér répa: 30 dkg
hagyma: 2 fej
fokhagyma: 1 fej
zeller gumó: 1 db.
karalábé: 1 db
burgonya: 2 db
só: ízlés szerint
szemes bors: csipetnyi
petrezselyem zöld: 1 csomag
ételízesítő: ízlés szerint
metélt tészta: 30 dkg
olíva-olaj: 1 kanál

Elkészítés:
Hidegen felrakjuk a csontot a vízben főni, ha felforrt...
2011-04-27 07:32:04
Maradék sonka? Sebaj!
... spárga

Gombás-sonkás leves

Krémlevesbe betétként is remek a sonka Krémlevesbe betétként is remek a sonka
Hozzávalók: 20 dkg főtt sonka, 1 fej hagyma, 10 dkg gomba, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg margarin, 2 evőkanál liszt, 1 l a sonka főzőlevéből, fél evőkanál ételízesítő, 1 dl tejszín, 2 tojássárgája

Elkészítés: A sonkát kis darabkákra vágjuk...
2011-04-27 07:09:11
Sonkás tojástekercs
Sonkás tojástekercs

Hozzávalók:

2-3 evőkanál olaj
8 tojás
1 púpos evőkanál liszt
1,5 dl tejföl
só,petrezselyem
20 dkg sonka
20 dkg sajt

Elkészítése:
Egy közepes tepsit kibélelünk alufóliával,az olajat ráöntjük és a sütőben felforrósítjuk.Közben a tojásokat felverjük a liszttel és a tejfö...
2011-04-25 23:14:50
Kedd menü ajánlat
... vöröshagyma
1-2 evőkanál sűrített paradicsom
1 teáskanál kristálycukor
étolaj
összesen kb. 3-3,5 liter víz
2-3 teáskanál só
5 teáskanál pirospaprika
1 csokor petrezselyem apróra vágva
5 db babérlevél
1 szűk teáskanál őrölt fehérbors
2 teáskanál szárított, morzsolt kakukkfű
2 lapos teáskanál szárított, morzsolt lestyán
...
2011-04-25 18:30:10
Hétfő menü ajánlat - Húsvét
... dkg füstölt sonka (lehet csülök is)
3 közepes sárgarépa
3 evőkanál olaj
6 db csemege uborka
2 zsemle
2 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 csokor zöldpetrezselyem
2 dl tejföl
1 csapott evőkanál liszt

bors
babérlevél
majoranna
fél citrom leve

Elkészítés:
A füstölt húst a főzés előtti este annyi víz...
2011-04-25 00:37:54
1 2 3 ...............554 555 556 .580 581 ........871 872 ........1160 1161 1162 
Címkék: fóliát lehámozom, olaj miatt, keveréket minden, kapros majonézt, mély tálban, szervezetünk jobban, elkészült ételbe, szépítő fürdők, vízben főni, sonka Krémlevesbe, sonka főzőlevéből, közepes tepsit, olajat ráöntjük, sütőben felforrósítjuk, tojásokat felverjük, füstölt húst, főzés előtti, zöldpetrezselyem, étvágygerjesztő, gyógynövényekbő, ellensúlyoznunk, gyöngyhagymával, felforrósítjuk, fűszerkeverék, belemorzsolva, holdhoroszkóp, zellerlevelet, kristálycukor, petrezselyem, turpiszságok, előkészületi, díszítésként, zsemlemorzsa, tojássárgája, tojástekercs, pirospaprika, gyöngyhagyma, összekeverem, visszatartja, szervezetünk, ételízesítő, vöröshagyma, táplálkozás, krémlevesbe, díszítéshez, főzőlevéből, alufóliával, elkészítése, paradicsom, babérlevél, elkészítés, hozzávalók, darabkákra, csontleves, fasírozott, kibélelünk, szeletelem, szárított, teáskanál, megfelelő, betétként, tésztával, elkészült, tojásokat, felverjük, hozzávaló, uborkával, fehérbors, joghurtot, konyhában, sárgarépa,
© 2013 TVN.HU Kft.