Belépés
A hormonális tényezők
... szervezet öntisztulását,

magas az antioxidáns tartalmuk segít csökkenteni a szabadgyökök okozta károsodást. Fogyasszon sok vízhajtó zöldséget is, mint zellert, uborkát, petrezselymet.

A cellulitisz fokozatai

Egy egyszerű teszttel megnézheti, milyen fokú a ,,kár".

1. fokozat - szabad szemmel nem látható, de amikor összecs...
2007-06-11 00:45:15
Csirkés-zöldséges gombaleves
... alatt, mérsékelt tűzön puhára főzzük.
3. A petrezselyem levélké...
2007-06-10 00:38:16
Húsos zöldségragu római tálban
... sárgarépát, a hámozatlan cukkinit, a zöldpaprikát, a póréhagyma fehér és világoszöld részét felkarikázzuk. A zellert apró, a burgonyát nagyobb kockákra vágjuk. A zellerzöldjét és a petrezselymet leöblítjük, leveleiket (néhány kivételével) finomra, a zeller szárát 1 cm-es darabokra aprózzuk.
2. A húst leöblítjük, 3 x 3 cm-es kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd a forró olajra d...
2007-06-10 00:35:49
Almadiéta
... csigatésztát majd ezeket adjuk hozzá és a tetejére tegyünk pirított szezámmagot.

3. nap : Currys csirke almasalátával
Vágjunk össze apróra egy almát, egy paprikát, egy kis petrezselymet öntsük le 3 evőkanál majonézes tejfölös citromos szósszal melyet előtte kikevertünk. 12 deka filézett csirkemellett curyizzünk be és a salátával és mellé desszertként almával együk....
2007-06-06 23:24:06
Gombával töltött nyulgerinc
... finomra vágott hagymát 3 dkg vajban megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, és addig pároljuk, míg a levét elfövi. Összekeverjük a gombát, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, 1 evőkanál kakukkfüvet, a tojássárgáját, majd sóval, borssal ízesítjük. A pacalt lecsöpögtetjük, törülközőre terítjük, és kettévágjuk. A nyúlhúst is kettévágjuk, a pacalra terítjük, sóval,...
2007-06-06 22:34:32
Spagetti juhsajttal
... húsleves (kockából), 1 teáskanál cukor, 1 teáskanál kakukkfű, 1 babérlevél, 1 csomag petrezselyem, só, bors, fűszerpaprika.

Elkészítése:

A hagymát, fokhagymát, petrezselymet megtisztítva apróra vágjuk. A fele olajon üvegesre pároljuk. A megmaradt olajon a darált húst egy edényben morzsásra átsütjük. Hozzáadjuk a megmosott, kisebb kockákra vágott paradicsomoka...
2007-06-05 00:45:59
Eszünk, mert éhesek vagyunk?
... recept alapján főzünk, soha nem azt olvassuk, hogy végy két csipet fehérjét, 30 gramm szénhidrátot, keverj hozzá egy kis B vitamint, és a végén szórd meg C vitaminnal. Krumplit, tejet, petrezselymet veszünk, elkészítjük és megesszük. Részünkről be is fejeződött a táplálkozás, holott a szervezet számára csak most kezdődik az igazi munka. A táplálék a szervezet számára felhasználhat...
2007-06-04 23:13:32
virsli receptek
... virslit 4-5 percig pirítjuk benne. Kiszedjük, és hűlni hagyjuk. A krumplit még melegen meghámozzuk, krumplinyomóval áttörjük. Hozzáadjuk a virslit, a reszelt sajtot, a tojássárgáját, a petrezselymet, egy csipet szerecsendiót és az ételízesítőt. Alaposan összekeverjük. A masszából kerek kroketteket formázunk, és enyhén összenyomjuk, hogy 5-6 cm átmérőjű korongokat kapjunk. Lisztbe,...
2007-05-30 20:07:03
Tavaszi karalábéfőzelék
... leválasztjuk a szárukról, és ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A karalábékat meghámozzuk, megmossuk, és a retekkel együtt apróra felkockázzuk (2 fej retket félreteszünk a díszítéshez). A petrezselymet megmossuk, levélkéit lecsipkedjük, és néhány bóbita kivételével finomra vágjuk.
2. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és megfonnyasztjuk az olajban. Rádobjuk a retekleveleket és...
2007-05-29 00:43:26
Tejszínes gnocchi
... 1-2 miniparadicsom.

1. A kétféle gombát és a fokhagymát megtisztítjuk, a gombákat vékony szeletekre, az újhagymaszálakat 10-12 cm-es zöldjükkel együtt karikákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, néhány bóbita kivételével finomra aprítjuk.
2. A szalonnát vékony csíkokra szeljük, mérsékelt tűzön pirosra sütjük, a pörcöket kiemeljük a zsiradé...
2007-05-29 00:35:52
1 2 3 ....................244 245 ..........366 367 .........480 481 482 487 488 489 
Címkék: hormonális tényezők, antioxidáns tartalmuk, szabadgyökök okozta, cellulitisz fokozatai, egyszerű teszttel, petrezselyem levélké, hámozatlan cukkinit, póréhagyma fehér, zellert apró, burgonyát nagyobb, petrezselymet leöblítjük, zeller szárát, húst leöblítjük, forró olajra, tetejére tegyünk, vékonyan felszeletelt, levét elfövi, pacalt lecsöpögtetjük, pacalra terítjük, fele olajon, megmaradt olajon, darált húst, edényben morzsásra, végén szórd, szervezet számára, igazi munka, reszelt sajtot, csipet szerecsendiót, masszából kerek, karalábékat meghámozzuk, retekkel együtt, petrezselymet megmossuk, hagymát megtisztítjuk, kétféle gombát, fokhagymát megtisztítjuk, gombákat vékony, újhagymaszálakat 10-12, szalonnát vékony, pörcöket kiemeljük, újhagymaszálakat, karalábéfőzelék, krumplinyomóval, megfonnyasztjuk, lecsöpögtetjük, retekleveleket, miniparadicsom, csirkemellett, petrezselymet, megtisztítjuk, szerecsendiót, tojássárgáját, összekeverjük, paradicsomoka, felhasználhat, öntisztulását, fűszerpaprika,
© 2013 TVN.HU Kft.