Regisztráció  Belépés
Porosenko: példátlan cinizmus az ukrán újságíró moszkvai elítélése kémkedésért
... hírszerzője, és olyan, államtitoknak minősített információkat gyűjtött az orosz hadseregről, amelyek külföldre jutása kárt okozhatott volna Oroszország védelmi képességében.
Kijev provokációnak nevezte az újságíró őrizetbe vételét, a vádat pedig koholtnak. Az ukrán katonai hírszerzés határozottan cáfolta, hogy Szuscsenko neki dolgozna. Az újságíró mindvégig ártatlannak vallot...
2018-06-04 18:20:14
Szakértő: újra kell gondolni Európa iszlámhoz fűződő viszonyát
... élethelyzeteket szabályozó rendszerről kéne beszélni - érvelt.
A belgiumi támadást példaként hozva elmondta: radikális iszlamista nem engedi, hogy egy nő igazoltassa, a belga férfi provokációnak vette a rendőri intézkedést. Az esetből jól látszik, hogy a belga rendőrök nem készültek fel egy lehetséges támadó igazoltatására - tette hozzá.
A szakértő arra is kitért, hogy s...
2018-05-30 10:21:30
Katalán válság - Lapértesülés: a spanyol kormány megakadályozná a bejelentett új katalán kormány megalakulását
... függetlenségi népszavazás megrendezése a katalán függetlenségi nyilatkozat elfogadása miatt.
A spanyol kormány szombat este kiadott közleményében az új katalán vezető döntését "provokációnak" nevezte, és megállapította, hogy ezek szerint szándéka a párbeszédre "nem volt őszinte".
Az új katalán kormány addig nem alakulhat meg, amíg a kinevezéséről szóló rendelet nem lép h...
2018-05-20 15:01:55
Koreai-félsziget - Washington változatlanul készül a szingapúri csúcstalálkozóra
... hírügynöksége a múlt pénteken kezdődött Max Thunder fedőnevű manővert egy Észak-Korea ellen tervezett invázió főpróbájának, egyben pedig a Korea-közi kapcsolatok enyhülése elle...
2018-05-16 07:27:35
Választás 2018 - Bölöni: ha a többség Fidesz-párti, annak megvan az előélete, magyarázata
... válik aljassá az egész". Bölöni szerint a nagyon ritka konkrét válaszok egyike - a maga vitatottságával együtt - a magyar megoldás, a kerítésépítés volt. Kijelentette: ezt pozitív provokációnak tartja, mert arra kényszeríti Európát, hogy foglalkozzon a helyzettel.
A 101-szeres román válogatott játékos kijelentette: értelmetlen összehasonlítani az 1986-os futballt - amikor a ...
2018-03-31 14:21:59
Orosz diplomata: Putyin újraválasztása az amerikai elszigetelési kísérletek ellen hathat
... szövetségeseivel együtt a Vegyifegyver-tilalmi Szervezetet (OPCW) kívánja felhasználni arra, hogy alátámassza az Oroszországgal szemben megfogalmazott vádjait.
Megismételte, hogy Moszkva provokációnak tartja a brit magatartást. Mint mondta, Csehország és Svédország tiltakozása az erre vonatkozó orosz állítás ellen nem jelenti azt, hogy ez a két ország - az Egyesült Államok é...
2018-03-20 19:36:38
végül várhatóan így is, úgy is eléri, amit akar.
... ÁSZ-t. Akkor tényleg nyugalom van.

De a rendszer lelkét nem a nyugalom mutatja meg, hanem hogy mit csinál azokkal, akik nem értenek egyet. És most már ott tartunk, hogy provokációnak tekintik azt is, ha emberek egyáltalán vitatkoznak közügyekről.

Mivel a rendszer sokkal erősebb, mint az ellenzéke, végül várhatóan így is, úgy is eléri, amit akar. De nem mindeg...
2018-03-20 17:17:11
A Miniszterelnökség provokációnak tartja és elítéli a magyar rendszámú autók megrongálását Beregszászon
...
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint sajnálatos, hogy miután a március 15-i ünnepi rendezvények incidensek nélkül zajlottak Kárpátalján, rögtön a nemzeti ünnepet követő napon újabb támadás éri a kárpátaljai magyar közösséget.
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár szerint ez az akció...
2018-03-16 15:22:11
Szkripal-ügy - Moszkva durva provokációnak minősítette May beszédét, és válaszlépéseket ígért
...
May egyebek között 23 orosz diplomata kiutasítását, a magas szintű kétoldalú diplomáciai érintkezés felfüggesztését, valamint az oroszországi labdarúgó-világbajnokságnak a brit királyi család és a kormány tagjai általi bojkottálását jelentette be amiatt, hogy Nagy-Britanniában megmérgezték Szergej Szkripal volt kettős ügynököt és lányát, ami mögött a brit miniszterelnök szeri...
2018-03-14 18:42:25
Osztrák államfő: Ausztria nem fogja elismerni az önkényesen elcsatolt Krímben tartandó orosz elnökválasztást
... tartott sajtóértekezleten Porosenko sürgette azt is, hogy sújtsák szankciókkal azokat, akik részt vesznek a Krímben tartandó orosz elnökválasztás szervezésében.
Az ukrán államfő provokációnak nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdai kampánycélú, a választást csak néhány nappal megelőző krími látogatását.
A Donyec-medencei fegyveres konfliktusról szólva az osztrák e...
2018-03-14 15:22:05
1 2 3 ........31 32 ....46 47 ....61 62 63 
Címkék: Vegyifegyver-tilalmi Szervezetet, Egyesült Államok, Semjén Zsolt, Potápi Árpád János, Szergej Szkripal, Vlagyimir Putyin, ukrán újságíró, spanyol kormány, szingapúri csúcstalálkozóra, többség Fidesz-párti, amerikai elszigetelési, magyar rendszámú, önkényesen elcsatolt, orosz hadseregről, újságíró őrizetbe, vádat pedig, ukrán katonai, újságíró mindvégig, belgiumi támadást, belga férfi, rendőri intézkedést, belga rendőrök, lehetséges támadó, szakértő arra, katalán függetlenségi, kinevezéséről szóló, múlt pénteken, nagyon ritka, maga vitatottságával, magyar megoldás, kerítésépítés volt, 101-szeres román, 1986-os futballt, brit magatartást, erre vonatkozó, rendszer lelkét, nyugalom mutatja, rendszer sokkal, március 15-i, nemzeti ünnepet, kárpátaljai magyar, magas szintű, brit királyi, kormány tagjai, brit miniszterelnök, ukrán államfő, választást csak, összehasonlítani, csúcstalálkozóra, szövetségeseivel, válaszlépéseket, elnökválasztást, felfüggesztését, vitatottságával, élethelyzeteket, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.