Regisztráció  Belépés
Az utóbbi 27 év legfontosabb népszavazására készül Macedónia
... júniusában megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások, és a NATO is júniusban hívta meg tagjai közé Macedóniát.
Zoran Zaev balközép miniszterelnököt az utóbbi hetekben több európai politikus is támogatásáról biztosította, és a NATO-főtitkár is Szkopjéba látogatott, hogy voksolásra buzdítsa a macedónokat. A vezető politikusok támogatásából látszik, hogy az Európai Unió országa...
2018-09-25 08:01:42
Bukaresti német nagykövet: az egész román kormánynak el kellene határolódnia a németellenes gyalázkodástól
... anyaországaik között. Megemlítette: a német kisebbség megtisztelőnek érezte ezt a hídszerepet. "Éppen ezért teljesen megengedhetetlenek azok a gyalázkodó kijelentések, amelyeket magas rangú politikusok a német kisebbségre nézve tettek" - idézte a Mediafax a nagykövetet.
Cord Meier-Klodt hozzátette: "Hasznos lenne ha az egész kormány nyilvánosan elhatárolódna ezektől a gyaláz...
2018-09-24 19:44:10
Csáky Pál: a párkányi hulladékfeldolgozót ellenző petíció célja, hogy a közérdek győzzön
... intézményektől, hogy elérjék a szlovák kormánynál és a szlovák környezetvédelmi hivatalnál, hogy az Európai Bizottság véleményének nyilvánosságra hozataláig ne adják ki az építési engedélyt.
A politikus reményét fejezte ki, hogy az EP szakbizottsága, valamint az Európai Bizottság szekértői is "a térségben kialakult kulturális érték rombolását eredményező" terv megvalósulása e...
2018-09-24 18:03:58
Oroszországban a Vlagyimir megyei kormányzóválasztáson is ellenzéki jelölt győzött
... választási forduló során Orlova 37,46 százalékával szemben.
A távol-keleti Habarovszki területen, ahol szintén vasárnap tartották meg a második fordulót ugyancsak egy liberális demokrata politikus, Szergej Furgal győzte le a hivatalban lévő kormánypárti kormányzót, Vjacseszlav Sportot.
Szeptember 9-én Oroszország 22 régiójában tartottak vezetőválasztást, amelyek közül 1...
2018-09-24 16:34:19
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
...
Párbeszéd: tragikus a Hős utcai drogprobléma

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor (Párbeszéd), aki szerint "a rendőrség csak kullog a dílerek után", miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúl...
2018-09-24 16:34:09
Fidesz: a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak!
...
A politikus kifejtette: a testület hétfő délután a parlament bizottságai közül elsőként tárgyalja a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló fideszes határozati javaslatot.
Azt mondta: az Európai Parlament által csalással elfogadott Sargentini-jelentés egy színtiszta politikai támadás a bevándorlásellenes Magya...
2018-09-24 16:27:41
Lengyel szenátusi elnök: a legfelsőbb bíróság ügyében az Európai Bíróság remélhetőleg elutasítja Brüsszel panas
...
A lengyel politikus hétfői sajtóértekezletén újságírói kérdésre válaszolva kommentálta az EB aznapi döntését, mely szerint kötelezettségszegési eljárás keretében az uniós bíróság elé utalják a lengyel legfelsőbb bíróságra vonatkozó lengyel törvény egyes előírásait. Az EB mindenekelőtt a bírák nyugdíjkorhatárának csökkentését kifogásolja a lengyel jogszabályban.
Karczewsk...
2018-09-24 16:13:53
Az MSZP-Párbeszéd Kásler Miklós bizottsági meghallgatását kezdeményezi az egészségügy helyzete miatt
... államtitkárt.
Az egészségügyet érintő problémák közül kiemelte a sürgősségi ellátás helyzetét. Szerinte senki nem csodálkozna, ha napokon belül összeomlana ez az ellátás.
A szocialista politikus hivatkozott arra a közelmúltban nyilvánosságot látott statisztikára, miszerint tíz legrosszabb egészségügyi állapotú európai régió közül hét magyar. Erre nem lehet azt a magyaráz...
2018-09-24 16:13:44
Krónika 6. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... megerősítik az államot, hanem kifosztják, új báróknak képzelik magukat, miközben minden magyarnak szolgasorsot szánnak - fogalmazott.
Fel kell szabadítani az országot - mondta a jobbikos politikus, azt kérdezve: "hajlandóak önök visszaadni a magyarok szabadságát"?
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úgy reagált: a Jobbik elárulta az országot. Ha pedig bűncselekményről ...
2018-09-24 16:13:32
Krónika 5. rész (kérdések)
... kormány 12 ezer forintos támogatást ígért a gázzal vagy tűzifával fűtőknek. A tűzifajuttatás felét most visszaveszik, mert a fa kiszállítási díja néha eléri a hatezer forintot - bírált a politikus.
Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára azt felelte, hogy az ország gazdasági teljesítményének következtében az előző fűtési szezonban 12 ezer forintos támo...
2018-09-24 16:04:03
1 2 3 ...........2269 2270 ......3403 3404 .....4537 4538 4539 
Címkék: Csáky Pál, Európai Bíróság, MSZP-Párbeszéd Kásler Miklós, Zoran Zaev, Európai Unió, Cord Meier-Klodt, Európai Bizottság, Szergej Furgal, Vjacseszlav Sportot, Burány Sándor, Kontrát Károly, Európai Parlament, Semjén Zsolt, Pogácsás Tibor, egész román, németellenes gyalázkodástól, közérdek győzzön, bevándorláspárti brüsszeli, legfelsőbb bíróság, egészségügy helyzete, csatlakozási tárgyalások, utóbbi hetekben, vezető politikusok, német kisebbség, gyalázkodó kijelentések, német kisebbségre, egész kormány, szlovák kormánynál, szlovák környezetvédelmi, építési engedélyt, politikus reményét, térségben kialakult, távol-keleti Habarovszki, második fordulót, liberális demokrata, hivatalban lévő, rendőrség csak, dílerek után, szociális ellátórendszer, politikus kifejtette, testület hétfő, parlament bizottságai, országgal szembeni, színtiszta politikai, lengyel politikus, uniós bíróság, lengyel legfelsőbb, lengyel jogszabályban, egészségügyet érintő, sürgősségi ellátás, szocialista politikus, közelmúltban nyilvánosságot,
© 2013 TVN.HU Kft.