Regisztráció  Belépés
Tusványos - LMP: a Fidesz nem Európa jövője, hanem Magyarország múltja
... kormányzása alatt "nőtt Magyarország kiszolgáltatottsága, megroggyant hagyományos, stabil nemzetközi kapcsolatrendszere és a magyar emberek túlnyomó többsége rosszul járt".
Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, Orbán Viktor legkevésbé sem a jövő: a Fidesz és a rendszerváltás óta hivatalban lévő kormányok a múlt részei, nincs rájuk szüksége a megújuló Magyarországnak.
...
2017-07-22 13:52:32
Tusványos - DK: Orbán elveszítette kapcsolatát a magyar valósággal
...
Nagy-Huszein Tibor, a párt alelnöke ezt Orbán Viktor Tusnádfürdőn elmondott beszédére reagálva közölte szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.
A DK-s politikus szerint semmit nem lehetett megtudni a beszédből arról, hogy mik az ország valós problémái, hogy miért megy tönkre az egészségügy és az oktatás, hogy miért Magyarországon az egyik legalacsonyabb a fizetés az uniób...
2017-07-22 13:42:25
Tusványos - Botka: jövőre Orbánra vagy Európára szavazhatnak a magyarok
...
A szocialista politikus az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a kormányfő Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) elmondott beszédére reagálva úgy fogalmazott, a jövő évi voksolás tétje, hogy Magyarország Oroszországhoz vagy Európához akar-e tartozni, továbbá az is, hogy az emberek egy leszakadó, igazságtalan Magyarországra vagy egy...
2017-07-22 13:32:27
LMP: Dabóczi Kálmánt meneszteni kell
... fejlesztéseivel szerzett hitelességet lenullázó, párbeszéd helyett lekezelő, cinikus módon nyilatkozó közlekedési cég helyett szolgáltató szemléletű önkormányzatra és BKK-ra van szükség.
A politikus elmondta: ha az augusztusi fővárosi közgyűlésig nem távozik pozíciójából a közlekedési cég első embere, az LMP kezdeményezni fogja a menesztését, egyben vizsgálják, tegyenek-e fel...
2017-07-22 12:42:07
T-Systems Magyarország: a cégnek kötelessége volt feljelentést tenni a BKK rendszerét ért támadás miatt
... hogy gyanúsított lett az a 18 éves, aki figyelmeztette a BKK-t, hogy hiba van az online értékesítési rendszerében. Ráadásul a fiatalt éjjel állították elő az otthonából - emelte ki a politikus, hozzátéve: az Együtt szolidaritásáról biztosítja a fiatalt.
Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője azt írta: a Demokratikus Koalíció követeli, hogy azonnal ejtsenek minden váda...
2017-07-21 21:24:40
Lezárult a bölcsődefelújítási program első szakasza Szegeden
...
A szocialista politikus a Dobó utcai bölcsőde 130 éve emelt, és most teljes körűen felújított épületének átadásán elmondta, a munkálatok célja az intézmények energetikai korszerűsítése volt. Közölte, a forrást nagyobb részt uniós támogatásból, valamint önkormányzati forrásából biztosították.
A szegedi bölcsődék új fűtési rendszert és hőszigetelést kapnak, kicserélik a ny...
2017-07-21 17:43:14
Hetente ellenőrzi a spanyol kormány, hogy Katalónia költ-e közpénzt a népszavazásra
...
A politikus hangsúlyozta: amennyiben a katalán kormány nem tesz eleget a felszólításnak, és nem készíti el a jelentéseket heti rendszerességgel, a spanyol kormány felfüggeszti az autonóm likviditási alap (FLA) folyósítását, amelynek előirányzata erre az évre összesen 3,6 milliárd euró Katalónia számára.
Az alapot 2012-ben hozta létre a spanyol kormány, hogy támogassa az ...
2017-07-21 17:03:34
Német-török viszály - Ankara a konfliktus enyhítésére szólított fel
...
A politikus újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta: óvatosnak kell lenni, a viszony megromlása nem válik sem Németország, sem Törökország hasznára. Yildirim hangsúlyozta: a török kormány továbbra is egyik stratégiai partnerének tekinti Berlint Európában. Időről időre belpolitikai eredetű megfontolásokból feszültség keletkezhet a kétoldalú kapcsolatokban - tette hozzá.
A n...
2017-07-21 16:32:47
Tusványos - Először folytatott nyilvános vitát egymással az RMDSZ és az EMNP ügyvezető elnöke
... kezdeményezés támogató aláírásainak az összegyűjtésében kívánatos összefogást említette. Az RMDSZ ügyvezető elnöke szerint a partneri együttműködéshez arra is szükség lenne, hogy az EMNP politikusai tegyék félre a sérelmeiket, és kerüljék az RMDSZ politikusait megbélyegző kijelentéseket.
Porcsalmi Bálint kijelentette: "újfajta politikai realitás alakult ki" azáltal, az RMDSZ...
2017-07-21 16:12:58
Tusványos - Semjén: az állampolgárság, a nemzet közjogi egyesítése válasz Trianon kihívására
...
A kereszténydemokrata politikus a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nemzetpolitikai fórumán, kérdésre reagálva fejtette ki álláspontját az - Erdély és a Román Királyság egyesülését kimondó - 1918-as gyulafehérvári román nemzetgyűlés közelgő centenáriumáról.
Semjén Zsolt úgy vélekedett, a tudományos műhelyeknek meg kell adni minden állami támogatást ahhoz, h...
2017-07-21 14:52:38
1 2 3 ..............2976 2977 ........4465 4466 .......5952 5953 5954 
Címkék: Dabóczi Kálmánt, T-Systems Magyarország, Orbán Viktor, Nagy-Huszein Tibor, Orbán Viktor Tusnádfürdőn, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Magyarország Oroszországhoz, Németh Erzsébet, Demokratikus Koalíció, Berlint Európában, Porcsalmi Bálint, Román Királyság, Semjén Zsolt, magyar valósággal, cégnek kötelessége, spanyol kormány, konfliktus enyhítésére, nemzet közjogi, magyar emberek, ellenzéki politikus, múlt részei, megújuló Magyarországnak, párt alelnöke, beszédből arról, ország valós, egyik legalacsonyabb, szocialista politikus, kormányfő Tusnádfürdőn, politikus elmondta, augusztusi fővárosi, online értékesítési, fiatalt éjjel, munkálatok célja, intézmények energetikai, forrást nagyobb, szegedi bölcsődék, politikus hangsúlyozta, katalán kormány, jelentéseket heti, autonóm likviditási, évre összesen, alapot 2012-ben, politikus újságíróknak, viszony megromlása, török kormány, kétoldalú kapcsolatokban, összegyűjtésében kívánatos, partneri együttműködéshez, tudományos műhelyeknek, megfontolásokból,
© 2013 TVN.HU Kft.