Regisztráció  Belépés
Mária életéről tanító szentírási
... nagyszerű családapák, mint Batthyány Stratmann László, a szegények orvosa. Voltak édesanyák, akiknek szeretete túláradt még a családjukon is, és átölelte a betegeket, a szegényeket és a rászorulókat; ilyen volt Szent Erzsébet. Voltak régi és modern szerzetesek és engesztelők, mint Szent Margit, aki királylány létére a leprásokat ápolta, vagy Boldog Salkaházi Sára szociális testvér...
2018-08-13 14:06:32
Országos tisztifőorvos: péntekig ismét hőségriasztás lesz érvényben
... klimatizált helyiségek, vízosztópontok, párakapuk, ivókutak elhelyezkedéséről nyújt naprakész információt, a közterületeken a szociális munkások aktívabb jelenlétére lehet számítani, a rászorulókat és a hajléktalanokat pedig - eredeti funkciójától függetlenül - bármelyik szociális intézménynek be kell fogadnia.
A közlemény szerint a kórházak a tartósan magas hőmérséklet idejé...
2018-08-07 22:55:39
Debreceni jó emberek: 150 szegényt lakattak jól vasárnap


2018.07.29. 15:09FacebookGoogle+TwitterEmail
Debreceni jó emberek: 150 szegényt lakattak jól vasárnap
(Fotó: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon Facebook-csoport)
Amit tesznek csak egy csepp a tengerben, de anélkül sekélyebb volna a tenger.
...
2018-07-29 15:48:29
Csaknem a teljes baloldal támogatja Németh Angélát a XV. kerületi polgármester-választáson
...
A jelenleg polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármester közölte: a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RATE), illetve a Szolidaritás Mozgalom jelöltjeként indul a kerületvezetői posztért. Ugyanakkor kinyilvánította támogatását a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok.
Hozzátette, hogy tárgyalásokat folytatnak az LMP-vel is, ám a párt még döntöt...
2018-07-26 12:22:15
Szent Hedvig királynő 07.18
... szentként tisztelték, az széleskörű karitatív tevékenysége volt. Kórházakat alapított, amelyeket gyakran látogatott, és aktívan részt vett a betegápolásban. Támogatta a szegényeket és a rászorulókat. Ezért számos, szentekre jellemző legenda fűződik a nevéhez. Az egyik szerint kötényében a szegényeknek szánt étel ugyanúgy rózsává változott, amikor férje felelősségre akarta vonni, m...
2018-07-18 16:20:28
Alpolgármesterét ajánlja utódjának a XV. kerület eddigi vezetője
... polgármesteri tisztsége, a kerület irányítását az időközi önkormányzati választásig - amely várhatóan szeptember végén lesz - Németh Angélának adta át.
Közölte, Németh Angéla a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) és a Szolidaritás Mozgalom civil jelöltjeként indul, és remélik, hogy a helyi pártok is támogatni fogják.
Németh Angéláról elmondta, államigazgatási és mér...
2018-06-07 13:15:54
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... kétezer emberét jutalmazta meg Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere még a választások előtt, fejenként 2 milliós bónuszt, összesen 4,2 milliárdot fizettek ki a dolgozóknak.
A rászorulókat támogató operatív uniós programot az elmúlt években azonban csak botrány kísérte - említett egy példát a szocialista képviselő.
Azt kérdezte: mekkora része jutott a 32 milliárd ...
2018-06-04 17:50:49
Több mint 8 ezer édességcsomagot oszt ki az élelmiszerbank gyermeknap alkalmából
... egyesület elnökét.
Magyarországon minden évben 1,8 millió tonna étel megy veszendőbe. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen a felhalmozódó feleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítve az éhezés és a pazarlás csökkenését. A szervezet egyszerre szolgál környezetvédelmi és szociális szempontokat.
Fennállása óta, több mint 13 éve gyártókt...
2018-05-16 13:21:54
Apokrif iratok titkai és története - Magyar György
... ítéljétek! Istennél van ítélete. így tettek a régi próféták is. --12. Amelyik viszont elragadtatásban szólna így: pénzt adj nekem, vagy más valamit, arra ne hallgassatok! Ha ellenben más rászorulók miatt kérne, hogy adjatok, akkor senki ne ítélje meg őt!

XII. Tan.
--1. Mindenkit fogadjatok be, aki az Úr nevében érkezik (vö.: Mt. 21,9, 117. Zsolt. 26; Jn. 5,43); pró...
2018-05-09 05:50:50
Rétvári: 34 milliárdot fordít a kormány a rászorulókat segítő programra
... mint 53 ezer rendkívül alacsony jövedelmű idős és megváltozott munkaképességű ember kap tartós élelmiszereket magában foglaló csomagot. A 10 milliárd forint keretösszegű program során a rászorulók háromhavonta részesülnek támogatásban. A mintegy 10 kilogramm súlyú csomagokban például rizs, liszt, cukor, lekvár, olaj, száraztészta és konzerv található. Április végére a kiosztott cs...
2018-05-04 16:42:09
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Németh Angélát, Szent Hedvig, Magyar György, Batthyány Stratmann László, Szent Erzsébet, Szent Margit, Boldog Salkaházi Sára, Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete, Rászorulókat Támogatók Egyesülete, Szolidaritás Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Németh Angélának, Németh Angéla, Németh Angéláról, Balog Zoltán, Magyar Élelmiszerbank Egyesület, teljes baloldal, élelmiszerbank gyermeknap, rászorulókat segítő, szegények orvosa, leprásokat ápolta, szociális munkások, hajléktalanokat pedig, közlemény szerint, tartósan magas, rászorulókon Facebook-csoport, jelenleg polgármesteri, kerületvezetői posztért, széleskörű karitatív, egyik szerint, szegényeknek szánt, kerület irányítását, időközi önkormányzati, helyi pártok, választások előtt, rászorulókat támogató, elmúlt években, szocialista képviselő, felhalmozódó feleslegek, rászorulók között, pazarlás csökkenését, szervezet egyszerre, régi próféták, rászorulók háromhavonta, alpolgármesterét, környezetvédelmi, államigazgatási,
© 2013 TVN.HU Kft.