Belépés
Halételek
...

Halászlé

Hozzávalók: 80 dkg-os ponty, 1 hagyma, 10 dkg zöldpaprika, 5 dkg paradicsom, pirospaprika.
A ponty fejét, uszonyait, farkát levágjuk, törzsét kifilézzük, beirdaljuk és ujjnyi csíkokra vágjuk. A haltejjel, ikrával együtt besózzuk. A kiesett részeket, csontokat 2 l vízben...
2008-09-02 21:53:24
NASA felvételi teszt
Megoldasi ido: 3 ora.

A1
Szemelyes adatok
A kovetkezo valaszok kozul kerjuk valassza ki azt, amelyik a legjobban
fedi, hogy miert akar a vilagurbe utazni.

1) Kovacs, az a nagyszaju, tavaly Rioban volt... Most megmutatom neki.
2) Mar hat honapja nem fizettem lakbert, es keresek egy biztonsagos
helyet, ahol nem talal meg az adobehajto...
2008-08-01 14:45:32
Vietnámi húsleves
Vietnámi húsleves

Hozzávalók:

1 kg sertéscomb
húsleveskocka
sok petrezselyem
spagetti
bors
csípős pirosarany
hagyma
ecet

Elkészítés:

A húst apró kockákra vágjuk, sok borssal és petrezselyemmel összekeverjük, majd fél napig állni hagyjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk, ecetes vízbe tess...
2008-07-22 12:36:18
Töltött torták töltelékei
... töltelék

Hozzávalók:

1 kis fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
20 dkg darált hús,
10 dkg füstölt tarja,
zsír,
fűszerek (só, bors, paprika, oragano, csípős pirosarany)

Elkészítés:

A zsírban megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és az apró kockára vágott füstölt tarját. Bel...
2008-05-08 15:41:58
Húsos raguval rakott krumpli
Húsos raguval rétegezett krumpli

Hozzávalók:

1 nagy fej vöröshagyma
30-40 dkg darálthús
1 paprika
1 paradicsom
olaj
pirospaprika
pirosarany

bors
6-8 közepes krumpli
3 dl tejföl
liszt
sajt
1 tojás
ételízesítő
15 dkg emmentáli vagy trappista (amilyen sajtot szeretsz)

...
2008-05-07 18:25:30
Zöldborsós sertéspaprikás
... Hozzávalók:

1/2 kg sovány sertéshús
2 szál közepes sárgarépa
30 dkg zöldborsó
2-3 e.kanál tejföl
2 e.kanál olaj
pirosarany
gulyáskrém


Elkészítés:

A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk.
Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskré...
2008-05-04 18:20:04
Gombapörkölt z.borsóval
Gombapörkölt zöldborsóval és tésztával

Gombapörkölt/ Sherpa01

Hozzávalók: tetszés szerinti gomba, hagyma, pirospaprika, só, bors, pirosarany, ételízesítő, majoránna
A hagymát futtasd meg egy pici olajon. Mikor üveges, add hozzá a pirospaprikát. (Előtte vedd le a tűzről, mert megkeseredik a paprika!!!) Öntsd hozzá a felkockázott gombát és kb. 2 dl vizet. F...
2008-03-26 15:16:41
Fűszeres túrókrém
... TÚRÓKRÉM



FŰSZERES TÚRÓKRÉM / Latsia

1 doboz krémes túró - 25 dkg
3 ek tejföl
1-2 gerezd fokhagyma
1 főtt tojás
10 dkg sonka
1 újhagyma
1 ek Pirosarany
só, bors

A túrót, a Pirosaranyat és a tejfölt összekeverjük.
A többi hozzávalót aprítva belekeverjük.
Fűszerezzük, és behűtjük.

Lat...
2008-03-13 10:44:37
Mustáros-uborkás hústekercs
Mustáros-uborkás hústekercs

Hozzávalók:személyenként:

2 szelet sertéskaraj (csont nélkül
l db ecetes uborka
mustár,
pirosarany
bors
étolaj

Elkészítés:
A húst vékonyra kiklopfolod, minegyiket meg kell kenni mustárral, majd Pirosarannyal és megszórni őrölt borssal. A hús egyik szélére tesszük az ecetes ubok...
2007-12-15 16:22:09
Világbajnok melegszendvicskrém
Hozzávalók:
kb. 10 dkg párizsi
kb. 10 dkg májkrém
egy darab lángolt kolbász
esetleg gépsonka
margarin vagy vaj
mustár
pirosarany
bors

Elkészítés:
A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld...
2007-10-29 19:42:03
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: FŰSZERES TÚRÓKRÉM, ponty fejét, kiesett részeket, kovetkezo valaszok, vilagurbe utazni, húst apró, hagymát vékony, zsírban megfuttatjuk, apróra vágott, szétzúzott fokhagymát, apró kockára, húst kockákra, hagymát futtasd, pici olajon, felkockázott gombát, tejfölt összekeverjük, többi hozzávalót, húst vékonyra, ecetes ubok, darab lángolt, kolbászt daráld, szegedihalaszle, petrezselyemmel, sertéspaprikás, halparadicsom, összekeverjük, pirosarannyal, személyenként, húsleveskocka, pirospaprikát, petrezselyem, felkockázott, megfuttatjuk, pirospaprika, belekeverjük, megkeseredik, gombapörkölt, pirosaranyat, zöldborsóval, vöröshagyma, világbajnok, sertéskaraj, biztonsagos, zöldpaprika, ételízesítő, kiklopfolod, fehéredésig, fűszerezzük, rétegezett, hozzávalók, sertéscomb, adobehajto, zöldborsós, megmutatom, minegyiket, pirosarany, elkészítés, paradicsom, hústekercs, hozzávalót, valamennyi, májkrémmel, töltelékei, szétzúzott, gulyáskrém, beirdaljuk, kifilézzük, fokhagymát, vilagurbe, fokhagyma, megszórni,
© 2013 TVN.HU Kft.