Regisztráció  Belépés
TÖLTÖTT CIKKINI - változatok
... sütjük.
Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, felöntjük kevés vízzel, hozzádobjuk a húsleveskockát, félig megfőzzük, majd a cukkinik kikapargatott belsejét és a finomra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, sózzuk. Amikor megfőtt kevés liszttel meghintjük, ráöntjük a tejszínt.
Addig főzzük, míg kicsit besűrűsödik.
A cukkiniket megtöltjük a húsos masszával, par...
2018-07-20 18:36:28
Borsóleves galuskával
... vöröshagymát egy kevés olajon a megdinszteljük, majd hozzáadjuk a borsót és összepároljuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel.
A burgonyát, a répát, a petrezselymet és a karalábét meghámozzuk majd apróra vágjuk. Ezeket hozzáadjuk a leveshez, és ízesítjük vegetával és sóval. Ameddig fő, elkészítjük a galuskát. Egy tálba lisztet teszünk, majd hozzáad...
2018-07-20 00:09:16
Ételek cukkiniből
... cukkinit jól megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük, besózzuk és fél órányit állni hagyjuk. Közben elkészítjük a panírt. Úgy panírozzuk, mint a rántott húst, csak lassabban sütjük.
Petrezselymes vagy sült burgonyával tálaljuk. Tartármártást vagy paradicsomsalátát adhatunk hozzá.

CSŐBEN SÜTVE

Hozzávalók: 1 kg cukkini, 8 dkg vaj, 12 dkg liszt, 4 dkg só, ...
2018-07-19 12:42:40
Ügyel a bőre hidratációjára?
... magamnak ízes vizeket. Nálam az egyik legnagyobb sláger a korianderes-citromos víz, amely nemcsak nagyon finom, de nagyon egészséges is. Természetesen dobogós helyezést kap nálam a petrezselymes, a mentás, a citromfüves víz is. Majd a zöldséges vizek következnek. Az uborkás-kapros változat nagyon finom, de az uborkát citrommal is lehet párosítani. A másik nagy kedvencem a paradics...
2018-07-16 14:39:05
Lecsó
... Visszatesszük a tűzre, és néhány percig fedő nélkül forraljuk.
Beleforgatjuk a zöldpaprikát, és félig lefedve, mérsékelt tűzön puhára főzzük, végül utánasózzuk.
Petrezselymes burgonyával, párolt rizzsel vagy egyszerűen friss házikenyérrel kínálhatjuk.



Megj...
2018-07-15 00:53:45
Csirkemell baconbe tekerve őzgerinc formában
... kockákra vágom. A felvágott csirkemellet sózom, borsozom és egy kicsit állni hagyom. Egy tálba a tejfölt és a tojásokat összekeverem, majd hozzáadom a lisztet. Sózom, borsozom, hozzáadom a petrezselymet és a 10 dkg reszelt sajtot. Masszává keverem és hozzáadom a felkockázott csirkemellet. Az őzgerincformát kikenem margarinnal zsemlemorzsával megszórom. Kibélelem baconnel úgy, hogy...
2018-07-13 12:06:19
Petrezselymes burgonya
Étel, Ital, nasi...
2018-07-11 06:59:41
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve
... paprika
fekete olajbogyó
10 dkg krémsajt
1 db újhagyma
olívaolaj


Elkészítés

Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymát felaprítjuk.Apróra vágjuk az olajbogyót, apróbb kockákra a pritaminpaprikát és karikákra az újhagymát.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és ha elég fo...
2018-07-09 23:57:49
Nagyi féle zöldborsóleves
... száraztészta

Elkészítés

A zöldborsót kifejtjük. A répát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra (kockákra, karikákra) vágjuk, a hagymát egyben hagyjuk, a petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
A borsót, a répát, a zöldséget, a hagymát az alaplében feltesszük főni lefedve, lassú tűzön az egészet puhára főzzük.
...
2018-07-09 23:47:40
Zöldborsós rizses hús
... húst, ízles szerint sózzuk-borsozzuk. Fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül zsírjára lesütjük.
Hozzá adjuk, még fagyos állapotban a zöldborsót, a frissen vágott petrezselymet és a borsó puhulásig főzzük.
A rizst az előírás szerint megfőzzük, lecsurgatjuk és a zöldborsós raguhoz keverjük. Reszelt füstölt, vagy parmezán sajttal tálaljuk.

[...
2018-07-07 23:53:47
1 2 3 ............301 302 ......451 452 ......601 602 603 
Címkék: TÖLTÖTT CIKKINI, CSŐBEN SÜTVE, bőre hidratációjára, darált húst, cukkinik kikapargatott, finomra vágott, cukkiniket megtöltjük, húsos masszával, kevés olajon, karalábét meghámozzuk, tálba lisztet, rántott húst, egyik legnagyobb, zöldséges vizek, uborkás-kapros változat, uborkát citrommal, másik nagy, felvágott csirkemellet, kicsit állni, tojásokat összekeverem, felkockázott csirkemellet, őzgerincformát kikenem, fokhagymát felaprítjuk, serpenyőben olajat, zöldborsót kifejtjük, zöldséget megtisztítjuk, hagymát egyben, petrezselymet leöblítjük, alaplében feltesszük, egészet puhára, frissen vágott, borsó puhulásig, előírás szerint, zöldborsós raguhoz, pritaminpaprikát, pirospaprikával, zsemlemorzsával, felszeleteljük, zöldborsóleves, húsleveskockát, zöldségraguval, hidratációjára, őzgerincformát, megdinszteljük, tartármártást, kikapargatott, összepároljuk, petrezselymes, petrezselymet, beleforgatjuk, megtisztítjuk, házikenyérrel, természetesen, visszatesszük, száraztészta, zöldpaprikát, csirkemellet,
© 2013 TVN.HU Kft.