Regisztráció  Belépés
Alpolgármesterét ajánlja utódjának a XV. kerület eddigi vezetője
... polgármesteri tisztsége, a kerület irányítását az időközi önkormányzati választásig - amely várhatóan szeptember végén lesz - Németh Angélának adta át.
Közölte, Németh Angéla a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) és a Szolidaritás Mozgalom civil jelöltjeként indul, és remélik, hogy a helyi pártok is támogatni fogják.
Németh Angéláról elmondta, államigazgatási és mér...
2018-06-07 13:15:54
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... kétezer emberét jutalmazta meg Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere még a választások előtt, fejenként 2 milliós bónuszt, összesen 4,2 milliárdot fizettek ki a dolgozóknak.
A rászorulókat támogató operatív uniós programot az elmúlt években azonban csak botrány kísérte - említett egy példát a szocialista képviselő.
Azt kérdezte: mekkora része jutott a 32 milliárd ...
2018-06-04 17:50:49
Több mint 8 ezer édességcsomagot oszt ki az élelmiszerbank gyermeknap alkalmából
... egyesület elnökét.
Magyarországon minden évben 1,8 millió tonna étel megy veszendőbe. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen a felhalmozódó feleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítve az éhezés és a pazarlás csökkenését. A szervezet egyszerre szolgál környezetvédelmi és szociális szempontokat.
Fennállása óta, több mint 13 éve gyártókt...
2018-05-16 13:21:54
Apokrif iratok titkai és története - Magyar György
... ítéljétek! Istennél van ítélete. így tettek a régi próféták is. --12. Amelyik viszont elragadtatásban szólna így: pénzt adj nekem, vagy más valamit, arra ne hallgassatok! Ha ellenben más rászorulók miatt kérne, hogy adjatok, akkor senki ne ítélje meg őt!

XII. Tan.
--1. Mindenkit fogadjatok be, aki az Úr nevében érkezik (vö.: Mt. 21,9, 117. Zsolt. 26; Jn. 5,43); pró...
2018-05-09 05:50:50
Rétvári: 34 milliárdot fordít a kormány a rászorulókat segítő programra
... mint 53 ezer rendkívül alacsony jövedelmű idős és megváltozott munkaképességű ember kap tartós élelmiszereket magában foglaló csomagot. A 10 milliárd forint keretösszegű program során a rászorulók háromhavonta részesülnek támogatásban. A mintegy 10 kilogramm súlyú csomagokban például rizs, liszt, cukor, lekvár, olaj, száraztészta és konzerv található. Április végére a kiosztott cs...
2018-05-04 16:42:09
Csepp a tengerben – ételosztás Debrecenben
Városi Kurír
2018-04-30 15:55

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport vasárnap ismét vendégségbe hívta a nehéz sorsú debrecenieket. Az ingyenes ételosztás szervezői egy tál meleg ebéddel vártak minden rászorulót a Petőfi téren.
Tudjuk, nem pótolhatjuk az otthon melegét, nem tudjuk megszüntetni a szegénys...
2018-05-02 18:11:12
Boldoggá avatták Brenner János vértanút
... is.
A szentmise záró részében Angelo Amato bíboros kiemelte: Boldog Brenner János az evangélium szerinti életre nevelte a fiatalokat, arra, hogy tiszteljék felebarátaikat, segítsék a rászorulókat, mozdítsák elő az egyetértést a társadalomban és az összhangot a családban. Tekintetének tisztaságáért és derűs modoráért mindenki szerette.
Szavai szerint az államhatalom elnyo...
2018-05-01 13:41:38
Nyugdíjrendszer: durva változást tartogatnak a választások u
... társadalmasított közteherviselés és a saját kiskorú (vagy tanuló nagykorú) gyermekek eltartásának terhe is.

A társadalombiztosítás lényege, hogy az idősek és egyéb nagykorú rászorulók eltartásának terhe elsődlegesen nem a család, hanem a társadalom feladata. A szülőtartás felturbósítása és a család felelősségének túlhangsúlyozása ezért nincs összhangban a társadalombizt...
2018-04-03 20:01:21
Rászorulók Húsvétja a Blaha Lujza téren
Rászorulók Húsvétja a Blaha Lujza téren

Szalonna | Ma | 16:15

A Kormány szerint minden rendben van az országban, felszámolták a szegénységet, minden happy. Igen? Ez érdekes! Akkor miért állnak tömegek sorba minden ételosztáskor?

De mi, a Minden Ember Számít Egyesület (MESZE) és a Keleti Csoport, nem érünk rá ezen vitatkozni, mi cselekszünk,...
2018-03-30 21:58:07
BTF - Liszt Ferenc oratóriumának előadásával kezdődött az idei fesztivál
... egyik legismertebb magyar és egyben európai szent 790 évvel ezelőtt éppen nagypénteken mondott le a világi javakról a marburgi ferences kolostorban, hogy hátralevő életét a betegek és rászorulók gondozására szentelje.
A Szent Erzsébet legendája című Liszt-oratórium címszerepét a New York-i Metropolitan színpadán is nagy sikerrel szereplő Kele Brigitta alakította. Mellette az...
2018-03-30 20:43:14
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Magyar György, Brenner János, Rászorulók Húsvétja, Blaha Lujza, Liszt Ferenc, Németh Angélának, Németh Angéla, Rászorulókat Támogatók Egyesülete, Szolidaritás Mozgalom, Németh Angéláról, Balog Zoltán, Magyar Élelmiszerbank Egyesület, Városi Kurír, Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete, Angelo Amato, Boldog Brenner János, Minden Ember Számít Egyesület, Keleti Csoport, Szent Erzsébet, York-i Metropolitan, Kele Brigitta, élelmiszerbank gyermeknap, rászorulókat segítő, tengerben &#8211, idei fesztivál, kerület irányítását, időközi önkormányzati, helyi pártok, választások előtt, rászorulókat támogató, elmúlt években, szocialista képviselő, felhalmozódó feleslegek, rászorulók között, pazarlás csökkenését, szervezet egyszerre, régi próféták, rászorulók háromhavonta, rászorulókon facebook, nehéz sorsú, ingyenes ételosztás, otthon melegét, szentmise záró, evangélium szerinti, államhatalom elnyo, saját kiskorú, társadalom feladata, szülőtartás felturbósítása, család felelősségének,
© 2013 TVN.HU Kft.