Belépés
Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten
... csütörtökön megjelent inflációs jelentést is, amely az alappályánál szigorúbb monetáris politikával számol, amennyiben folytatódik tőkekiáramlás a feltörekvő piacokról.
A vezető részvényekkel kapcsolatban kiemelték, hogy az alkoholos italok népegészségügyi termékadójának átlagosan 20 százalékos emelése rendkívül negatív lehet a Zwackra nézve, akár 10 százalékos bevételcsökke...
2018-06-24 07:04:19
Június 20-án kezdődik a BILK részvényeinek jegyzése
... június 14-én már felvették a BÉT terméklistájára. A részvények tőzsdei kereskedését a kibocsátó a jegyzési időszak végét követő körülbelül 3 héten belül fogja kérelmezni.
A részvényekkel való kereskedésre azt követően kerülhet csak sor, hogy a kibocsátó kérelmezte szabályozott ingatlanbefektetési társaságként való nyilvántartásba vételét az állami adóhatóságtól.
A BILK...
2018-06-18 21:43:13
Emelkedő forgalom mellett gyengült a BUX a héten
... logisztikai központ még zrt. formájában működik, így a részvényeivel egyelőre nem lehet kereskedni, a szabályzat szerint a bevezetési naptól kezdődően a BILK 90 napon belül kérelmezheti a részvényekkel való kereskedés megkezdését.
A BUX pénteken átlagon felüli forgalomban1,68 százalékot veszített értékéből, BUX-ot az OTP és a Richter húzta le. Elemzők szerint a világ értékpap...
2018-06-17 07:04:12
BÉT - Átlagon felüli forgalom mellett gyengült a BUX
... kereskedést nagy forgalom jellemezte, és főként az utolsó néhány percben voltak hatalmas kötések a záró szakaszban. A nap folyamán összesen 27,4 milliárd forint értékben kereskedtek részvényekkel a BÉT-en, amely csaknem háromszorosa az átlagos értéknek.
Kitért arra is, hogy a kereskedésre a régiós CECE index átsúlyozásának nem volt hatása, bár a záró szakaszban némileg hozzáj...
2018-06-15 18:02:27
BÉT - Csökkenés várható pénteken a Budapesti értéktőzsdén
... elemző szerint a negatív piaci reakciókat az okozhatja, hogy az olajipari társaság adózott eredménye elmaradt a várakozásoktól, továbbá péntektől osztalékszelvény nélkül kereskednek a részvényekkel.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kommentárjában megjegyezte: izgalmas kereskedésre lehet számítani a hét utolsó napján.
Az elemző úgy látja, hogy a...
2018-05-04 08:51:15
Rekord M&A-láz a globális vállalati szektorban
... idei év eddigi szakaszában született egyesülési és felvásárlási szerződések 40 százaléka tartalmaz részv...
2018-05-01 11:11:23
A Mol igazgatósága részvényenként 127,50 forintos osztalékot javasol
... osztalékot.
A Mol részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában...
2018-03-12 18:57:58
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
... Mert manapság már ez is nagy kihívás. Ne feledd: 4,8 millió nincstelenünk van - eddig - és valamiért nem tudom elhinni, hogy mindegyik saját magának köszönheti.

Tehát a részvényekkel való bohóckodás NEM pauzibilis módja a "megélésnek", már csak azért sem, mert hosszú-hosszú idő kell ahhoz, hogy egyáltalán minimális hasznot termeljen.

Én a rövidtávról beszélte...
2018-03-02 21:23:29
Matolcsyéknak nem tűnt fel: elítélt bűnöző irányít egy tőzsd
... úgynevezett nyilvános vételi ajánlatot azonban eddig nem tett az állam, így a közgyűlésen a tőkepiaci törvény szerint nem szavazhat.

De akkor ki szavazott az államhoz került részvényekkel?

Ezért különösen érdekes, hogy pár hete, december végén a cég összehívott egy közgyűlést, és ezekkel az elvileg már elkobzott részvényekkel döntéseket hoztak. Ezt a Tőzsdei ...
2018-01-31 09:05:00
Több lépcsőben 30 milliárd forinttal növeli saját tőkéjét a Konzum
... december 11-i 3141 forintos záró árfolyam lesz, függetlenül attól, hogy a tranzakció egyes részeit mikor valósítja meg a társaság. A forgalomban lévő Konzum-részvények száma az új részvényekkel együtt körülbelül 30 millió darabra nő majd. A társaság saját tőkéje a tranzakciósorozat lezárásával megvalósuló tőkeemeléssel az előzetes számítások szerint elérheti az 50 milliárd forinto...
2017-12-12 16:51:41
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 
Címkék: Rekord M&A-láz, Mészáros Lőrinc, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, globális vállalati, alappályánál szigorúbb, feltörekvő piacokról, vezető részvényekkel, alkoholos italok, részvények tőzsdei, jegyzési időszak, részvényekkel való, kibocsátó kérelmezte, állami adóhatóságtól, részvényeivel egyelőre, szabályzat szerint, bevezetési naptól, világ értékpap, utolsó néhány, záró szakaszban, átlagos értéknek, régiós CECE, negatív piaci, olajipari társaság, rövidtávról beszélte, tőkepiaci törvény, államhoz került, tranzakció egyes, forgalomban lévő, társaság saját, tranzakciósorozat lezárásával, előzetes számítások, osztalékszelvény, nyilvántartásba, népegészségügyi, terméklistájára, részvényenként, kommentárjában, termékadójának, kategóriájában, várakozásoktól, átsúlyozásának, nincstelenünk, matolcsyéknak, részvényekkel, bevételcsökke, részvényeinek, adóhatóságtól, tőkekiáramlás, részvényeivel, tőkeemeléssel, kereskedését, kereskedésre, szabályozott, gazdagodását, kérelmezheti, társaságként, igazgatósága,
© 2013 TVN.HU Kft.