Belépés
Receptek
...
Csabai csípős töltött burgonya
Hozzávalók: 8 db burgonya, 40 dkg darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 12 dkg füstölt szalonna, 2 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olaj, pirospaprika, törött bors, köménymag, só.
Az egyforma nagy burgonyákat meghámozzuk, és karalábévájóval a közepüket kifúrjuk, hogy tölthetők legyenek. A kivájt burgonyaforgácsot megfőzzük, áttörjük, és d...
2011-01-27 17:42:54
Resztelt pecsenye kacsamáj
... mokkáskanál bors
1/2 dl száraz vörösbor (elmaradhat, ha nincs)
1 csapott evőkanál majoránna
2 evőkanál házi lecsó vagy piros arany
1 kávéskanál pirospaprika

Elkészítés:

A hagymát apró kockára vágjuk, az zsiradékban sóval és borssal aranysárgára pirítjuk, a végén a fokhagymát is megfuttatjuk rajta. Beletesszük a kis darabokr...
2011-01-27 14:29:02
Receptek
... személyre): 8 db bélszínszelet, 12 dkg zsír, 8 dkg füstölt szalonna, 15 dkg libamáj, 15 dkg gomba, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 15 dkg zöldpaprika, 15 dkg zöldborsó, só, pirospaprika, 15 dkg rizs
Elkészítés: A finomra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikát és a paradicsompürét, felengedjük egy dl vízzel, sózzuk, és ebben a paprikás lében a serp...
2011-01-27 12:37:52
Receptek
... libamell
Hozzávalók: egy 1 kg libamell, 15 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 50 dkg hordós káposzta, 50 dkg burgonya, 2 dl tejföl, só, kiskanálnyi pirospaprika.
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát öt deka összevagdalt, kiolvasztott szalonnán megpirítjuk, a lebőrözött, kicsontozott, felszeletelt mellet átsütjük rajta. Sóval, pirospaprikáv...
2011-01-27 12:30:51
Receptek
... apró-pecsenye 2.
Hozzávalók: 8 kicsontozott sertésbordaszelet vagy combszelet, 75 dkg burgonya, két evőkanál zsír, bőven olaj, só, törött bors, majoránna, egy húsleveskocka, kávéskanál pirospaprika.
A húst laskára vágjuk, és a forró zsírban barnára pirítjuk. Ha már szép sötét a színe, megsózzuk, borsozzuk, és gazdagon meghintjük majoránnával. Néhány kanál vízben feloldju...
2011-01-27 12:27:13
Receptek
Boszorkányszigeti batyus halászlé
Hozzávalók: 2 kg ponty, 30 dkg vöröshagyma, 10 dkg lecsó, 3 dkg őrölt fűszerpaprika, só.
A batyuhoz: 10 dkg liszt, 1 db tojás, 2 dkg zsír, 5 dkg vöröshagyma, csipet só, csipet bors, 1 kávéskanál őrölt paprika, 40 dkg halbelsőség.
A pontyot megtisztítjuk, kibelezzük, majd kifilézzük. A fejből, a csontból hagymával, sóval, lecsóval ala...
2011-01-27 12:07:27
x
... jellegű kolbász
* babérlevél
* 3 db vöröshagyma
* 4 gerezd fokhagyma
* 1 tubus Piros arany (nagy csemege)
* 1 tubus Piros arany (kicsi csípős)
* pirospaprika
* 2 l húsleves
* 2 csokor kapor
#8
2010. január 29. 18:09
Válaszolj!






- - [-]


TEFELTORTA. 2 ...
2011-01-27 09:21:10
Receptek
Borsodi sonkás pecsenye
Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, só, törött bors, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3-4 szem borókabogyó, 1 kávéskanál paprikakrém, 20 dkg füstölt főtt tarja, 1 dl tejföl, 4 db jonatánalma, 15 dkg sajt, 1 dl olaj, 1 dl bor.
A húst megsózzuk, megborsozzuk, forró olajban hitelen körbesütjük, öntünk rá 1 dl bort, kevés vizet. Dobunk mellé egy kettév...
2011-01-26 21:02:00
Receptek
... káposzta
Hozzávalók: 60 dkg darált sertéshús, 1 fej édes káposzta, fél tasak gyorsrizs, 20 dkg füstölt kolbász, 2 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, pirospaprika.
Elkészítés: A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit levesszük, a torzsáját kivágjuk. A káposztát egy edénybe helyezve vízzel felöntjük és 6 percig 500 W-o pároljuk. A 10 külső level...
2011-01-26 20:58:25
Receptek
... betyáros
Hozzávalók (6 személyre): 4 db sertésköröm, 2 db sertéscsülök, fél sertésfej, 1 kg lapocka, 3 nagy fej hagyma, lebbencstészta ízlés szerint, 1 kg burgonya, 2 evőkanál őrölt pirospaprika, 1 db erős zöldpaprika, 2 db tv paprika, 2 csipet kömény, 2 db paradicsom, 8-10 gerezd fokhagyma, 5-10 dkg sós fehér szalonna.
A szalonnával alázsírozzuk a bográcsot, majd legal...
2011-01-26 20:55:18
1 2 3 .............492 493 494 501 502 .......751 752 .......1001 1002 1003 
Címkék: egyforma nagy, közepüket kifúrjuk, kivájt burgonyaforgácsot, hagymát apró, zsiradékban sóval, finomra vágott, paprikás lében, apróra vágott, húst laskára, forró zsírban, pontyot megtisztítjuk, csontból hagymával, húst megsózzuk, káposztát megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, edénybe helyezve, szalonnával alázsírozzuk, karalábévájóval, paradicsompürét, lebbencstészta, paradicsompüré, megtisztítjuk, fűszerpaprika, bélszínszelet, húsleveskocka, pirospaprikáv, kicsontozott, felszeletelt, megfuttatjuk, pirospaprika, alázsírozzuk, kiolvasztott, összevagdalt, aranysárgára, sertéscsülök, majoránnával, megborsozzuk, paprikakrém, vöröshagyma, zöldpaprika, zsiradékban, mokkáskanál, sertésköröm, kiskanálnyi, beletesszük, megpirítjuk, elkészítése, halbelsőség, jonatánalma, körbesütjük, felengedjük, borókabogyó, szalonnával, burgonyákat, meghámozzuk, elkészítés, hozzáadjuk, babérlevél, meghintjük, kávéskanál, fokhagymát, kibelezzük, kifilézzük, hozzávalók, paradicsom, tefeltorta, lebőrözött, elmaradhat, sertéscomb, combszelet, felöntjük,
© 2013 TVN.HU Kft.