Belépés
Együttműködik az MFB és az Eximbank a kkv-szektor fejlesztése érdekében
... terjeszkedésének elősegítésére.
A munkacsoport tevékenysége kiterjed a védelmi ipar fejlesztését érintő finanszírozási kérdésekre, elsősorban a Zrínyi 2026 honvédelmi-haderőfejlesztési program kapcsán.
Az MFB és az Eximbank egyezteti azt is, milyen eszközeik vannak a nemzetközi szintű gazdasági együttműködés elősegítésére, illetve más kelet-közép-európai országok helyi f...
2018-10-11 16:30:18
Az újpesti szakrendelő is nyert felújítási forrást az Egészséges Budapest Programból
...
Rétvári Bence ismertette: az EBP-n keretében a kórházak mellett 32 szakrendelő újul meg Pest megyében és a fővárosban a következő években, 58 milliárd forint értékben. A programra, amely teljes egészében kormányzati forrásból valósul meg, több mint 700 milliárd forint jut.
A fejlesztések célja - folytatta -, hogy korszerű, és a lakossághoz minél közelebbi ellátások legye...
2018-10-11 14:13:07
Korlátozhatják a régebbi dízelüzemű járművek használatát Berlinben
... autót vásárolhatnak. Az Euro 5-ös osztályba tartozó kocsik tulajdonosai az átalakítást is választhatják, ha a jármű alkalmas az úgynevezett SCR-rendszerű katalizátor beépítésére.
A program egyelőre a leginkább szennyezett levegőjű 14 településre és környékére vonatkozik, Berlin nincs közöttük.
A német kormány a dízel-légszennyezés mérséklésére a napokban bemutatott intéz...
2018-10-09 17:01:56
Államtitkár: a migráció a legfontosabb biztonságpolitikai kihívás Európában
... p...
2018-10-08 20:31:10
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára rosszindulatú feltételezésnek, minden valóságalapot nélkülöző vádaskodásnak nevezte a felvetést, hangsúlyozva, sosem volt még a földprogramhoz hasonló mértékben a gazdákat, a vidéket támogató megoldás.
A program szorosan hozzájárult ahhoz a kormányzati célhoz is, hogy a családi kis- és középbirtokok aránya jelentősen növeke...
2018-10-08 14:52:06
Palkovics: a Corvinuson indult folyamatot az egész felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni
... eredményesen tudjon gazdálkodni és meg tudja valósítani azt a küldetést, amire hivatott - jelentette ki.
Az államtitkár beszélt arról is, hogy átdolgozzák, frissítik a kollégiumfejlesztési programot, vannak teendők a tanulmányi ösztöndíj és a felsőoktatási bérek tekintetében. Szeretnék, ha utóbbiak közelednének a nemzetközi egyetemi felsőoktatás szintjéhez.
Betlehem Józs...
2018-10-06 15:40:57
Több mint 10 százalékkal csökkent a lakosság Németország keleti tartományaiban az újraegyesítés óta
... törvényhozás tartományi kormányokat összefogó kamarája, a Bundesrat soros elnöki tisztségét betöltő tartomány, az idén Berlin szervezi.
A fővárosban már hétfőn elkezdődött az ünnepi program, amelynek legfőbb eleme egy nagyszabású szabadtéri fesztivál. Ezt Berlin kormányzati negyedében, a Brandenburgi kapu, a szövetségi parlament (Bundestag) épülete és a kancellári hivatal tér...
2018-10-01 20:44:37
Benkő Tibor: 1848. szeptember 29-én a győzelem a lelkekben született meg
... katonák mögé, segítsenek az új, korszerű és erős magyar honvédség megteremtésében - kérte Benkő Tibor.
Az ünnepség végén a jelenlévők megkoszorúzták az emlékparkban álló obeliszket. A programok azonban nem értek véget ezzel, hiszen kora délután zenés történelmi játékkal emlékeznek a pákozdi csata 170. évfordulójára az 1848-as ütközet helyszínén és időpontjában.
Az újonna...
2018-09-29 12:31:44
Palkovics: Magyarország sikeres lehet az innovációs technológiák alkalmazásában
... tulajdonú cégek szerepe nőjön a hazai termelés során a hozzáadott érték előállításában - tette hozzá.
Palkovics László emlékeztetett: a közelmúltban indult el a digitális jólét hitelprogram, ennek révén a kis- és középvállalkozások digitális fejlesztésre kamatmentes hitelt igényelhetnek az MFB-től.
A miniszter kiemelte, hogy a digitális jólét program kedvezményes hitele...
2018-09-28 15:33:36
ITM: 7 milliárd forintból valósul meg a földmegfigyelési információs rendszer
...
A főosztályvezető kiemelte, hogy Magyarország az uniós tagsága révén résztulajdonosa annak a világszínvonalú műholdcsaládnak, amelyet a Copernicus programban fejleszt Európa. A program elérhetővé teszi a földmegfigyelési nyers adatokat, amelyek feldolgozása már az országok feladta. Ezt szolgálja a fir-projekt is - tette hozzá.
Rámutatott, hogy a földmegfigyelési adatok ...
2018-09-26 13:17:50
1 2 3 ............................180 181 ..............271 272 ..............360 361 362 
Címkék: Egészséges Budapest Programból, Benkő Tibor, Rétvári Bence, Betlehem Józs, Palkovics László, kkv-szektor fejlesztése, újpesti szakrendelő, régebbi dízelüzemű, egész felsőoktatásra, lakosság Németország, lelkekben született, innovációs technológiák, földmegfigyelési információs, munkacsoport tevékenysége, védelmi ipar, nemzetközi szintű, kórházak mellett, következő években, fejlesztések célja, lakossághoz minél, jármű alkalmas, úgynevezett SCR-rendszerű, program egyelőre, leginkább szennyezett, német kormány, napokban bemutatott, földprogramhoz hasonló, vidéket támogató, program szorosan, kormányzati célhoz, családi kis-, államtitkár beszélt, tanulmányi ösztöndíj, felsőoktatási bérek, nemzetközi egyetemi, idén Berlin, ünnepi program, nagyszabású szabadtéri, szövetségi parlament, kancellári hivatal, ünnepség végén, jelenlévők megkoszorúzták, emlékparkban álló, programok azonban, pákozdi csata, 1848-as ütközet, hazai termelés, hozzáadott érték, közelmúltban indult, digitális jólét, miniszter kiemelte,
© 2013 TVN.HU Kft.