Belépés
Jánossomorjai beszédek 2016
Szilágyi Dániel ünnepi beszéde, 2016.10.23. Jánossomorja, Balassi Bálint Művelődési Ház

Nixon in China. Nixon Kínában. Ez egy opera címe. Nos, hogy egy politikus mikor, hol jár, annak olykor történelmi jelentősége van. Ezért születhet belőle például opera. - Valamikor a 70-es évek elején történt. De ez minket most kevésbé érdekel...
Tisztelt Hallgatóság! K...
2018-10-15 06:59:39
DK: az Orbán-rendszer megkezdte az állami felsőoktatás megszüntetését
... kormány a Corvinus-modellt kívánja bevezetni a felsőoktatás egészében.
Értékelése szerint ez a modell azt jelenti, hogy az ingyenes állami férőhelyeket a külföldieknek és a fideszes politikusok, oligarchák gyerekeinek nyújtott méregdrága fizetős helyek váltják fel a felsőoktatás egészében.
Hozzátette: a DK szerint ezzel ellentétes oktatáspolitikára van szükség, arra, hog...
2018-10-11 13:51:59
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... szívsebész elhunyt betege ügyében, és kérdésre válaszolva közölte azt is, hogy közérdekű adatigénylést nyújt be az esetről készült vizsgálati anyag nyilvánossága érdekében.
A szocialista politikus bírálta a kormányt az egészségügyi várólisták miatt, mert szerinte Rétvári Bencének, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkárának állításával ellentétben, soha ilyen hosszúak...
2018-10-11 13:32:18
Tarlós: nagy mértékben nőnek a főváros kompetenciái a kormányfővel aláírandó megállapodással
... kapcsolatban, hogy nehéz lett volna azt mondani, hogy nem vállalja a jelöltséget - fejtette ki.
Az ellenzéki reakciókról szólva közölte, hogy némi zűrzavart érzékelt. Az ügyben megszólalt politikusok valójában nem tudják, hogy mi van az említett széleskörű megállapodásban, amely nem csak a főpolgármester közvetlen választásáról és a budapesti fejlesztési tanácsról szól.
...
2018-10-11 13:02:05
Az LMP növelné a pszichiátriai dolgozók támogatását
... információik szerint van olyan megye, ahol egyáltalán nincs gyermekpszichiáter.
A szakápolók máig nem kapnak veszélyességi pótlékot, holott azt a Fidesz három éve megígérte - mutatott rá a politikus.Szerinte az államnak a gyermekpszichiáterek továbbképzéséhez is támogatást kellene nyújtania.
A tapasztalt szakorvosok bérének jelentős növelését is szorgalmazta a képvisel...
2018-10-11 12:22:15
Sargentini-jelentés - Bánki:A migránsok betelepítése hatalmas pénzügyi terhet jelentene
... létszám több százezres lenne. Ez azt jelentené, hogy mindez a magyar költségvetésre több ezer milliárd forintos terhet róna, a költségvetés összeomlana - összegzett.
A kormánypárti politikus kiemelte: Magyarország ezeket a terheket nem tudja és nem is akarja vállalni, a nemzeti szuverenitás része az, hogy a magyar adófizetők pénzének elköltéséről a magyar parlament dönt....
2018-10-11 12:21:48
Fidesz-KDNP: a szegediek többsége szerint távozniuk kell az elítélt városvezetőknek
... százaléka szerint nem vezethetik olyanok Szegedet, akiket hivatali munkájukkal összefüggésben börtönbüntetésre ítélt a bíróság.
A szegedi közgyűlés kereszténydemokrata frakcióját vezető politikus kifejtette, a Fidesz-KDNP-nek számít az emberek véleménye, ezért ismételten felszólítja Solymos László alpolgármestert, mondjon le, valamint Botka László polgármestert, hogy mentse f...
2018-10-11 11:31:45
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
... problémára. A Sargentini-jelentés viszont nem is erről szól, hanem a magyar emberek kormány által elkövetett jogfosztásáról, valamint a korrupcióról szól - fejtette ki.
Az MSZP-s politikus a bizottsághoz került közbeszerzés alóli mentesítésekről is említést tett. Azt mondta, irányított korrupciós eljárásról van szó.
Erre reflektálva Kósa Lajos azt mondta, Harangozó Tamás...
2018-10-10 15:41:37
Több mint 500 háziállatot pusztítottak el év eleje óta a medvék Kovászna megyében
... megyében mintegy 1200 medvét tartanak számon, ám a megye erdős területei 700-800 medve eltartására lennének elegendőek. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben megválasztott politikus kijelentette: ha nem történik megelőző beavatkozás a medveállomány szabályozására, a helyzet rosszabbodása várható. Az önkormányzati vezető nyomatékosította: vissza kell állítani az e...
2018-10-10 15:21:37
A székely, a magyar és a megyezászlót el kell távolítani egy székelyföldi tanácsteremből, a németet, izraelit é
... Hozzátette: a németek és zsidók romániai sorsának alakulása felbecsülhetetlen veszteség Románia számára, és erkölcsi kötelesség tisztelettel emlékezni az egykori kisebbségi társakra. A politikus az Egyesült Államok zászlaját a Románia legfontosabb stratégiai partnere iránti elismerés és bizalom jeleként adományozta.
Tamás Sándor az MTI kérdésére elmondta: kíváncsian várják a ...
2018-10-10 14:31:57
1 2 3 ................602 603 .........903 904 ........1203 1204 1205 
Címkék: Szilágyi Dániel, Balassi Bálint Művelődési Ház, Nixon Kínában, Tisztelt Hallgatóság, Rétvári Bencének, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Solymos László, Botka László, Kósa Lajos, Harangozó Tamás, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Egyesült Államok, Tamás Sándor, állami felsőoktatás, főváros kompetenciái, kormányfővel aláírandó, pszichiátriai dolgozók, migránsok betelepítése, szegediek többsége, elítélt városvezetőknek, medvék Kovászna, székelyföldi tanácsteremből, opera címe, politikus mikor, 70-es évek, felsőoktatás egészében, ingyenes állami, fideszes politikusok, esetről készült, szocialista politikus, egészségügyi várólisták, ellenzéki reakciókról, ügyben megszólalt, említett széleskörű, főpolgármester közvetlen, budapesti fejlesztési, szakápolók máig, tapasztalt szakorvosok, magyar költségvetésre, költségvetés összeomlana, kormánypárti politikus, nemzeti szuverenitás, magyar adófizetők, magyar parlament, szegedi közgyűlés, emberek véleménye, magyar emberek, korrupcióról szól,
© 2013 TVN.HU Kft.