Belépés
Ikrek hava
... hét a szóbeliig, ahol majd jól letolnak.
Elviselem.
Főzök is (a feleségem vizsgázik Pesten a germán...
2007-06-02 09:47:18
Csirkemell pikáns körettel
... mindét oldalukat megkapa...
2007-06-02 00:47:47
virsli receptek
... virslit 4-5 percig pirítjuk benne. Kiszedjük, és hűlni hagyjuk. A krumplit még melegen meghámozzuk, krumplinyomóval áttörjük. Hozzáadjuk a virslit, a reszelt sajtot, a tojássárgáját, a petrezselymet, egy csipet szerecsendiót és az ételízesítőt. Alaposan összekeverjük. A masszából kerek kroketteket formázunk, és enyhén összenyomjuk, hogy 5-6 cm átmérőjű korongokat kapjunk. Lisztbe,...
2007-05-30 20:07:03
Tavaszi karalábéfőzelék
... leválasztjuk a szárukról, és ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A karalábékat meghámozzuk, megmossuk, és a retekkel együtt apróra felkockázzuk (2 fej retket félreteszünk a díszítéshez). A petrezselymet megmossuk, levélkéit lecsipkedjük, és néhány bóbita kivételével finomra vágjuk.
2. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és megfonnyasztjuk az olajban. Rádobjuk a retekleveleket és...
2007-05-29 00:43:26
Tejszínes gnocchi
... 1-2 miniparadicsom.

1. A kétféle gombát és a fokhagymát megtisztítjuk, a gombákat vékony szeletekre, az újhagymaszálakat 10-12 cm-es zöldjükkel együtt karikákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, néhány bóbita kivételével finomra aprítjuk.
2. A szalonnát vékony csíkokra szeljük, mérsékelt tűzön pirosra sütjük, a pörcöket kiemeljük a zsiradé...
2007-05-29 00:35:52
Rizssaláta csirkehússal
... ki!).
4. Amikor a zöldségek kissé megpuhultak, meglocsoljuk őket az olívaolajjal s az ecet és kevés víz keverékével.
5. Ha a rizs kihűlt, összekeverjük a zöldségekkel, hozzá...
2007-05-27 00:54:16
Tere-fere csirke
... (pl. Pataki tál, cserépedény). Ebbe rakjuk a csirkét, alulra a nagyobb, felülre a kisebb darabokat. A kolbászt felkarikázva a csirkére tesszük.

Rászórjuk a zöldborsót, a petrezselymet és a vaj 2. részét. A tejszínt, a tejfölt, a reszelt sajtot összekeverjük. Az almát meghámozzuk, darabokra vágjuk, és azt is a keverékbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk. Az így elkészített szó...
2007-05-24 20:09:50
Karfiolleves
... öntjük-keverjük. Egy csipet őrölt szerecsendióval fűszerezzük, ízlés szerint utánasózzuk, szelíd tűzön, fedő nélkül 2-3 percig főzzük, végül kiemeljük belőle a babérlevelet és a teatojást. A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, finomra vágjuk, és a leveshez adjuk, de már nem főzzük vele tovább.
Tipp
Krémleves-változat:
A főtt karfiol, sárgarépa és burgo...
2007-05-20 02:30:28
Csípős bélszínlángos
... csi...
2007-05-20 02:23:41
Brazil csirke
... húst. Közben turmixoljuk össze a kesudiót, a koriandert, a cukrot, a kókusztejet és a citromlét. Adjuk hozzá a megmelegített tyúkhúslevest. Melegítsük fel. Nyomjuk át a fokhagymát, a petrezselymet mossuk meg, vágjuk apróra, mindkettőt keverjük a mártáshoz. A csilipaprikát karikázzuk fel, és csak tálaláskor szórjuk a tányérra. A vegyeszöldség-körethez vágjuk apróra a hagymát, szele...
2007-05-19 00:32:07
1 2 3 ............305 306 .......458 459 ......602 603 604 610 611 612 
Címkék: feleségem vizsgázik, reszelt sajtot, csipet szerecsendiót, masszából kerek, karalábékat meghámozzuk, retekkel együtt, petrezselymet megmossuk, hagymát megtisztítjuk, kétféle gombát, fokhagymát megtisztítjuk, gombákat vékony, újhagymaszálakat 10-12, petrezselymet leöblítjük, szalonnát vékony, pörcöket kiemeljük, zöldségek kissé, rizs kihűlt, kisebb darabokat, kolbászt felkarikázva, csirkére tesszük, almát meghámozzuk, keverékbe tesszük, csipet őrölt, leveshez adjuk, főtt karfiol, megmelegített tyúkhúslevest, petrezselymet mossuk, csilipaprikát karikázzuk, újhagymaszálakat, szerecsendióval, karalábéfőzelék, megfonnyasztjuk, krumplinyomóval, retekleveleket, miniparadicsom, összekeverjük, petrezselymet, csilipaprikát, tyúkhúslevest, tojássárgáját, szerecsendiót, bélszínlángos, vegyeszöldség, megmelegített, megtisztítjuk, felkarikázva, lecsipkedjük, csirkehússal, karfiolleves, félreteszünk, felkockázzuk, babérlevelet, leválasztjuk, ételízesítőt, összenyomjuk, meglocsoljuk, zöldségekkel, olívaolajjal, fűszerezzük,
© 2013 TVN.HU Kft.