Belépés
ITM: az idén már 40 ezren mentek át a közfoglalkoztatásból a versenyszférába
... államtitkára szerint a statisztikák szerint a munkaerőpiac jelentősen javult a bevezetett intézkedések hatására, már a munkaerőhiánnyal kell szembenézni. Az uniós pályázatoknál is ezzel a problémával találkoznak, a munkaerő kiáramlása komoly nehézség - mondta.
Szorgalmazta egyúttal a felnőttképzés egyszerűsítését, ezért többek között az OKJ-képzések számának csökkentését 760-...
2018-10-01 13:42:31
A teljes ellátást az OEP finanszírozza!
... Családi Centrum, illetve a kórház osztályai term...
2018-09-28 19:58:58
José Mourinho lába alatt rezeg a léc
Kiderült, mennyibe fájna a Unitednek Mourinho kirúgása
Amennyiben úgy döntene a Manchester United, hogy megköszöni a menedzser, José Mourinho munkáját, akkor rögtön egy komoly problémával kellene szembesülnie, nevezetesen a portugál végkielégítésével, amely érthetően elgondolkodtatja a Vörös Ördögök vezetőségét, hogy érdemes-e eltávolítani posztjáról a trénert.
Nehéz napo...
2018-09-28 16:49:42
Téli vadgyérítést kezdeményez a Balatoni Szövetség
... vadbefogás és vadkilövés szabályozását, gyakorlatát életszerűbbé tenni. Ha a vadászati helyzet nem változik, jövőre a vaddisznók száma duplázódik - áll a levélben, amelynek aláírói a problémával régóta foglalkozó BSZ hathatósabb közbenjárását kérték.
Balassa Balázs arról is beszámolt, hogy a térség polgármestereiből álló elnökség tagjai saját tapasztalataikkal is megerősített...
2018-09-26 10:44:46
A cukorbetegség és az alvászavar
... pihenést.
- dysaniának hívjuk azt az állapotot, amikor képtelenek vagyunk felkelni reggel az ágyból? Ez a helyzet bizonyára mindenkivel előfordult már az élete során, azonban az ezzel a problémával küzdők helyzete leginkább a krónikus fáradság szindrómájához hasonlít.
- a hold állapota jelentősen befolyásolja az alvást? Újhold ideje alatt javulást tapasztalhatunk, teliho...
2018-09-25 20:16:44
Székely János arra is felhívta a diákok figyelmét
Székely János arra is felhívta a diákok figyelmét, hogy a pedagógusban is meg kell látni az embert, akik lehetnek betegek, lehet rossz napjuk, és szintén küzdhetnek számtalan problémával.

...
2018-09-24 09:07:13
Horst Seehofer: az AfD szembehelyezkedik a német állammal
... csinálunk semmit".
Dolgozni kell, mert a hatékony munka "elképesztően nagy lakossági bizalmat teremt, hiszen (az emberek) azt mondják, hogy ez igen, ez az Európa foglalkozik a problémával és cselekvőképes" - mondta Horst Seehofer.
"Nagyon-nagyon nyomatékosan javaslom, hogy kezdjünk hozzá" - emelte ki a német belügyminiszter. Hozzátette: jó lenne, ha a jövő tavaszi európ...
2018-09-14 13:41:38
Aszalt szilva...
... olyan állapot, amikor a csontsejtek növekedése leáll és a regeneráció nem következik be. Az aszalt szilva rendszeres fogyasztása azonban egy lehetőséget biztosít azok számára, akik ezen problémával kénytelenek szembenézni. De nemcsak az idősebb hölgyek, hanem bárki javíthatja a csontjai egészségét ezzel a természetes megoldással.

A nők csontjainak sűrűsége átlagosan 3-5...
2018-09-02 14:46:44
Tanévkezdés - MSZP: nem kínál jövőképet az oktatási rendszer
... tornafelszerelést, a különórákat és az osztálypénzt is - fejtette ki.
Bangóné Borbély Ildikó szólt arról is, hogy az iskolákból 3 ezer, az óvodákból 500 pedagógus hiányzik, és a problémával - szerinte - a kormány nem foglalkozik. Emellett az iskolakezdés előtt derült ki, hogy a gyermekek több mint 40 százaléka a létminimum alatt él - hívta fel a figyelmet.
Kifejtette tov...
2018-09-02 13:49:56
LMP: morális kötelezettség az állambiztonsági múlt feltárása
... hatalomtechnikai eszközként használták, a cél azonban az lenne, hogy érdemi viták folyjanak az egyébként óriási krízisről. Hozzátette: egyelőre az európai politikai elit sem akart szembenézni a problémával.
Kifejtette: ökopolitikai alapról kezelnék a kérdést, fókuszba helyezve a klímaváltozás, a vízhiány, a mezőgazdasági termelés beszűkülésének vagy a geopolitikai érdekek ál...
2018-08-23 16:12:49
1 2 3 ..........................163 164 .............245 246 .............325 326 327 
Címkék: José Mourinho, Balatoni Szövetség, Székely János, Horst Seehofer, Családi Centrum, Unitednek Mourinho, Manchester United, Vörös Ördögök, Balassa Balázs, Bangóné Borbély Ildikó, teljes ellátást, diákok figyelmét, német állammal, oktatási rendszer, állambiztonsági múlt, statisztikák szerint, munkaerőpiac jelentősen, bevezetett intézkedések, munkaerőhiánnyal kell, uniós pályázatoknál, problémával találkoznak, munkaerő kiáramlása, felnőttképzés egyszerűsítését, kórház osztályai, komoly problémával, portugál végkielégítésével, vadászati helyzet, vaddisznók száma, problémával régóta, térség polgármestereiből, helyzet bizonyára, élete során, problémával küzdők, krónikus fáradság, hold állapota, hatékony munka, német belügyminiszter, jövő tavaszi, csontsejtek növekedése, aszalt szilva, lehetőséget biztosít, idősebb hölgyek, csontjai egészségét, természetes megoldással, iskolakezdés előtt, gyermekek több, létminimum alatt, egyébként óriási, európai politikai, mezőgazdasági termelés, geopolitikai érdekek,
© 2013 TVN.HU Kft.