|
|
|
... pirosarany
frissen őrölt bors
só
1. A csirkeszárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk.
2. Egy kis edényben a mézet, a mustárt, a szószokat, az olívaolajat, a fűszerkeveréket, pirosaranyat jól elkeverjük és sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük.
3. Most kerülnek ám pácba a csirkécskék:) Én 3/4 óráig pihentettem a hűtőben őket és így is isteni lett, e... |
2018-09-09 16:48:58 |
|
|
|
|
|
|
... majd lezárjuk. Kb. 25-30 perc múlva leöntjük a vizet és fóliára téve vékonyra sodorjuk.
A sajtra 15-20 dkg gépsonkát teszünk. 3 kemény tojássárgáját, 15 dkg vajat, sót, borsot, pirosaranyat, mustárt, zöldségzöldjét, hagymát, a tojásfehérjét apró kockára vágva jól kikeverjük, majd a sonkára kenjük, és összegöngyöljük. Hűtőben hűtjük.
SAJTOS TEKERCS
Veroni... |
|
2018-05-30 08:57:13 |
|
|
|
|
|
|
... majd lezárjuk. Kb. 25-30 perc múlva leöntjük a vizet és fóliára téve vékonyra sodorjuk.
A sajtra 15-20 dkg gépsonkát teszünk. 3 kemény tojássárgáját, 15 dkg vajat, sót, borsot, pirosaranyat, mustárt, zöldségzöldjét, hagymát, a tojásfehérjét apró kockára vágva jól kikeverjük, majd a sonkára kenjük, és összegöngyöljük. Hűtőben hűtjük.
SAJTOS TEKERCS
Veroni... |
2018-02-16 07:56:46 |
|
|
|
|
|
|
... 2 óra
Elkészítés: A tarhonyát pirítsuk barnára a zsiradékon. Adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk így tovább, míg a hagyma megüvegesedik. Tegyük bele a pirosaranyat, a burgonyát, a húst, és engedjük fel kb. dupla mennyiségű vízzel, vagy a húslével, mint a tarhonya. Ízesítsük sóval, borssal, őrölt köménnyel. Amikor félig megfőtt a tarhonya adjuk hozzá a... |
|
2018-01-18 11:32:05 |
|
|
|
|
|
|
... pirosarany
frissen őrölt bors
só
1. A csirkeszárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk.
2. Egy kis edényben a mézet, a mustárt, a szószokat, az olívaolajat, a fűszerkeveréket, pirosaranyat jól elkeverjük és sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük.
3. Most kerülnek ám pácba a csirkécskék:) Én 3/4 óráig pihentettem a hűtőben őket és így is isteni lett, e... |
|
2017-09-22 19:57:55 |
|
|
|
|
|
|
... vöröshagymát, majd ráteszem a kockára vágott lapockát és addig kevergetem, míg kifehéredik a hús. Ekkor megszórom pirospaprikával és felöntöm annyi vízzel, hogy jól ellepje. Adok hozzá pirosaranyat, gulyáskrémet, ételízesítőt és sűrített paradicsomot. Kb. 25 percet főzöm, hogy a hús félig megpuhuljon. Ha a hús félig puha, akkor hozzá adom a felkarikázott zöldségeket és a felszelet... |
2017-02-26 21:52:41 |
|
|
|
|
|
|
... majd lezárjuk. Kb. 25-30 perc múlva leöntjük a vizet és fóliára téve vékonyra sodorjuk.
A sajtra 15-20 dkg gépsonkát teszünk. 3 kemény tojássárgáját, 15 dkg vajat, sót, borsot, pirosaranyat, mustárt, zöldségzöldjét, hagymát, a tojásfehérjét apró kockára vágva jól kikeverjük, majd a sonkára kenjük, és összegöngyöljük. Hűtőben hűtjük.
SAJTOS TEKERCS
Veroni... |
2017-01-30 09:35:20 |
|
|
|
|
|
|
... vöröshagymát, majd ráteszem a kockára vágott lapockát és addig kevergetem, míg kifehéredik a hús. Ekkor megszórom pirospaprikával és felöntöm annyi vízzel, hogy jól ellepje. Adok hozzá pirosaranyat, gulyáskrémet, ételízesítőt és sűrített paradicsomot. Kb. 25 percet főzöm, hogy a hús félig megpuhuljon. Ha a hús félig puha, akkor hozzá adom a felkarikázott zöldségeket és a felszelet... |
2016-02-02 22:58:46 |
|
|
|
|
|
|
... leöntjük úgy, hogy a tojások tetejét ne kenjük össze.
Az összetört, félretett tojássárgájával díszítjük, a mártásra és a kiálló tojásokra szórva. A tojások tetejére pici pirosaranyat is nyomhatunk.
Megjegyzés:
A receptet Csuka Lászlóné küldte. K... |
2015-04-11 23:02:38 |
|
|
|
|
|
|
... husokat utána sütőedénybe teszem egy kevéske vizet öntök alája és 190-200 fokon letakarva megsütöm
Kb 45 perc Ekkor a fóliát l... |
2015-02-23 17:46:53 |
|
|
|
|