Belépés
Hurkával rakott krumpli
... puha legyen, a hurkát sem kell agyonsütni.

Egy tepsit kicsit kiolajozok, szeletelek rá egy réteg krumplit, kibontok a bőréből egy szál hurkát, ráterítem, majd fűszeres-petrezselymes tejföllel is megcirógatom. Aztán ugyanez még egyszer, lényeg az, hogy a tetejére tejföl kerüljön.

Forró sütőben összeérlelem őket. Ubisali, csalamádé, vagy egyéb savanyúság dukál ...
2011-03-13 12:40:59
Karaj uborkával és tojással
... kolbászt, és csemege uborkát, majd ízesítjük és összepirítjuk. Lisztet szórunk rá, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a keményre főtt tojást reszelten. almareszelővel

petrezselymes burgonya elkészítése:
A megtisztított burgonyát kockára vágjuk majd megfőzzük. A főtt burgonyát kevés olajban és apróra vágott petrezselyemzölddel szórva megforgatjuk.
Ízlésesen...
2011-03-12 19:21:24
Csirke krémmártással, spárgáv
... összehabarunk, a csirkére öntjük és csendesen a forrpontig hevítjük. Tálalásnál külön főtt spárgát, melyet apr...
2011-03-07 17:37:08
Pórés-tejszínes pipicombok
Pórés-tejszínes pipicombok petrezselymes krumplival


Hozzávalók:

4 egész csirkecomb
4 szép szál póréhagyma
1/4 l főzőtejszín
ételízesítő
1,5 kg újburgonya (öregből is meg lehet csinálni)
friss petrezselyem

sütőmargarin
olaj
vaj

Elkészítés:

A póréh...
2011-03-06 20:48:32
Csirke- vagy pulykamellfiléből
... a hús már majdnem teljesen puha, mehet bele a paprika és a paradicsom, ezeket már csak fonnyasztom. Rászórom az aprított petrezselymet, egyet még rottyantom.

Tavasszal petrezselymes újburgonyával (lásd a recepttáramban, beküldött receptjeim között), az év többi szakában burgonyaropogóssal (krokettal) tálalom.
Megjegyzés:

A csopakit általában apró pecseny...
2011-03-06 20:08:59
Rántott hal dióbundában
... olajat. Előmelegített tálra emeljük, néhány csepp Worcester-szósszal megcsepegtetjűk.
Citromkarikákkal, p...
2011-03-06 18:28:54
Bundás húsok új formában:
... felvert tojásba és legvégül a zsemlemorzsás keverékbe forgatjuk. Forró, sütőpapírral bélelt, 200 fokos sütőben (zsiradék hozzáadása nélkül) 15-20 perc alatt megsütjük. Vajas-petrezselymes újkrumplit vagy burgonyapürét kínálunk hozzá.

Elkészítés: 20 perc


Kókuszos csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

• 12 darab ...
2011-03-06 11:50:32
Napi menű
... pároljuk, néhányszor tejföllel...
2011-03-06 03:42:48
A tenger gyümölcsei és más
... nagyétkűeknek

Hozzávalók: 5 kg élő éti csiga, 5 citrom, 2 dl rajnai rizling, 2 sárgarépa, 1 gyökér, babérlevél, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 duci gerezd fokhagyma, 20 dkg teavaj, 10 dkg petrezselymes fűszervaj, őrölt fehér bors, só

Elkészítés módja: csigáinkat alaposan megmossuk, a záró lapocskákat eltávolítjuk, és erősen citromos, sós vízben két órán át ázt...
2011-03-04 09:57:09
Dublin: a smaragd sziget éke
... nélkül, aludttejjel és szódabikarbónával készül. Nagyon népszerű köret a champ nevű, burgonyapüréhez hasonló étel, amely hagyományosan készülhet csalános, mogyoróhagymás, snidlinges, petrezselymes és borsós változatban is.
A Guinness Storehouse múzeum az egyetlen hely, ahova érdemes busszal menni. A hétszintes, felújított gyárépületben modern kiállítás avat be a világhírű bar...
2011-03-04 09:38:16
1 2 3 ......................72 73 74 75 ...........109 110 ...........144 145 146 
Címkék: Guinness Storehouse, tenger gyümölcsei, smaragd sziget, tepsit kicsit, réteg krumplit, szál hurkát, tetejére tejföl, keményre főtt, megtisztított burgonyát, főtt burgonyát, csirkére öntjük, forrpontig hevítjük, aprított petrezselymet, csopakit általában, zsemlemorzsás keverékbe, záró lapocskákat, champ nevű, egyetlen hely, petrezselyemzöld, citromkarikákkal, megcsepegtetjűk, burgonyapüréhez, almareszelővel, mogyoróhagymás, recepttáramban, összehabarunk, gyárépületben, krémmártással, petrezselymes, összepirítjuk, burgonyapürét, megtisztított, újburgonyával, előmelegített, nagyétkűeknek, petrezselymet, hagyományosan, zsemlemorzsás, megcirógatom, sütőmargarin, sütőpapírral, petrezselyem, megforgatjuk, összeérlelem, eltávolítjuk, dióbundában, változatban, ételízesítő, lapocskákat, aludttejjel, elkészítése, fonnyasztom, főzőtejszín, tálalásnál, forrpontig, csigáinkat, pipicombok, krumplival, néhányszor, felújított, hozzáadjuk, hozzáadása, megjegyzés, gyümölcsei, hétszintes, hozzávalók, csirkecomb, elkészítés, babérlevél, rottyantom,
© 2013 TVN.HU Kft.