|
|
|
... mögött.
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek ... |
2011-03-31 23:13:52 |
|
|
|
|
|
|
... mögött.
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek ... |
|
2011-03-31 21:37:33 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 pohár tejföl
1 csokor petrezselyem (finomra vágva)
1 csokor snidling (finomra vágva)
45 dkg csirkemellfilé
3 ek étolaj
1 csipet fűszerkeverék
10 dkg reszelt sajt
1 csomag tészta
20 db koktélparadicsom
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, fűszerezzük és megpirítjuk. A tésztát kif... |
2011-03-31 17:57:30 |
|
|
|
|
|
|
... krémmártással
Hozzávalók: 80 dkg busafilé, 1 fej vöröshagyma, 2 dl rozé bor, 5 dkg vaj, 80 dkg burgonya, 2 dl tejszín, só, fehérbors, 1 csokor petrezselyem zöld
A busa filét 15dkg-os szeletekre vágjuk, besózzuk, fehérborssal meghintjük, állni hagyjuk. A vöröshagymát apr... |
|
2011-03-31 10:43:07 |
|
|
|
|
|
|
...1 nyúlgerinc
vékony szalonnaszeletek
gomba
petrezselyem
A nyúlgerincet megtisztítjuk, bevagdossuk, majd a vágatokba tűzzük a szalonnaszeleteket, és megsütjük.
A petrezselymet felaprítjuk, majd a gombára szórjuk, és zsíron megpároljuk. Amikor a nyúl már majdnem kész, hozzáadjuk a gombát a zsírral együtt, és készre sütjük.
... |
|
2011-03-30 22:06:36 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
szalonna,póréhagyma,gomba, pulykahús,
delikát, bors,z.paprika,zsálya vagy petrezselyem, tejszín, liszt.Körethez: burgonya, tojás,sajt,metélőhagyma,szerecsendió , bors,vaj vagy margarin, tej.
Elkészítés:
Felhevített olajon megfuttatjuk a kockára vágott szalonnát és a karikára vágott póréhagymát, majd rátesszük a szép egyenletes darabokra vágot... |
2011-03-30 21:26:06 |
|
|
|
|
|
|
... A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden
napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és
rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat lesz... |
2011-03-30 17:05:15 |
|
|
|
|
|
|
... fejessaláta, sóska, spenót, brokkoli, karfiol, cukkíni, padlizsán, paprika, paradicsom, sárgarépa, burgonya, cékla, retek, hagyma, zeller, kelbimbó, káposzta, endívia, kömény, uborka, petrezselyem, cékla, szójabab, tök, sütőtök
- Gabonafélék: köles
- Italok: ásványvíz, ionizált lúgosvíz*, kakaó, kávé, tea, bor
*Ionizált lúgosvíz: A víz ionizációja során savas ... |
2011-03-30 13:44:24 |
|
|
|
|
|
|
...olasz !
120 g feta
50 ml olaj
2 tojás
200 liszt
100 tej
só
bors
fűszerek (menta, petrezselyem, oregano)
1 zacskó sütőpor
elkészitése:
180 fokon 20 perc alatt megsül!... |
2011-03-30 13:13:49 |
|
|
|
|