Belépés
Epertorta
... kávéskanál epres pudingpor
4 evőkanál kristálycukor
1/2 kg eper
3 tojásfehérje
2 dl tejszín, a díszítéshez
porcukor

Elkészítés:

A pudingport, a narancslevet, a vizet és a kristálycukrot felforraljuk, és kb. 3 percig, folyton kevergetve forraljuk. A kihűlt pépbe belekeverjük a megtisztított, megmosott és jól lecsurgatott epret é...
2008-01-15 21:12:07
Őszibarackos kocka
... elkevert lisztet.Sütőpapírral kibélelt tepsiben, 180 fokon előmelegített sütőben megsütöm.Hagyjuk kihűlni, majd a piskótát vízszintesen félbevágjuk.

2.A krémhez a vaníliás pudingport kikeverjük, a kompótlével, majd az apróra vágott őszibarackdarabokat is hozzáadom és a kétharmadát az alsó tésztalapra kenem.

3.A krémre ráhelyezem a másik tészatalapot és forró ...
2008-01-07 16:46:29
Krém zserbó
... porcukor,
1 tojás,
4 evőkanál tej,
2 evőkanál méz,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
3 dkg margarin

Töltelék:

1 csomag vanília vagy gríz pudingport,
4 evőkanál grízt,
20 dkg porcukrot,
1 csomag vaníliás cukrot
néhány evőkanál tejjel csomómentesre keverjük.
Az 1 liter tej maradék részét felforraljuk, a p...
2008-01-02 19:56:19
Citromos szelet
... tojásfehérjét felverjük 15 dkg cukorral, hozzáadjuk a tojások sárgáját, 5 dkg lisztet, 10 dkg darált diót, 1 kávéskanál szódaport. Úgy sütjük mint a piskótát.

Krém:
A pudingport 4 dl tejben megfőzzük. 20 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk, belekeverjük a citrom reszelt héját és a levét. Ha a puding kihűlt, összekeverjük a margarinnal. Megtölt...
2008-01-02 19:27:43
Puncs torta
... cukorral a kávéval és a kakaóporral, majd összemelegitjük a mikróba. Belekeverjük a vajat, mazsolát, diót, meggyet és a kivájt piskóta belsőt. Visszatöltjük a tortába, rárakjuk a tete...
2008-01-02 19:18:50
Hamis tiramisu
... megszívják magukat a folyadékkal. A 4 dl tejben elkeverünk 0,5 dl kávét és 0,5 konyakot, ezzel a keverékkel, cukor hozzáadásával a pudingporból vanília-pudingot főzünk. (Elkeverjük a pudingport és a cukrot kevés tejjel csomómentesen, majd beletesszük a kávéból, konyakból és tejből álló felforralt keverékbe. Kb. 5 percig főzzük, amíg sűrű állagú nem lesz a massza.)

Ha a ...
2007-12-27 21:51:13
Egyszerű karamelltorta
... másik kiolajozott tányérra terítjük. Most 15 dkg cukrot megpirítunk, a maradék 2 dl tejjel felengedjük, és kevergetve addig forraljuk, amíg a karamell fel nem oldódott, majd kihűtjük. A pudingport először a karamelles tejjel simára keverjük, 3-4 percig állni hagyjuk, majd a margarinnal habosra keverjük. Jól behűtjük, hogy megkeményedjen, majd a diós karamellt összetörve hozzáadjuk...
2007-12-27 15:09:48
Vaníliás keksztekercs
... kekszet a porcukorral,kakaóval,tejjel jól összedolgozom,majd porcukros deszkán téglalap alakura nyújtom.
1 liter tejet felteszek főni,beleteszem a 3 ek. cukrot,és a 2 csomag vanília pudingport. Sűrűre főzöm. A vanília pudingot rákenem a téglalap alakura nyújtott masszára,feltekerem jó szorosan fólia segítségével,kókuszreszelékbe megforgatom.
Mehet a hűtőbe.

[b...
2007-12-15 16:54:17
Orosz krémtorta
... tésztát, és előmelegített, kb. 160 fokos sütőben 35 perc alatt megsütöm. Ha megsült, kiveszem a formából, majd ha teljesen kihűlt, három lapra vágom.

A krémhez a tejet, a pudingport, a cukrot és a vaníliás cukrot állandó keverés közben sűrűre főzöm. Amikor kihűlt, hozzákeverem a cukrozott gyümölcsöt, a reszelt citromhéjat, a mazsolát és a keményre vert tejszínhabot....
2007-12-15 16:39:33
Gesztenye krémleves
... cukor
25 dkg édes gesztenye- massza
1 csomag vaníliás cukor
0,5 dl rum
10 dkg mazsola

Elkészítés:
A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük benne. A többi tejet felforraljuk, a pudingporos tejet kevergetve beleöntjük, a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig főzzük. A tűzről ...
2007-12-15 11:18:22
1 2 3 ..........................163 164 .............244 245 .............322 323 324 325 326 327 
Címkék: kristálycukrot felforraljuk, kihűlt pépbe, piskótát vízszintesen, vaníliás pudingport, apróra vágott, alsó tésztalapra, krémre ráhelyezem, másik tészatalapot, tojások sárgáját, citrom reszelt, puding kihűlt, kivájt piskóta, pudingporból vanília-pudingot, cukrot kevés, pudingport először, karamelles tejjel, margarinnal habosra, diós karamellt, vanília pudingot, téglalap alakura, vaníliás cukrot, cukrozott gyümölcsöt, reszelt citromhéjat, keményre vert, merőkanálnyit elveszünk, cukrot simára, többi tejet, pudingporos tejet, villával összetört, gesztenyemasszát, kókuszreszelékbe, összemelegitjük, megkeményedjen, szódabikarbóna, kristálycukrot, előmelegített, hozzáadásával, csomómentesre, csomómentesen, kristálycukor, tojásfehérjét, összedolgozom, karamelltorta, megtisztított, összekeverjük, merőkanálnyit, visszatöltjük, felforraljuk, narancslevet, sütőpapírral, belekeverjük, pudingporból, lecsurgatott, őszibarackos, hozzákeverem, vízszintesen, tejszínhabot, keksztekercs, segítségével, tojásfehérje, tészatalapot,
© 2013 TVN.HU Kft.