Belépés
Sajtos burgonya
Sajtos burgonya
Schuck Antalné Mindennapra egy recept
A hámozott, kockára vágott burgonyát kevés sós, petrezselymes vízben puhára főzzük és leszűrjük. Vajmorzsákat teszünk rá és reszelt sajttal meghintve tálaljuk....
2010-10-02 19:39:32
Petrezselymes újburgonya
Petrezselymes újburgonya
Hegedűs János: Ételművészet
Hozzávalók: 1 kg újburgonya, 5 dkg vaj, 1-2 csokor petrezselyemzöld, só.
A megkapart burgonyát karikákra vágjuk, és a forró vajban megsózva, a saját levében puhára pároljuk. Időnként megkeverjük, nehogy  odakapjon. Tálalás előtt 1-2 perccel hintjük rá a megvagdalt zöldpetrezselymet....
2010-10-02 19:33:21
Petrezselymes burgonya
Petrezselymes burgonya
Schuck Antalné- L.imi Kedvenc receptjeIm mIkrohullámon
Hozzávalók: 40 dkg burgonya, 1 csomó petrezselyemzöld, 2 evőkanál vaj, só.
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és apróra vágjuk. A finomra vágott petrezselyemzöldet és a sót rászórjuk, majd a vajjal együtt 12 percig 500 W-on lefedve pároljuk. Szükség esetén 1 evőkanál vizet öntünk rá. ...
2010-10-02 19:32:55
Sütőtökös kelkáposztahasáb
... tepsibe tesszük és meleg sü...
2010-10-02 17:46:11
] Húspogácsák savanyú káposztá
... belekeverjük a tejszínt, és ha ...
2010-10-02 10:37:25
Petrezselymes tojáspogácsa
Petrezselymes tojáspogácsa
..........................

Hozzávalók: 4 db tojás, 3 db zsemle, 1 csokor petrezselyem, 3 dl
tej, 1 evőkanál zsemlemorzsa, a sütéshez: olaj, késhegynyi őrölt
bors, késhegynyi curry, 1 teáskanál só, vegeta.

Elkészítése: 3 tojásból, kevés sóval, egy kis olajon rántottát
készítünk, a szokásos módon. Hagyj...
2010-09-30 21:10:31
Norman csirkemáj
... rakjuk,majoránnával ízesítjük,és erős
lángon, ...
2010-09-30 14:35:50
Padlizsán á la Bodnár Edit
... a sütéshez
A padlizsánt felszeleteljük, besózzuk, meghintjük borsikafűvel, majd fél óráig állni hagyjuk. Lisztbe forgatjuk és bő olajban mindkét felét piros - barnára sütjük. Petrezselymes burgonyakörettel tálaljuk.
Hidegen fogyasztva minden szeletre egy-egy karika főtt tojást és bazsalikomlevelet helyezünk, vajas kenyérre tálaljuk.
Ital hozzá: friss bazsalikomból k...
2010-09-28 19:39:27
A pityóka
... Na elhanyagolható, káliumtartalma igen jelentős 340 mg/100 g. Ha belegondolunk, hogy egy adag köret 200-300 g között mozog, akkor ezzel 680, illetve 1020 mg káliumot viszünk be! Ha petrezselymesen készítjük el, a káliumbevitel még fokozható, hiszen a petrezselyemzöld káliumtartalma is magas (1000 mg/100 g). Ennek az értéknek csak egy szépséghibája van: 100 g petrezselyem igen sok ...
2010-09-27 15:23:14
Petrezselymes tojáspogácsa.
Petrezselymes tojáspogácsa.
Hegedüs János: Vegetáriánus köretek
Hozzávalók: 4 db tojás, 3db zsemle, 1 csokor petrezselyem, 3 dl tej, 1 evőkanál zsemlemorzsa, sütéshez: olaj, késhegynyi őrölt bors, késhegynyi curry, 1 teáskanál só, vegeta.
Elkészítése: 3 tojásból, kevés sóval, egy kis olajon rántottát készítünk, a szokásos módon. Hagyjuk egy kicsit kihűlni. A zseml...
2010-09-27 05:33:27
1 2 3 ......................72 73 ...........107 108 109 110 ...........144 145 146 
Címkék: Bodnár Edit, Schuck Antalné Mindennapra, Hegedűs János, Schuck Antalné-, Hegedüs János, megkapart burgonyát, forró vajban, saját levében, megvagdalt zöldpetrezselymet, burgonyát megtisztítjuk, finomra vágott, vajjal együtt, szokásos módon, padlizsánt felszeleteljük, adag köret, petrezselyemzöld káliumtartalma, értéknek csak, kicsit kihűlni, petrezselyemzöld, burgonyakörettel, kelkáposztahasáb, petrezselymesen, káliumtartalma, elhanyagolható, felszeleteljük, petrezselymes, káliumbevitel, belegondolunk, mikrohullámon, megtisztítjuk, szépséghibája, bazsalikomból, zsemlemorzsa, vajmorzsákat, tojáspogácsa, majoránnával, borsikafűvel, petrezselyem, ételművészet, vegetáriánus, belekeverjük, mindennapra, húspogácsák, elkészítése, megkeverjük, hozzávalók, késhegynyi, fogyasztva, megvagdalt, újburgonya, receptjeim, meghintjük, padlizsánt, megmossuk, burgonyát, odakapjon, készítjük, rászórjuk, fokozható, sütőtökös, teáskanál, ízesítjük, leszűrjük, forgatjuk, meghintve, padlizsán, készítünk, csirkemáj, helyezünk, megkapart, rántottát,
© 2013 TVN.HU Kft.