Belépés
Tejszínes halleves
... * 4-5 ek tejszín
* 1,5 dl száraz minőségi fehérbor
* só
* őröltbors
* 1 ek citromlé
* 2 marék rukkola

elkészítés

1. A rákokat megpucoljuk. (A rákhúst tegyük vissza a hűtőbe).
2. A páncélból, fejből alaplét főzünk: olívaolaj...
2010-08-14 22:05:43
Mogyoró torta.....
Mogyorótorta recept...


Ha egy finom süteményre van szükségünk vagy szeretnénk, egy finom tortát születésnapra próbáljuk ki ezt a remek mogyoró torta receptet.

Hozzávalók: 6db tojás,7 evőkanál cukor, fél csomag sütőpor,4 evőkanál liszt,7 evőkanál szárazon pirított mogyoró,5dl h...
2010-08-14 21:45:20
Gasztronómia !!
......
2010-08-14 20:24:25
Karamellás ital


kb. 3 ek cukor
8 dl tej
2 dl tejszín (elhagyható)

elkészítés

1. A tejet felforraljuk.
2. A cukrot egy másik lábosban karamellizáljuk.
3. A forró tejet hozzáöntjük a karamellhez, és addig főzzük, míg teljesen homogén elegyet nem kapunk...
2010-08-14 19:18:38
Gnocchi cukorborsóval


* 40 dkg gnocchi
* 1 dl olívaolaj
* 20 dkg cukorborsó
* 6 dl tejszín
* 10-12 db aszalt paradicsom
* fél fej (kb. 5 gerezd) fokhagyma
* kisebb csokor friss bazsalikom
* pici só, bors

elkészítés

1. Az olívaolajat egy...
2010-08-14 19:14:24
Perec


* 1 kg liszt
* 10 dkg vaj / 4 ek zsír
* 2 ek só
* 1/2 kispoharas tejföl
* 5 ek cukor
* 1 dl tej
* 3 tojás
* 3 dkg élesztő

Kenéshez:

* 1 tojás

elkészítés

1. Langyos tejben 1 ek cukorr...
2010-08-14 19:11:23
Párolt zöldborsó francia módra


* 2 kis fej hagyma
* 60 dkg zsenge zöldborsó
* 5-6 dkg vaj
* 1 tk só
* fél tk cukor
* néhány szál petrezselyemzöld
* 1 fejes saláta (elhagyható)

elkészítés

1. A hagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd a feleket ujjnyi va...
2010-08-14 19:07:35
Brassói aprópecsenye 2


* 1 kg sertéstarja
* 2 vöröshagyma
* 4-5 gerezd fokhagyma
* étolaj
* 1 ek pirospaprika
* 1,5 kg burgonya
* majoránna
* őrölt bors

elkészítés

1. A húst felkockázzuk. A fokhagymát átpréseljük...
2010-08-14 19:05:44
Sertésköröm rántva


* 4 db sertésköröm
* só
* szemes bors
* fokhagyma
* tojás
* liszt
* zsemlemorzsa
* olaj

elkészítés

1. A körmöket megtisztítjuk, hosszában kettéhasítjuk, majd kuktában felengedjük annyi...
2010-08-14 19:04:05
Uborkasaláta 6. -erőspaprikáva


* 1 kígyóuborka
* 1 tk só
* 2 ek ecet
* 2 ek cukor
* pici bors
* pici pirospaprika
* 1 db erős paprika
* 1 tk szárított petrezselyemzöld
* 2 gerezd zúzott fokhagyma

elkészítés

1. Az uborkát megp...
2010-08-14 19:02:22
1 2 3 ..............2821 2822 .......4232 4233 .4428 4429 4430 ......5642 5643 5644 
Címkék: rákokat megpucoljuk, rákhúst tegyük, finom süteményre, finom tortát, remek mogyoró, tejet felforraljuk, másik lábosban, forró tejet, hagymákat megtisztítjuk, feleket ujjnyi, fokhagymát átpréseljük, körmöket megtisztítjuk, uborkát megp, petrezselyemzöld, karamellizáljuk, nosaltyraperec, erőspaprikáva, cukorborsóval, megtisztítjuk, kettéhasítjuk, születésnapra, gasztronómia, felkockázzuk, mogyorótorta, zsemlemorzsa, uborkasaláta, pirospaprika, aprópecsenye, felforraljuk, kígyóuborka, megpucoljuk, sertésköröm, átpréseljük, felengedjük, karamellhez, viragcenter, vöröshagyma, hozzáöntjük, olívaolajat, félbevágjuk, sertéstarja, süteményre, szükségünk, bazsalikom, elkészítés, paradicsom, zoldstudio, karamellás, elhagyható, szeretnénk, kispoharas, fokhagymát, cukorborsó, hozzávalók, hagymákat, hosszában, páncélból, fokhagyma, zöldborsó, próbáljuk, uborkasal, szárított, őröltbors, majoránna, tejszínes, olívaolaj, pecsenye, teljesen, kuktában, fehérbor, körmöket,
© 2013 TVN.HU Kft.