Belépés
liguriai halleves
... petrezselyem,
só, bors,
pirítós kenyér..


A felhevített olajon sárgára pirítjuk a lereszelt hagymát, sárgarépát, zellert, a finomra vágott
fokhagymát és a petrezselyemzőld felét, a borral meglocsoljuk, és kis ideig forraljuk. A
paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, majd a párolódó zöldséghez
keverjük.Másfél liter víz...
2015-07-29 10:09:38
Harcsaszelet Molnárné módra recept
Hozzávalók:

2 db harcsafilé

bors
liszt
2 dl olaj
10 dkg Rama margarin
petrezselyemzöl ízlés szerint, finomra vágott
30 dkg burgonya
citromlé

Elkészítés:

A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
A Rama margarint felhevít...
2012-09-29 19:55:21
1 
Címkék: Harcsaszelet Molnárné, felhevített olajon, lereszelt hagymát, finomra vágott, borral meglocsoljuk, párolódó zöldséghez, harcsafilét sózzuk, petrezselyemzöl, petrezselyemz, harcsaszelet, paradicsomot, meglocsoljuk, petrezselyem, meghámozzuk, felhevített, harcsafilét, kimagozzuk, fokhagymát, zöldséghez, sárgarépát, hozzávalók, harcsafilé, elkészítés, lereszelt, margarint, borsozzuk, forraljuk, hirtelen, felhevít, keverjük, burgonya, margarin, molnárné, citromlé, liguriai, párolódó, pirítjuk, halleves, kockára, hagyjuk, zellert, hagymát, finomra, sárgára, lisztbe, szerint, pirosra, olajban, mártjuk, pirítós, vágott, olajon, recept, vágjuk, otilde, borral, másfél, kenyér, sózzuk, sütjük, ízlés, állni, módra, forró, liszt, felét, ideig, liter,
© 2013 TVN.HU Kft.