Regisztráció  Belépés
Engedd el a bosszút!
... 3:9)

Azt mondják, hogy a fájdalom mélysége meghatározza a reakció nagyságát. Ezért valószínű, hogy ha valaki megbántott, akkor ösztönösen egyenlíteni akarsz. De bármilyen pillanatnyi elégtétel-érzetet később elkerülhetetlenül követ a megbánás tartós érzése. Miért? Mert tudod, hogy a bosszúállással ellenszegültél Istennek.

Kétféle módon szoktunk bosszút állni...
2018-02-19 19:13:26
Hamis, erődemonstrációnak álcázott tragikus hörgés
... alapvetően kockázatkerülésre építő kampánynyitó mantra nem Orbán mindenkori legdurvább mozgósítóbb beszéde volt, bár abban a tekintetben, hogy mennyire sikerült a valóságot a saját pillanatnyi érdekéhez hajlítani-görbíteni, semmiképpen nem alábecsülhető. Mindent összvetve az van, hogy április 8-a után semmiféle konszolidáció nem várható. Ez a magabiztos egyén ugyanis csak addig le...
2018-02-19 18:26:02
Szép napot kívánok mindenkinekMinden nap, minden óra, minden perc tartogathat számunkra valami újat, valami szépet, pillanatnyi boldogságot, csak egy kicsit más szemmel kell nézni a világot. Szép napot kívánok mindenkinek.


...
2018-02-19 11:12:20
Vasárnap!
... meg miért, hát a telefonálgatás helyett inkább írott, helyesen írott szövegeket olvassanak, mert egy újság is lehet ám hasznos, nem is kicsit! Főleg ha nem tudnak éppen mit kezdeni pillanatnyi idejükkel :-)
Talán a napokban lesz időm írni ismét, és lesz egy fantasztikus 3 napunk is, amit wellnesseléssel és kis munkával, sok pihenővel, bowlinggal fűszerezzünk meg.
Nos s...
2018-02-18 09:18:53
Hát ez van!
... nagyon figyelek. közben jól megfáztam,és kicsit ez is nehezít most engem, de az akadályokat átlépem és a munkámat is teljesítem. DE mégis jó lenne megállni, körülnézni és élvezni a pillanatnyi hóesést :-)
Nos, elindult egy változás e téren, bár már próbálkozásaim voltak, de most teljes a reformáció. Van aminek a gyerekek nem igazán örülnek, például a párizsi igen ritka látog...
2018-02-18 08:50:22
Ősz végén
... végtelen űrből, mely fölöttem kékül.
Nyár és kikelet van, a tavasznak, nyárnak
Szeszélyei nélkül:

Sem a változó nap, mint a beteg ember,
Nem siratja minden pillanatnyi kedvét;
Sem a rekkenő hév, váratlan dörejjel,
Tűz-kanócot nem vét.

Harmatos mezőben, hol ezüst ér ballag,
Nem sápad halálra a legyilkolt fűrend;
Virul a rét ú...
2018-02-17 17:03:09
Ferenc pápa hamvazószerdán
... hogy bezárkóztál, sajnáltatod magad, és amelyek elfeledtetik veled, hogy mások segítségére siess, hogy megoszd terheiket és szenvedéseiket!
- Állj meg annak üressége előtt, ami pillanatnyi, időleges és múlandó, ami megfoszt a gyökerektől, a kapcsolatoktól, a fejlődés útjainak és a mindig úton levés tudatának értékétől!
- Állj meg! Állj meg, hogy nézz és szemlélj!
.....
2018-02-15 10:32:34
Józanság a hit dolgaiban
... Isten őket mind a lelki dolgokban, mind pedig az élet mindennapos, jelentéktelen dolgaiban - úgymond - rendkívüli módon vezesse. Látomásokra és álmokra, erős megtapasztalásokra, vagy pillanatnyi, nagy érzelmi felindulásokra gondolok. Nem tagadom, hogy Isten az akaratát régen ezeken a módokon jelentette ki, vagy hogy ma is teheti ezt. Sőt, még abban is hiszek, hogy néhány ritka ese...
2018-02-14 10:56:33
Andrásfalvy Bertalan: elbukik-e a magyarság?
... környezetével, nem hagyta elpusztulni, hanem folyamatosan megújította. A nagyüzemszerűen művelt föld, ami nem kap szerves tárgyát, hamar romlik, és ezzel együtt az élelem minősége is. A pillanatnyi haszonért űzött gazdálkodás tönkreteszi a jövőt.

- Tehát már szólhat a rekviem a parasztságért.

- Már elszólt. A parasztság volt az utolsó olyan...
2018-02-13 23:20:00
Tárgyilagos szemlélet
Tárgyilagos szemlélet

Óvakodj attól a gondolattól, hogy olyan isteni ajándékaid lennének, melyeket egyáltalán nem birtokolsz. Ne hagyatkozz látomásokra vagy álmokra, pillanatnyi megérzésekre vagy bármilyen, erős érzelmi felindulásokra! Gondold meg: nem ilyeneken keresztül ismerjük fel Isten akaratát, hanem a tiszta bibliai szabályok alkalmazásával, a tapasztalatok és ért...
2018-02-13 10:05:38
1 2 3 .............329 330 .......493 494 .......657 658 659 
Címkék: Andrásfalvy Bertalan, fájdalom mélysége, reakció nagyságát, megbánás tartós, bosszúállással ellenszegültél, saját pillanatnyi, magabiztos egyén, telefonálgatás helyett, napokban lesz, akadályokat átlépem, pillanatnyi hóesést, párizsi igen, beteg ember, legyilkolt fűrend, fejlődés útjainak, mindig úton, lelki dolgokban, élet mindennapos, akaratát régen, módokon jelentette, nagyüzemszerűen művelt, élelem minősége, pillanatnyi haszonért, parasztság volt, utolsó olyan, tiszta bibliai, nagyüzemszerűen, wellnesseléssel, telefonálgatás, alkalmazásával, ellenszegültél, szenvedéseiket, kapcsolatoktól, hamvazószerdán, próbálkozásaim, felindulásokra, bosszúállással, alábecsülhető, tapasztalatok, konszolidáció, környezetével, jelentéktelen, parasztságért, megérzésekre, kampánynyitó, elfeledtetik, fantasztikus, meghatározza, fűszerezzünk, folyamatosan, pillanatnyi, mozgósítóbb, gondolattól, mindennapos, látomásokra, gyökerektől, sajnáltatod, akadályokat, tartogathat, boldogságot, mindenkinek, semmiképpen, segítségére, egyenlíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.