Belépés
Jánossomorjai beszédek 2017
... nyugdíjas munkásőrök.
Amikor a polgármester úr felkért az ünnepi beszéd megtartására, azon töprengtem, hogy hogyan állítsam össze a mondanivalóm. Nem vagyok történész, pedagógus, politikus, sőt jó szónok sem. Természetesen fel kell villantani a történelmi eseményeket, hogy Petőfiék harcához hasonlóan beépüljön nemcsak a históriába, hanem mindannyiunk szívébe, agyába. De legal...
2018-10-15 07:07:39
Jánossomorjai beszédek 2016
Szilágyi Dániel ünnepi beszéde, 2016.10.23. Jánossomorja, Balassi Bálint Művelődési Ház

Nixon in China. Nixon Kínában. Ez egy opera címe. Nos, hogy egy politikus mikor, hol jár, annak olykor történelmi jelentősége van. Ezért születhet belőle például opera. - Valamikor a 70-es évek elején történt. De ez minket most kevésbé érdekel...
Tisztelt Hallgatóság! K...
2018-10-15 06:59:39
V4-államfők: jó projekt az EU, de még dolgozni kell tökéletesítésén
... álláspontunkat az EU-ban érvényesíteni" - idézte Zeman szavait szóvivője.
A cseh államfő szerint a visegrádi országok sikere, hogy "már senki sem kényszeríti ránk a migránsokat". A cseh politikus ismételten bírálta, hogy az Európai Unió a migránspolitikában nyomást gyakorolt a visegrádi országokra.
Zeman felszólalásában meghívta kollégáit Prágába. Csehország 2019 július...
2018-10-11 15:55:39
DK: az Orbán-rendszer megkezdte az állami felsőoktatás megszüntetését
... kormány a Corvinus-modellt kívánja bevezetni a felsőoktatás egészében.
Értékelése szerint ez a modell azt jelenti, hogy az ingyenes állami férőhelyeket a külföldieknek és a fideszes politikusok, oligarchák gyerekeinek nyújtott méregdrága fizetős helyek váltják fel a felsőoktatás egészében.
Hozzátette: a DK szerint ezzel ellentétes oktatáspolitikára van szükség, arra, hog...
2018-10-11 13:51:59
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... szívsebész elhunyt betege ügyében, és kérdésre válaszolva közölte azt is, hogy közérdekű adatigénylést nyújt be az esetről készült vizsgálati anyag nyilvánossága érdekében.
A szocialista politikus bírálta a kormányt az egészségügyi várólisták miatt, mert szerinte Rétvári Bencének, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkárának állításával ellentétben, soha ilyen hosszúak...
2018-10-11 13:32:18
Arab újságírónő zsidó színésszel kötött házassága borzolja a kedélyeket Izraelben
... örömmel fogadom, ha áttér a zsidó vallásra. Cahi IszlámLevit viszont hibáztatom, mert túl messzire ment a Faudával" - folytatta az ellentmondásos nézeteivel gyakran bírálatot kiváltó politikus a Faudára, a palesztin-izraeli konfliktust bemutató, népszerű tévésorozatra utalva.
"Testvérem, lábalj ki belőle! Lucy, ne vedd személyes bántásnak, de tudd, hogy Cahi a testvérem, és ...
2018-10-11 13:12:09
Tarlós: nagy mértékben nőnek a főváros kompetenciái a kormányfővel aláírandó megállapodással
... kapcsolatban, hogy nehéz lett volna azt mondani, hogy nem vállalja a jelöltséget - fejtette ki.
Az ellenzéki reakciókról szólva közölte, hogy némi zűrzavart érzékelt. Az ügyben megszólalt politikusok valójában nem tudják, hogy mi van az említett széleskörű megállapodásban, amely nem csak a főpolgármester közvetlen választásáról és a budapesti fejlesztési tanácsról szól.
...
2018-10-11 13:02:05
Fidesz: Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni
... hinnénk, hogy Brüsszel már nem tud előállni egy újabb őrültséggel, akkor mindig bebizonyosodik, hogy de igen, ilyen értelemben a fantáziájuk kimeríthetetlen" - fogalmazott a kormánypárti politikus.
Szerinte ez egy agyrém, és csak arról szól, hogyan tudnának minél több bevándorlót minél gyorsabban behozni az EU-ba.
Idézte a brüsszeli migrációs biztost, Dimitrisz Avramopul...
2018-10-11 12:41:56
Nem akar időközi választást Hódmezővásárhelyen a Fidesz
...
A politikus sajtótájékoztatóján felidézte, már májusban fölvetődött az időközi választás ötlete.
Akkor Márki-Zay Péter azt mondta, dolgozni szeretne a városért - mondta Hegedűs Zoltán, aki úgy fogalmazott: az elmúlt hét hónapban azonban azt tapasztalták, a polgármester nem a városért dolgozik, hanem saját országos politikai karrierjét építi.
A polgármester képviselő...
2018-10-11 12:31:48
Az LMP növelné a pszichiátriai dolgozók támogatását
... információik szerint van olyan megye, ahol egyáltalán nincs gyermekpszichiáter.
A szakápolók máig nem kapnak veszélyességi pótlékot, holott azt a Fidesz három éve megígérte - mutatott rá a politikus.Szerinte az államnak a gyermekpszichiáterek továbbképzéséhez is támogatást kellene nyújtania.
A tapasztalt szakorvosok bérének jelentős növelését is szorgalmazta a képvisel...
2018-10-11 12:22:15
1 2 3 ..........3209 3210 ......4814 4815 .....6418 6419 6420 
Címkék: Szilágyi Dániel, Balassi Bálint Művelődési Ház, Nixon Kínában, Tisztelt Hallgatóság, Európai Unió, Rétvári Bencének, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Cahi IszlámLevit, Dimitrisz Avramopul, Akkor Márki-Zay Péter, Hegedűs Zoltán, állami felsőoktatás, kedélyeket Izraelben, főváros kompetenciái, kormányfővel aláírandó, migránsok szervezett, pszichiátriai dolgozók, ünnepi beszéd, történelmi eseményeket, opera címe, politikus mikor, 70-es évek, cseh államfő, visegrádi országok, cseh politikus, visegrádi országokra, felsőoktatás egészében, ingyenes állami, fideszes politikusok, esetről készült, szocialista politikus, egészségügyi várólisták, zsidó vallásra, ellentmondásos nézeteivel, palesztin-izraeli konfliktust, ellenzéki reakciókról, ügyben megszólalt, említett széleskörű, főpolgármester közvetlen, budapesti fejlesztési, újabb őrültséggel, fantáziájuk kimeríthetetlen, kormánypárti politikus, brüsszeli migrációs, időközi választás, városért dolgozik, polgármester képviselő, szakápolók máig,
© 2013 TVN.HU Kft.