Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... a megoldás, ahogyan ezt gyógyulások igazolják.

Gyuri bácsi szerint a betegségek egyik oka a rossz étkezés. Amellett, hogy nem rágjuk meg rendesen az ételt, ami emésztési problémákhoz vezethet, az ember szájában több baktérium található, mint a végbelében. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el.

Megelőzhető a cukorbetegség is?
Hir...
2018-03-06 20:52:57
Tallóztam
... helyét. A végeredmény kálcium veszteség lesz, ami komoly problémát okozhat a csontok egészségében.
A kutatók szerint az alufólia használata tüdő-fibrózishoz és más légzőszervi problémákhoz is kapcsolódhat az alumínium részecskék belégzése miatt.
Ha grillezéshez használjuk az alufóliát, ugyanilyen hatások következnek be.
Bár azt régóta tudjuk, hogy az alumínium konze...
2018-03-02 20:45:30
Az alufóliáról....
... kálcium helyét. A végeredmény kálciumveszteség lesz, ami komoly problémát okozhat a csontok egészségében.
A kutatók szerint az alufólia használata tüdőfibrózishoz és más légzőszervi problémákhoz is kapcsolódhat az alumínium részecskék belégzése miatt.
Ha grillezéshez használjuk az alufóliát, ugyanilyen hatások következnek be.
Bár azt régóta tudjuk, hogy az alumínium...
2018-02-28 18:12:28
Most érkezett! Búcsút mondhatunk az óraátállításnak!!!!
... (és a közlekedésre, az energiamegtakarításra) nézve ez negatívan hat. Az órák előre-vissza állítása rövid távú alvászavarokat okoz, csökkenti a munkaképességet és komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Óraátállítás: nem hatékony és még utáljuk is Január végén Finnország (és ezzel együtt 70 ezer finn állampolgár) azt kezdeményezte, jövőben tekintsen el az évi kétszeri óraá...
2018-02-14 07:27:39
A B vitaminokról
... kimerültséggel és sápadtsággal jár. Hiánya sajnos az idegrendszer is károsítja, pontosabban az idegsejtek "szigeteléséért" felelős myelinhüvel...
2018-02-06 08:17:39
Az EU aggasztónak nevezte az Amnesty International törökországi elnökének újbóli letartóztatását
... népegészségügyi probléma, amely a környezetben és a lakosokban pusztítást okozva fenyegeti a társadalmi életet. Minden öss...
2018-02-02 15:34:08
A szíriai hadművelet ellenzése miatt korábban előállított orvosok támogatóit állították elő Törökországban
... népegészségügyi probléma, amely a környezetben és a lakosokban pusztítást okozva fenyegeti a társadalmi életet. Minden összecsapást és háborút emberi dráma kísér, helyrehozhatatlan problémákhoz vezet fizikai, lelki, társadalmi és környezet-egészségügyi szempontból. Nemet a háborúra, azonnali békét!" - hangoztatták.
A kedden őrizetbe vettek ellen "a török nemzet, a köztársaság...
2018-02-02 14:53:07
Phenjani orosz nagykövet: Észak-Korea hadüzenetként értelmezné az olajembargót
... millió lakosú ország számára csak egy csepp, amelyet nem szabad tovább csökkenteni" - mondta, rámutatva, hogy az országban már most is komoly, egyebek között humanitárius természetű problémákhoz vezető üzemanyaghiány van.
Hangsúlyozta, hogy az olajszállítás teljes leállítása egyet jelentene a blokáddal, amit Phenjan, ahogy azt többször is közölte, hadüzenetként értelmezne, an...
2018-01-31 17:13:17
Orvosokat vettek őrizetbe Törökországban a szíriai hadművelet ellenzése miatt
... népegészségügyi probléma, amely a környezetben és a lakosokban pusztítást okozva fenyegeti a társadalmi életet. Minden összecsapást és háborút emberi dráma kísér, helyrehozhatatlan problémákhoz vezet fizikai, lelki, társadalmi és környezet-egészségügyi szempontból. Nemet a háborúra, azonnali békét!" - fogalmaztak.
Az őrizetbe vettek ellen "a török nemzet, a köztársaság, a par...
2018-01-30 09:11:27
K-vitamin szerepe cukorbetegségben
... esetekben a K-vitamin hiány akár a páciens halálához is vezethet.

Bajt okoz viszont a K-vitamin túladagolás is - vér besűrűsödik, és ez stroke-hoz vagy érrendszeri problémákhoz vezet. Szükségünk van tehát a K-vitaminra, de válasszuk az arany középutat a fogyasztása tekintetében!
Tinédzsereknek és felnőtteknek naponta 75-120 mikrogramm a javasolt K-vitamin ...
2018-01-28 12:09:14
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Amnesty International, szíriai hadművelet, betegségek egyik, rossz étkezés, ember szájában, ember rendesen, végeredmény kálcium, csontok egészségében, kutatók szerint, alufólia használata, alumínium részecskék, alumínium konze, végeredmény kálciumveszteség, órák előre-vissza, lakosokban pusztítást, társadalmi életet, kedden őrizetbe, török nemzet, olajszállítás teljes, őrizetbe vettek, páciens halálához, arany középutat, fogyasztása tekintetében, javasolt K-vitamin, cukorbetegségben, kálciumveszteség, letartóztatását, munkaképességet, tüdőfibrózishoz, óraátállításnak, népegészségügyi, tinédzsereknek, törökországban, üzemanyaghiány, szigeteléséért, alvászavarokat, kimerültséggel, international, kezdeményezte, hadüzenetként, olajszállítás, cukorbetegség, hangsúlyozta, problémákhoz, egészségügyi, összecsapást, egészségében, környezetben, törökországi, olajembargót, grillezéshez, vitaminokról, humanitárius, hangoztatták, kapcsolódhat, óraátállítás, felnőtteknek, tekintetében, közlekedésre, idegrendszer, sápadtsággal,
© 2013 TVN.HU Kft.