Belépés
szójapástétom
... szójalisztet hozzákeverünk.Átkeverjük, és felöntjük annyi vízzel, amilyen állagúra szeretnénk. Ha nem elég kenhető, a végén olajat öntsünk még hozzá....
2010-08-17 15:59:19
Csirkemell Diana módra
... A csirkemellek mindkét oldalát 4-4 perc alatt pirosra sütjük. Amikor a hús megsült, tálba szedjük.
4. A visszamaradt zsiradékba belekeverjük a dijoni mustárt, a konyakot, a petrezselymet, a snidlinget, a fél citrom levét és a tyúkhúslevest.
5. Jól összekeverjük és 1-2 perc alatt összefőzzük. Majd fél ek vajat hozzáteszünk, és simára keverjük.
6. A szaftot ...
2010-08-17 14:50:36
Cukkini fánk
... levüket. Hozzáadjuk a pirított hagymához és nagy lángon, folyamatosan kevergetve néhány perc alatt megpirítjuk, aztán félretesszük. Simára keverjük az elmorzsolt fetasajtot, kaprot, petrezselymet, lisztet és tojást, ízlés szerint sózzuk. /A feta nagyon sós, tehát előbb kóstoljuk meg./ Hozzáadjuk a lehűlt cukkinis masszát, ha engedett még levet, azt öntsük le róla és alaposan kever...
2010-08-16 21:51:08
"CSŐRÜLET" (Csőben sült palacs
...
elkészítés

1. Egy mély tálban kevés tejet, a lisztet, a felvert tojásokat és a petrezselymet mixerrel alaposan összekeverjük.
2. Folyamatosan hozzáadjuk a többi tejet és a csipetnyi sót.
3. Szobahőmérsékleten fél órát pihentetjük.
4. Közben kockákra v...
2010-08-16 20:13:30
Török burgonyasaláta
... ízlés szerint
* negyed-fél citrom leve
* 2-3 ek olívaolaj
elkészítés

1. A petrezselymet felaprítjuk, a zöldhagymát felszeleteljük, a paprikát vékony csíkokra vágjuk.
2. A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főjenek szét, csak épp meg...
2010-08-16 20:04:35
Erdélyi leves
... dkg savanyú aprókáposztát.
1 óra alatt lassan készre főzzük.
Mielőtt kész, 10 dkg...
2010-08-16 12:41:52
Olajbogyóval töltött tojás
... só, bors,
* a díszítéshez salátalevél és paradicsom

Elkészítés:

Főzzük meg a tojásokat, hűtsük le, és hámozzuk meg, majd vágjuk félbe. Vágjuk apróra a petrezselymet és az olajbogyókat, keverjük hozzá a tojások sárgáját, a vajat, a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Töltsük meg a félbevágott tojásokat, majd mindegyikre tegyünk egy fél ri...
2010-08-16 10:25:27
Halszeletek mallorcai módra
... evőkanál olajat, hirtelen körbesütjük benne a halszeleteket, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a hagymát, majd rátesszük a paprikát, a paradicsomot, a borsót, a petrezselymet és a halakat. Letakarva 5-8 percen át pároljuk, majd a halat kivesszük. Közben a maradék olajat felhevítjük, és 2-3 perc alatt megpirítjuk rajta a tintahalat. Sózzuk, rátesszük a fokhagym...
2010-08-16 10:19:14
Olajban pácolt roston sült ...
... szárnyas fűszerkeverékkel, majd bekenjük mustárral. Egy nagyobb tálba tesszük a szeleteket, öntünk rá annyi olívaolajat, hogy éppen ellepje, majd beletesszük az összezúzott fokhagymát, petrezselymet, a kakukkfüvet és a borsot. Ezután az egészet betesszük a hűtőbe, és egy napig állni hagyjuk.
A pácolás után forró serpenyőben (olaj nélkül, hiszen az van rajta bőven), vagy grill...
2010-08-16 08:46:57
Nagymama tejfölös-szalonnás..
... kiszedjük a zsírjából, és ezen a zsíron a hússzeleteket fehérre pirítjuk.

A vöröshagymát lereszeljük, és miután a húst is kiszedtük a zsírból, megdinszteljük benne. Hozzáadjuk a petrezselymet és a húst, felöntjük vízzel. Puhára pároljuk a húst.

A tejfölt a liszttel elkeverjük, a húsra öntjük, felforraljuk, végül belekeverjük a szalonnadarabokat.

Ri...
2010-08-15 15:48:10
1 2 3 ............305 306 ......452 453 454 .458 459 ......610 611 612 
Címkék: Csirkemell Diana, végén olajat, csirkemellek mindkét, visszamaradt zsiradékba, dijoni mustárt, pirított hagymához, elmorzsolt fetasajtot, feta nagyon, lehűlt cukkinis, mély tálban, felvert tojásokat, petrezselymet mixerrel, többi tejet, petrezselymet felaprítjuk, zöldhagymát felszeleteljük, paprikát vékony, burgonyákat meghámozzuk, díszítéshez salátalevél, tojások sárgáját, félbevágott tojásokat, visszamaradt zsiradékon, halat kivesszük, maradék olajat, nagyobb tálba, összezúzott fokhagymát, egészet betesszük, napig állni, pácolás után, hússzeleteket fehérre, vöröshagymát lereszeljük, liszttel elkeverjük, húsra öntjük, fűszerkeverékkel, burgonyasaláta, felszeleteljük, megdinszteljük, szójapástétom, petrezselymet, hozzákeverünk, halszeleteket, hússzeleteket, összekeverjük, tyúkhúslevest, aprókáposztát, vöröshagymát, megfuttatjuk, folyamatosan, visszamaradt, paradicsomot, olajbogyóval, félretesszük, olajbogyókat, csirkemellek, belekeverjük, felforraljuk, szójalisztet, hozzáteszünk, olívaolajat, burgonyákat,
© 2013 TVN.HU Kft.