Belépés
Bográcsgulyás
Bográcsgulyás




Hozzávalók:
1,5 kg kicsontozott marhalábszár, 2 nagy vöröshagyma, 6-7 evőkanál olaj vagy 8-10 deka zsír, 4 gerezd fokhagyma,
fél kiskanál köménymag, 1,5-2 evőkanál jóféle pirospaprika, só, 2-2 közepes zöldpaprika (édes, nem csípős tévépaprika) é...
2018-05-30 11:18:54
Tájak és fűszerek - Irány a Nyírség !
... .


********** Bédné Marika : 2018 . 02 . 02 . 15 : 17 **********


********** Lejegyeztem : Családi - Recept - Magazinból **********
...
2018-02-02 15:22:23
Szári fánk

Hozzávalók:
25 dkg sertésháj, 1 liter (60-65 dkg) finomliszt,
4 tojássárgája, egy kevés (1-2 kiskanál) rum vagy fehérbor,
1 mokkáskanál hajtósó (szalalkáli), kb. 2 dl tej
a tészta nyújtásához:finomliszt
a sütéshez:bő olaj

1. A sertéshájat (miután h...
2018-02-01 18:02:10
Zabpelyhes rakott kel
... sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 160 ºC) kb. 50 percig sütjük. Kockákra vágva, tejföllel meglocsolv...
2018-01-15 08:49:54
Ínyesmester kolozsvári rakott káposztája – Magyar Elek
... konyhaművészettel foglalkozó írásai. Ezekből kerekedett az Ínyesmester szakácskönyve, mely a honi gasztronómiai iradalom...
2018-01-15 08:30:04
Duplán kukoricás lepény zöldfűszeres tejföllel
... megborsozzuk, a finomra vágott petrezselyemmel és metélőhagymával fűszerezzük, a mustárral ízesítjük. Tálaláskor ebből locsolunk a kukoricás lepénykék mellé.

h...
2018-01-15 08:27:04
Ricset
... rántást készítünk, a tűzről levéve a pirospaprikát belekeverjük. A ricset levét ezzel kissé besűrítjük, de...
2017-01-17 09:54:12
Ratatouille azaz francia lecsó
... hogy melegen, reggeliként is felszolgálják. Persze igazából önálló ebéd vagy vacsora, mégpedig puha kenyérrel é...
2017-01-17 09:47:57
Ínyesmester kolozsvári rakott káposztája -Magyar Elek recept
... a konyhaművészettel foglalkozó írásai. Ezekből kerekedett az Ínyesmester szakácskönyve, mely a honi gasztronómiai iradal...
2017-01-17 09:37:21
Caponata (szicíliai padlizsánragu)
... lecsónak, így pédául fenyőmag helyett mandulával is készülhet, de kerülhet bele aszalt paradicsom, keserű cs...
2017-01-17 09:30:44
1 2 3 
Címkék: Magyar Elek, Bédné Marika, tészta nyújtásához, honi gasztronómiai, finomra vágott, mustárral ízesítjük, kukoricás lepénykék, tűzről levéve, pirospaprikát belekeverjük, ricset levét, konyhaművészettel foglalkozó, metélőhagymával, petrezselyemmel, receptletoltes, padlizsánragu, bográcsgulyás, szakácskönyve, gasztronómiai, pirospaprikát, felszolgálják, bogracsgulyas, légkeveréses, tojássárgája, marhalábszár, pirospaprika, zöldfűszeres, belekeverjük, megborsozzuk, kicsontozott, zöldpaprika, tévépaprika, vöröshagyma, ínyesmester, reggeliként, ratatouille, fűszerezzük, mokkáskanál, nyújtásához, lejegyeztem, sertéshájat, káposztája, kolozsvári, foglalkozó, kerekedett, mandulával, meglocsolv, zabpelyhes, paradicsom, magazinból, hozzávalók, finomliszt, szalalkáli, besűrítjük, tálaláskor, tejföllel, kukoricás, sertésháj, ízesítjük, szicíliai, készülhet, készítünk, lepénykék, mustárral, locsolunk, kenyérrel, fokhagyma, köménymag, igazából, fűszerek, caponata, mégpedig,
© 2013 TVN.HU Kft.