Regisztráció  Belépés
Magukra hagyták haldokló szeretteiket 16 BBC History BBC His
... nem csupán fizikai, de pszichológiai csapást is mért Európa lakosságára. A ,,fekete halált" átvészelők szélsőséges traumán mentek keresztül, nem csoda hát, ha szélsőségesen is reagáltak:

az öngyűlölet és az erőszak újabb és újabb hullámával.

Egymás és önmaguk ellen fordultak
Az 1348-as év végére már tele voltak az utak mezítlábas flagellánsokk...
2018-07-22 08:56:28
Hibátlan játékkal V.B. döntős a női junior kézi válogatott
... köszönhetően a második félidő elején őrizte előnyét a válogatott, majd a meccs során először öt góllal vezetett (21-16).
Az ázsiaiak többször változó, nyílt védekezésére pontos átlövésekkel reagáltak a magyarok, az 51. percben Binó Boglárka büntetőt védett, a túloldalon Kuti Bettina betalált (26-21). Az ellenfél kihasználta utolsó időkérését, de a játék képe a hajrában sem vá...
2018-07-14 06:15:13
Bajban a világ egyik legelszigeteltebb népcsoportja
... negatív következményekkel is járt, például a törzs több tagja is kanyarós vagy maláriás lett, amelyek addig teljesen ismeretlenek voltak számukra.

Az indiai legfelsőbb bíróság úgy reagált a helyzetre, hogy megtiltotta, hogy a dzsaravák lakóhelyének öt kilométeres körzetében bármilyen turisztikai vállalkozás működjön. Az úton az átmenő forgalmat nem szüntette meg, de mo...
2018-07-13 21:04:43
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
......Az a legröhejesebb, hogy ARRA A BIZONOYS Kérdésre, éppenséggel az EME Kérdést is feltevő balf@sz, nem is egy jegyzettel reagált már, "KUTYAHŰEN"!... ;)

(Micsoda egy mesüge...) :))...
2018-07-11 20:10:20
Bizonyítottan karcinogén hatásúak a felfüggesztett valsartan
Bizonyítottan karcinogén hatásúak a felfüggesztett valsartan-tartalmú gyógyszerek

Az Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet reagált leggyorsabban az egész Európai Uniót érintő valsartan-szennyeződésre, a szakma fő képviselői pedig megvitatták a lehetséges kockázatokat és következményeket. A gyógyszerellátásban és a gyógyszeres terápiában is várható k...
2018-07-05 13:07:47
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
... elképzelés, amely hasonlít a tranzitközpont modelljére. Azt a modellt tranzitzónának nevezték, bevezetése az SPD ellenállása miatt bukott el.
A CDU/CSU új felvetésére egyelőre nem reagáltak az SPD-nél a legfelső szinten, de a párt egy menekültügyi szakpolitikusa, Aziz Bokurt, a szociáldemokraták úgynevezett migrációs munkacsoportjának vezetője a Die Welt című lapnak azt mondt...
2018-07-03 07:04:06
Vb-2018 - Pékerman: nagyszerű pillanatban jön a nyolcaddöntő
... hogy győzzünk". - jelentette ki a futballista.
A jelenleg az AS Monacóban légióskodó Falcaót több angol újságíró is a szigetországban töltött gyengébb éveiről faggatta, amire ő úgy reagált, sem a Manchester Unitednél, sem a Chelsea-nél nem volt igazán jó, de az a múlt, s most csak az számít, hogy társaival együtt maximálisan felkészültek legyenek a nyolcaddöntőre.
Az ang...
2018-07-02 21:17:35
Krónika - 1. rész (napirend előtt: nemzeti érdekek, egészségügy, forint)
... elárulják a nemzeti érdekeket, hanem mert olyan "lúzerek", akiket saját "ideológiai haverjaik" árulnak el.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy reagált: az a botrányos és méltatlan, hogy a DK képviselői Magyarországot lejárató leveleket terjesztenek az európai képviselők között. A Magyarországot lejárató jelentés egy sorozatos, tényeket fi...
2018-07-02 21:04:10
Lelkésztôl-66/907
... halálnak is parancsol, majdnem ijesztôbb, mint maga a halál! A szentíró arról tudósít, hogy a nép megrémült. Hogy hitre tértek-e, arról nincs szó. És a tanítványok, úgy látszik, éppúgy reagáltak, mint a ,,népség''. Csakúgy, mint a vihar lecsendesítése után, itt sem jutnak tovább a kérdésnél: Miféle ember ez?!
/Szent István Magyar Plébániától,USA,1996/,

13.vas jegyz...
2018-07-01 14:47:02
ORBÁN VIKTOR BRÜSSZELBŐL üzent
Orbán Viktor miniszterelnök köszönetet mondott Gera Zoltánnak, a magyar válogatott 97-szeres, most visszavonult játékosának.
Mindent köszönünk, Kapitány" - így reagált Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon arra a hírre, hogy Gera Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott játékosa bejelentette visszavonulását.
...
2018-06-29 20:04:14
1 2 3 ..................666 667 .........1000 1001 .........1332 1333 1334 
Címkék: History BBC His, ORBÁN VIKTOR BRÜSSZELBŐL, Binó Boglárka, Kuti Bettina, ARRA BIZONOYS Kérdésre, Országos Gyógyszerészeti-, Élelmezés-egészségügyi Intézet, Európai Uniót, Aziz Bokurt, Manchester Unitednél, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Szent István Magyar Plébániától, Orbán Viktor, Gera Zoltánnak, Gera Zoltán, világ egyik, saját kérdésére, felfüggesztett valsartan, menekültügyi vitájuk, erőszak újabb, utak mezítlábas, második félidő, meccs során, ázsiaiak többször, túloldalon Kuti, ellenfél kihasználta, játék képe, törzs több, indiai legfelsőbb, dzsaravák lakóhelyének, átmenő forgalmat, jegyzettel reagált, egész Európai, lehetséges kockázatokat, gyógyszeres terápiában, tranzitközpont modelljére, modellt tranzitzónának, legfelső szinten, menekültügyi szakpolitikusa, szociáldemokraták úgynevezett, szigetországban töltött, nemzeti érdekeket, európai képviselők, szentíró arról, vihar lecsendesítése, magyar válogatott, következményeket, szigetországban, visszavonulását, miniszterelnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.