Regisztráció  Belépés
Budaházy és Gaudi a másodfok után
... Ugyancsak Molotov-koktéllal támadtak meleg szórakozóhelyekre és egy jegyirodára, valamint vascsővel brutálisan összeverték a Hír Televízió műsorvezetőjét, Csintalan Sándor egykori szocialista politikust.

Budaházy György arra hívta fel a figyelmet a videóüzenetben, hogy nekik már a jog korrekt alkalmazása is elég lenne. Leszögezte: arra számít, hogy másodfokon hatályon ...
2018-04-19 20:26:13
Határtalan bűnözés
... szerző által kutatott kérdésre is, miszerint hogyan fog kapitulálni a német rendőrség a migrációs nyomás alatt, valamint milyen jövő várhat így Európára? Bayer Zsolt egy vezető török politikus véleményét idézte, miszerint húsz éven belül a muszlimok többségben lesznek a kontinensen.

Ha a nyugati országok vezetői, valamint a mainstream média továbbra is bűnsegédként ...
2018-04-16 22:45:28
Kezdeményezik a Fidesz kizárását az Európai Néppártból
... indítványa valószínűleg nem kap majd elegendő támogatást a pártcsaládon belül - számolt be a 24.hu az MTI híre alapján.
Domokos László, 2018. április 11. szerda, 13:37


A politikus erről az RTBF belga közszolgálati televíziónak adott szerdai interjújában számolt be - írta a portál.
Magyar nemzethalált vizionálnak külföldön

Egyre jobban aggódna...
2018-04-12 07:14:06
Nincs Cím
... miniszterelnök, a Fidesz elnöke a párt eredményváró központjában Budapesten, a Bálnában. A kormányfő köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek a Fidesz-KDNP sikerében. A kormánypárti politikusok egytől egyig a demokrácia sikerének, egyben a következő Országgyűlés erős legitimációjának nevezték az óriási választási részvételt.

- Sorsdöntő győzelmet ...
2018-04-09 22:00:42
Gigantikus választási csalás készül: disznóólba, lakhatatlan
... Pintér Sándor belügyminiszter a választások idejére mind az ukrán, mind a szerb határon lazább ellenőrzést rendelt el, és más vasárnapokon egyébként nem működő átkelőket nyittat meg. A politikus szerint az intézkedés célja egyértelműen az, hogy megkönnyítse a szavazást azoknak a kettős állampolgároknak, akik valójában nem élnek Magyarországon, csak egy fiktív bejelentett lakcímük ...
2018-04-05 20:21:37
Ők vannak felháborodva, ők vannak megsértődve és nekik habzi
... vereség nem opció. A sorozatos botrányok miatt ebben az esetben Orbán több szövetségese, de talán ő maga is hosszú időre börtönbe kerülhet. (Politico)

A ,,populista" politikus vezetése alatt az ország ,,gazdagabb, korruptabb és EU-szkeptikusabb" lett (...) a korrupció és a kliensrendszer miatti elégedetlenség mellett a migrációval kapcsolatos ...
2018-04-03 19:27:35
Harrach Péter: április 9-én elégtételt veszünk
... magyarok túlnyomó többségének az akaratát és szándékát - jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Harrach Péter, egy nem létező párt frakcióvezetője.

A KDNP-s politikus az interjúban elmondta: Magyarország jövője most a legfontosabb kérdés, a Fidesz és a KDNP épít, az ellenzék, a Soros-hálózat, ahogy naponta látjuk, rombol

"Ha véletlenül sike...
2018-04-02 10:20:14
Karácsony Gergely 10 fideszes hazugságot cáfolt
... nyolc évben, hogy az embereknek jobb legyen az élete.

“Két dolgot tudnak csak csinálni: fenyegetőzni és hazudozni" - fogalmazott Karácsony.

A politikus ezután tíz hazugságot cáfolt, melynek jó része (az utolsót leszámítva) személy szerint őt érinti. Íme a cáfolatok:

Karácsony nem akarja lebontani a határkerítést.
...
2018-03-31 23:55:21
Választás2018 - Fidesz: le kell állítani a jobbikos Lukács László György és családja cégét
...
Ujvári Imre (Fidesz-KDNP) szerint "a Jobbik már megint lebukott", hiszen hivatalos cégpapírok bizonyítják, hogy Lukács László György, a Jobbik egészségügyi szakpolitikusa orvosok és egészségügyi dolgozók külföldre közvetítésével foglalkozó cégben volt tulajdonos és ezen nyerészkedett.
Szólt arról, hogy 21 településvezető közösen fordult levélben Lukács László Györgyhöz, ...
2018-03-31 19:03:17
Választás 2018 - Karácsony: a kormány csak hazudozni és megfélemlíteni tud
...
A politikus budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy a Fidesz két dolgot tud csak csinálni; fenyegetni és hazudozni.
Elmondta, Orbán Viktor miniszterelnök nagypénteki interjújában bejelentette, listázzák a magyar állampolgárokat, és megerősítette azt, hogy aki nincs a kormánnyal, az a kormány ellen van.
Karácsony Gergely szerint mint Orbán Viktor legesély...
2018-03-31 14:01:49
1 2 3 ................588 589 ........882 883 ........1176 1177 1178 
Címkék: Európai Néppártból, Nincs Cím, Harrach Péter, Karácsony Gergely, Lukács László György, Ugyancsak Molotov-koktéllal, Csintalan Sándor, Budaházy György, Bayer Zsolt, Domokos László, Pintér Sándor, Ujvári Imre, Lukács László Györgyhöz, Orbán Viktor, másodfok után, jobbikos Lukács, kormány csak, német rendőrség, migrációs nyomás, vezető török, muszlimok többségben, nyugati országok, mainstream média, pártcsaládon belül, politikus erről, párt eredményváró, kormányfő köszönetet, kormánypárti politikusok, demokrácia sikerének, következő Országgyűlés, óriási választási, választások idejére, szerb határon, politikus szerint, intézkedés célja, szavazást azoknak, kettős állampolgároknak, fiktív bejelentett, sorozatos botrányok, esetben Orbán, ország &#8222, kliensrendszer miatti, migrációval kapcsolatos, interjúban elmondta, legfontosabb kérdés, embereknek jobb, politikus ezután, utolsót leszámítva, politikus budapesti, magyar állampolgárokat, állampolgároknak, legitimációjának, településvezető,
© 2013 TVN.HU Kft.