Belépés
Csokoládés őzgerinc
... mazsola, 10 dkg vágott dió, 1 csomag ostyalap

Az őzgerinc formát folpackkal kibéleljük.
Az ostyalapokat összetödeljük, félretesszük.
A kettő egész tojást a 20 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 25 dkg olvasztott margarint és két csomag csokoládés pudingot. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
A tűzről levéve hozzáadunk 1...
2007-01-18 11:20:46
Farsangi fánk
... első oldalukat lefedve kb. 3-4 percig, majd megfordítjuk őket, és fedő nélkül további 1-2 percig sütjük. Sütőrácsra szedjük, lecsepegtetjük az o...
2007-01-16 13:43:05
Farsangi fánk
... fánkokat óvatosan forgatva a kezünkben, ujjunkkal egyik oldalukon középig benyomjuk, majd ezzel lefe...
2007-01-16 13:40:01
Rumos diótorta csokiszósszal
... diót aranysárgára pirítjuk, és durvára vágjuk; a kandírozott narancshéjat finomra aprítjuk.
3. A zselatint egészen kevés hideg vízbe áztatjuk puhulni; a tejszínt a vaníliával és a porcukorral kemény habbá verjük; majd beleforgatjuk a diót, a mandulát, a kandírozott narancshéjat és a krokantot. A zselatint jól kinyomkodjuk, majd a maradék rumot felmelegítjük, feloldjuk benne a...
2007-01-13 01:33:33
Szilvás gombóc
... főzzük.
Közben a maradék vajon megpirítjuk a...
2007-01-09 17:25:54
Részeges ananász
... vagy keksz.

Levétől lecsurgatjuk az ananászt, ha a szeletek egyben vannak,
feldaraboljuk, és üvegtálacskákba, vagy talpas poharakba osztjuk.
A tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, felengedjük az ananász levével,
és gőz fölött sűrű krémmé főzzük. A gőzről levéve hozzáadjuk a rumot és a vajat.
A krémet addig kavarjuk, amíg teljesen simává, ...
2007-01-03 18:03:29
Szerencsesüti
... (amire már ráírtuk az üzenetet) belenyomjuk a nyers tésztahalmokba.

Forró sü...
2006-12-31 17:26:31
Diós torta
... sütőben lassan megsütjük.
A krémhez a tejet, lisztet, vaníliás cukrot és tojássárgáját jól elkeverjük, és gőz fölött sűrűre főzzük. Hűlni hagyjuk, időnként megkeverjük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a kihűlt péphez. Ezzel is jól elkeverjük, majd a keményre felvert tojáshabot belekeverjük.
A kihűlt tortát ketté vágjuk, megtöltjük. A tetejét is megk...
2006-12-31 00:43:41
Karácsonyi mézes
... liszttel jól kikeverjük. Kb. fél centi vastagra nyújtjuk, és különböző formákkal kiszaggatjuk. Kizsírozott, kilisztezett ...
2006-12-31 00:38:18
Töltött narancs
... találkozásánál. A kiemelt narancshúst gondosan megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük. A nagyobb darabokat félretesszük a díszítéshez.
2. A narancsbél többi részét kockákra vágjuk, porcukorral meghintjük, és meglocsoljuk illatos likőrrel. Hűtőben letakarva lehűtjük.
3. A narancs héját farkasfogszerűen körbevágjuk.
4. Tálaláskor a díszes héjakra elosztjuk a narancssal...
2006-12-29 00:52:54
1 2 3 .................853 854 .........1279 1280 .........1694 1695 1696 1705 1706 1707 
Címkék: őzgerinc formát, ostyalapokat összetödeljük, kettő egész, tűzről levéve, kandírozott narancshéjat, zselatint egészen, porcukorral kemény, maradék rumot, maradék vajon, szeletek egyben, porcukorral habosra, ananász levével, gőzről levéve, krémet addig, nyers tésztahalmokba, kihűlt péphez, keményre felvert, kihűlt tortát, kiemelt narancshúst, nagyobb darabokat, narancsbél többi, narancs héját, díszes héjakra, farkasfogszerűen, üvegtálacskákba, tésztahalmokba, találkozásánál, lecsepegtetjük, tojássárgáját, összetödeljük, feldaraboljuk, felmelegítjük, szerencsesüti, beleforgatjuk, csokiszósszal, megtisztítjuk, félretesszük, megfordítjuk, aranysárgára, meglocsoljuk, kilisztezett, kiszaggatjuk, belekeverjük, kinyomkodjuk, narancshéjat, ostyalapokat, lecsurgatjuk, kandírozott, felengedjük, porcukorral, belenyomjuk, gerezdjeire, díszítéshez, megkeverjük, narancshúst, megpirítjuk, kizsírozott, körbevágjuk, narancsbél, tálaláskor, vaníliával, hozzáadjuk, csokoládés, hozzáadunk, megtöltjük, sütőrácsra, kikeverjük, tojáshabot, karácsonyi,
© 2013 TVN.HU Kft.