Belépés
Cukkini ropogós
... hogy levük lecsöpögjön. (Idő szűkében elég, ha jól kinyomkodjuk.)
2. Apróra vágjuk az újhagymát és összekeverjük a fetával egy tálban.
3. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, mentát, őrölt paprikát, lisztet és fokozatosan a felvert tojásokat. Az egészet jól megsózzuk, megborsozzuk.
4. Végül a jól kikevert tésztához adjuk a lecsöpögtetett reszelt cukki...
2010-08-07 22:25:20
Tojásfasirt
... összetörjük.
2. Beletesszük a megáztatott és jól kinyomkodott zsemléket, a nyers tojásokat, fokhagymát, vörösh...
2010-08-07 22:24:20
Tejfölös pulykamell
... kockára vág...
2010-08-07 20:28:14
Cukkinis csirke
... mérsékelt tűzön, fedő alatt háromnegyed puhára pároljuk (úgy szeretjük, ha a zöldség kicsit ropogós m...
2010-08-07 17:47:13
Zöldborsópörkölt 3. -
... persze nézzük, kóstoljuk. Jó sűrű szaftja csak így lesz.

A köret készítése:

1. Egy jénaiba öntjük az olajat, majd rárétegezzük a tisztított rizst, a vágott petrezselymet és a vegetát. (Rizs fele - petrezselyem fele - vegeta fele, majd ezt ismételjük.) Ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi.
2. Sütőbe téve közepes lángon (gázsütő 4-es fokozat) kb. 35-...
2010-08-07 14:47:15
Fehér burgonyaleves
... megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Odatesszük főni a babérlevéllel és sóval, kb. 1 liter vízben. ...
2010-08-07 12:54:17
Pappardelle alla puttanesca
... elkészítés

1. Olívaolajon lepirítom a fokhagymát vele együtt az olívát és a kapribogyót .
2. Felöntöm a paradics...
2010-08-06 12:38:53
Túrós tökfasirt
... bors
* liszt
* olaj

Elkészítés:

Legyaluljuk a tököt, rámorzsoljuk a túrót, beletesszük a lereszelt vagy nagyon apróra vágott hagymát, a felaprított petrezselymet és kaprot, majd beleütjük a tojásokat. Összegyúrjuk annyi liszttel, amennyivel sűrű masszát kapunk (kb. mint a nokedli).

Közvetlen sütés előtt sózzuk, borsozzuk, vizes ké...
2010-08-06 05:52:22
Cukkinis kelt palacsinta
... elindítani)

elkészítés

1. A cukkinit a reszelő kisebbik lyukán lereszeljük, a petrezselymet finomra vágjuk.
2. Egy tálba szitáljuk a lisztet, beletesszük a tojásokat, a sót, a cukrot, a francia élesztőport, a tejet, az ásványvizet, az olajat, a finomra reszelt ...
2010-08-05 18:43:12
1 2 3 ....................244 245 .........360 361 362 366 367 ..........487 488 489 
Címkék: apróra vágott, felvert tojásokat, lecsöpögtetett reszelt, nyers tojásokat, zöldség kicsit, köret készítése, jénaiba öntjük, tisztított rizst, vágott petrezselymet, fokhagymát vele, lereszelt vagy, felaprított petrezselymet, mélyebb tálba, ugyancsak karikákra, finomra vágott, citrom levét, olaj vagy, citromlé kiválna, egész egynemű, zöldségre öntjük, reszelő kisebbik, petrezselymet finomra, tálba szitáljuk, francia élesztőport, finomra reszelt, zöldborsópörkölt, lecsöpögtetett, felkarikázott, burgonyaleves, petrezselymet, babérlevéllel, megtisztítjuk, összekeverjük, kinyomkodott, rárétegezzük, petrezselyem, összegyúrjuk, paradicsomot, megborsozzuk, vöröshagymát, kinyomkodjuk, rámorzsoljuk, fokozatosan, beletesszük, összetörjük, tojásfasirt, megáztatott, kapribogyót, lereszeljük, élesztőport, ásványvizet, menüajánlat, felaprított, olívaolajon, legyaluljuk, háromnegyed, pappardelle, lecsöpögjön, fokhagymát, pulykamell, hozzáadjuk, palacsinta, elkészítés, puttanesca, elindítani, tisztított, ismételjük, odatesszük, amennyivel,
© 2013 TVN.HU Kft.